Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad će rusogoozija reći da sam pristran, ali ta ispod stvarno nije moj tip. Malo me podseća na Anicu Dobru iz mlađih dana. Izražene jagodice, plavuša, okrugla faca, izražene usne. Kapiram da to neko voli, ja nisam neki fan tog oblika lica. Doduše, bolja je od ove iznad svakako, ali se ne bih okrenuo za njom na ulici. Ali da ima lepih Ruskinja, ima, to ne sporim.
Sto si takav. Ja sam siguran da bi te ova izvrnula naopacke. Da te covek pita kako se zoves ne bi znao da odgovoris

FE1771E6-045F-4C2A-8E7D-8116C7F05839.jpeg

Ruble Surpasses Brazil’s Real as Year’s Best-Performing Currency

• Ruble extends gains as Moscow Exchange reopens after holiday
  • Real’s rally loses steam as rate differential to US may shrink

https://www.bloomberg.com/news/arti...asses-brazilian-real-as-world-s-best-currency

Russia's ruble is the strongest currency in the world this year

https://www.cbsnews.com/news/russia-ukraine-ruble-currency-russian-economy-sanctioms-2022/

Slabo te informisu u RAND-u
To je kurs u Moskvi. Tamo mogu da napisu sta god hoce i po tome jesu najjaci. Medjutim, van Rusije je rublja bezvredna.

Toliko glup valjda nisi. Mislim jesi, al eto, nije lepo da to kazem.

Divna vest za Bajdena i Drugu Srbiju - Ilon Mask pozvao Amerikance da glasaju za Republikance na narednim izborima.
Težak udarac za Bajdena pred izbore.Biće da je Amerikancima dokurčilo...karma je čudo.Taj isti twiter je cenzurisao Trampa dok je bio aktuelni predsjednik još uvjek a danas ima novog vlasnika koji javno kaže glasajte za Republikance.Kakav twist.

🇧🇬🇺🇦 Болгарская Nova пытается сделать сенсацию из трупа украинского летчика, обнаруженного на побережье у города Царево. Пишут, что это полковник с позывным «Дед» и тот самый «Призрак Киева», похоже существующий только как собирательный образ супергероя-легенды.
На деле информация об обнаружении трупа в прибрежных водах поступила в полицейский участок Царево еще в сентябре. Однако тогда пресса сей факт от общественности предпочла скрыть. Болгарам понадобилось около месяца на то, чтобы установить личность погибшего в ходе судебной медэкспертизы.

По заключению полиции Бургаса, им оказался пилот самолета, сбитого в районе острова Змеиный в июне. Погибший - 61-летний Михайло Матюшенко, военный пилот и инструктор, что было установлено благодаря личному знаку военнослужащего.
Учитывая, что болгарская Nova, как и сербская Nova S давно входит в конгломерат United Media, который опутал своими сетями дезинформации уже весь Балканский регион, удивляться подобным «сенсациям» не приходится.
@balkanossiper — задаём мировые тренды с 28 июня 1914 года

DB1D80C6-219A-4F23-A234-13233B768281.jpeg

🇺🇦🏴‍☠Оружане снаге Украјине трпе велике губитке и беже са положаја код Артемивска, рекао је заробљени украјински командант.
Он је такође рекао да Кијев планира да баци диверзанте у области Курск, Брјанск и Белгород на возилима са руским идентификационим ознакама да ударе по инфраструктури.

ЊУЈОРК ТАЈМС: Антируска коалиција се распада​

07-11-2022 19:14
Коалиција западних земаља усмерена против Русије почела је да слаби због економских тешкоћа и страха да ће се криза у Украјини одужити, пише Њујорк Тајмс

Ustase,presaltujte se na vreme,nece vam to biti prvi put.....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

To je problem sa vama glupanima.
Na slici je Pariz. On ima 2,3 dana snega godisnje.

Prdnuo ti jos jedan Amerikanac u cabar :maramica:

🇺🇸🏴‍☠Руска војска уништила још једног америчког плаћеника

Телевизијски канал Ен-Би-Си извештава о погибији на источном фронту Тимотија Грифина из Њујорка, који се борио на страни Оружаних снага Украјине у саставу такозване „Легија странаца“.
Док је ово шесто познато име ликвидираног америчког плаћеника, јасно је да је укупан број убијених знатно већи.

photo_2022-11-07_21-06-41.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back