- Poruka
- 41
Ali zato kad se Predsednik Srbije Boris Tadić sretao, to ti je bila "izdaja i veleizdaja."sastacu se sa kim treba, to nije moja licna simpatija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zato kad se Predsednik Srbije Boris Tadić sretao, to ti je bila "izdaja i veleizdaja."sastacu se sa kim treba, to nije moja licna simpatija
Ne budi smešan, KO ĆE NA MINUS 20 DA ČUČI U ROVU a da ne sme zapaliti vatru ?a sta ako ne kao i u februaru?
Nema plana za to, a?
Jel se sva "peta kolona" špricala sa Fajzerom?Ali zato kad se Predsednik Srbije Boris Tadić sretao, to ti je bila "izdaja i veleizdaja."

Da , pa vidi si rad novih satelita , kad navode i rokaju ukre noćuNe budi smešan, KO ĆE NA MINUS 20 DA ČUČI U ROVU a da ne sme zapaliti vatru ?
Rusi već koriste projektile sa termonavođenim glavama, evo najnovijih slika kod Ugljedara, svi pogoci u motore, najtoplije delove tenkova i BTR-ova?
Tu više nema junačenja i kurčenja, već samo predaja ili šbuuuuuuuuu.
A nazad preko Dnjepra neće moći, jer će se ruje pobrinuti za to.
Cilj ovog taktiziranja i odugovlačenja bio je da se što više plaćeničke vojske i *******ista dovede na istočni front, na levu obalu reke.
Gde će se svi predati ili izginuti i smrznuti, do najdalje Januara 2023-će.
Tačka.

Baba, ne seri.Pa, nakon vojnog poraza od Azov bataljona odlučili ste se da udarite na civilnu populaciju
Kao zulumćari
Upravo sada kada religijske organizacije gube tlo pod nogama (napokon), kada se sve više otkriva kakva su to nakaradna i kriminalna društva, daklem, sada se pozivati na nekakvo novo društveno uređenje na temeljima pravoslavlja kao pandan zapadu, je u najmanju 'passé' da ne kažem groteskno. Čista zguba!Srbija je za Rusiju! Srbija je za Putina!
Наталија Нарочњицка – руска историчарка – је била у Србији и о томе испричала Путину.
(Превеле колеге - Српско-руско братство)
![]()

1000 ti nalog JegiiiPa, nakon vojnog poraza od Azov bataljona odlučili ste se da udarite na civilnu populaciju
Kao zulumćari
Licni rekord - 2 posta na stranici 75.
Ostalih 23 od ukupno 25 koliko se prikazuje po stranici, je od ekipe koja mi je na ignore.
Uskokodakali su se, da nije pao Krim?
![]()

Činjenice koje javiLO index potvrdiLO danasKEOvo su činjenice! Daj ti meni bar neki relevantan dokaz vasih baljezganja o moćnoj Rusiji?
BonkLancet uništava tenk
Za promenu, što stalno vodiš brigu o srpskoj vlasti, kada će izetbegovici da sjasu i odleprsaju sa vlasti?Ali zato kad se Predsednik Srbije Boris Tadić sretao, to ti je bila "izdaja i veleizdaja."
Nazalost nemam vremena za toliko humora.
Što ih blokiraš? Smešni su kao bioskop.
Nešto s desilo juče napusti medjunarodnu konferenciju trčećim korakomfile:///C:/Users/Korisnik/Downloads/45310.htm
Žiška za Britanskog premijera?
Ili mu se žena porađa ?
Ili su Rusi vratili milo za drago ?