Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.532
Донатело, Рафаело.......Možda mislio na ninđe.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Донатело, Рафаело.......Možda mislio na ninđe.![]()

U stvari treba da zaključiš da ne vozi ceo svet pogrešnom stranom nego samo A. PutinS obzirom da je cela EU glasala da je to sasvim OK, znači da promovisanje nacizma nije više ne samo kažnjivo nego nije ni društveno nepodobno. Ko god hoće može to nadalje raditi i - sve će biti u redu. Vremena su se promenila. Bilo za osudu pre dve godine, a sad je pohvalno. Prebrzo se menja vreme i za ljude koji su učeni drugačijim vrednostima ovo je katastrofa. Interesantno mi je da se Jevreji oko toga uopšte ne bune, a najviše su stradali. Valjda su došle nove generacije kojima je sve jedno. Opet se istorija ponavlja...
Okej, objašnjenje 1 kažePrevše je to simplifikovano, evo ti ovde objašnjenje, ajd se potrudi da budeš objektivan, ne da budeš ko neki robot i ponavljaš jedno te isto sto puta:
Objašnjenje 1
Objašnjenje 2
Rusi slabo ili nikako ne bombarduju sve ono što bi realno trebalo da izbombarduju - puteve i mostove i železnice. Dopuštaju da se Ukrajincima i dalje dotura oružje bez ikakvih problema što je više nego čudno.
То је ова резолуција од пре неки дан, нисам стигао да испратим. Која је то фора де се гласа против осуде нацизма? То је нешто као у тренду сада изгледа.

Objašnjenje 2 je isto kao 1, jel tako?Prevše je to simplifikovano, evo ti ovde objašnjenje, ajd se potrudi da budeš objektivan, ne da budeš ko neki robot i ponavljaš jedno te isto sto puta:
Objašnjenje 1
Objašnjenje 2

Kakav transfer blama me hvata dok gledam ova dva nasmrkana kepeca.
Šta je netačnoЈенс Столтенберг је признао да алијанса не настоји да постигне прекид ватре у Украјини под руским условима „Ако Украјина испуни руске захтеве и прихвати чињеницу да је Русија извршила инвазију, заузела територије, постоји ризик од наставка напада…
Ово би била катастрофа за Украјину, али и опасност за све нас, јер би то послало сигнал да употреба силе омогућава постизање политичких циљева за стицање контроле над суседним земљама“, рекао је Столтенберг.
![]()
![]()
![]()
![]()
Reclikira se radi očuvanja okolišaRazočarava koliko su ljudi postali nekreativni i neinventivni.
Koriste se prastarim simbolima, prastarim ideologijama, prastarim metodama...
Amerikanci već 30+ godina ponavljaju jedne te iste priče i imaju jedne te iste izgovore za ratove.
Kad će neko nešto novo smisliti, a ne stalno - nacizam, staljinizam...![]()
Gretu se ne smije ucviliti....Pa i ti si predatorica....Šta je netačno
Vi ste često pisali da imate velike osvajačke apetite
Sećaš se kako ste dizali dreku da "PATRIOT zakon" u Americi 2001. nije dobra ideja.Ne samo protiv osude nacizma, nego i protiv osude rasizma. I to glasao ceo Zapad - Severna Amerika, cela Evropa (osim Srbije i Rusije), Australija i Japan. Svi ostali osudili.
A prošli put su samo Amerika i Ukrajina glasale za, a ceo ostali svet bio protiv. Sad po naredbi - cela Evropa morala da glasa kako su Amerikanci naredili.
Najveća komedija u svemu tome su Amerikanci, Englezi i ostali bivši kolonisti koji nas udaviše navodnim sažaljevanjem jadnih robova crnaca, dok istovremeno glasaju protiv osude rasizma!
To je toliko licemeran čin da je za opšte zgražavanje. Ne znam kako ih sve nije sramota.
Negde pročitah da su glasali tako da ne bi slučajno neko tražio novac kao odštetu - za rat, robovlasništvo i slično. Uglavnom - pare su u pitanju.
Ali to otvara vrata svakakvom ekstremizmu.
znaci samo je Japan problem?Da, da, svi ukrajinski mamlazi su baš na Japan navučeni a ne na nacističkobanderašku idiotariju.
"Dakle, svako ko je ozbiljan u vezi sa klimatskim planom mora takođe da bude ozbiljan u potrebi da se odmah zaustavi ruska agresija, povrati naš teritorijalni integritet i prisili Rusiju na istinske mirovne pregovore", rekao je Zelenski.

Najbolje da odeš na front i sve im to lijepo objasniš...jer viš ja se ne kanim tetovirati, i nemoj mi više niš crtati.znaci samo je Japan problem?
mislim da ne razumes generalno nista, ali to je posledica tvog generalno nizeg intelekta i radnog iskustva u cistoci
nije problem kod nacizma u nacrtanom krstu ili cemu god
nego u ideologiji sta su radili u praksi
gledaj, ovo je slika iz 1916e godine, Svedska poklanja Finskoj avion u toku gradjanskog rata
pogledaj simbole, na oba krila. Hitler je dosao u nacionalsocijaliste 1919e godine posle ww1, a simbol svastike je uveo nesto kasnije tokom 1920ih
pre njega, kad nije bio niko i nista Finska je imala to na grbu
Pogledajte prilog 1252671
gledaj dalje
Finske vazduhoplovne snage. ali nemojmo Japan i godinu 1916, pre Hitlera
ajmo godinu 2020, to je slazemo se, svezije jel da?
Pogledajte prilog 1252695
https://www.dw.com/en/finlands-air-...a-from-logo-after-almost-a-century/a-54020470
Sovjetska obelezja godina 1919, isto pre Hitlera
Pogledajte prilog 1252680
i onda najebitacniji dokaz svih vremena da zapusimo usta glupim kremljobotima
jebenaa ruska rublja ruskoga cara, 1000 rublji iz 1917godine
Pogledajte prilog 1252713
Pogledajte prilog 1252711
za sve one sa slabijim vidom
Pogledajte prilog 1252715
necu te vise prozivati sto ne stedis u rubljama, pa ne bi ni ja posle ovoga
A gdje ti spavaš?Pa moramo za početak uništiti nacizam i staljinizam, a on spava u Moskvi
Kad je nestalo kolonija, dobri su i siromašni susjedi s istoka europskog kontinenta.