Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je si ti lud il ti noge smrde bajo? Pa dolar i devalvira cobane kockoglavi

1884. unca zlata je vredela 35 dolara

Danas unca zlata vredi 1700 dolara
Dolar je takva valuta koje ce stalno devalvirati to je njen prirodan proces i sasvim prirodno i ocekivano stanje stvari.... Dakle to sto je sasvim normalno, ocekivano kroz godine i decenije ti uzimas kao neku senzaciju i nadu u tvojoj bolesnoj masti... Ali to nije nista, tebe ce prekriti zelena trava, a USA sistem ce vekovima potom jos postojati... Osvesti se na vreme, pa da svo tvoje visegodisnje bezvredno palamudjenje dobije zrno smisla....Ako hoces, ako neces, guslaj dalje....

Svoj kapital sam rasporedio na ulaganje u zlato, kriptovalute, hranu i nekretnine.

Dolara evra imamkoliko za hleba.

Nisam lud da vam dajem moc da me kradete i pljackate preko stampanja dolara i evra bez pokrica.

Na zalost nisam bio dovoljno hrabar da ulozim u rublju pre kreiranja zlatne rublje.

Otisao kapital u kriptose.

Da jesam , opario bi se ko niko.

Ali danas posedovati rublju = kao posedovati zlato jer je rublja vezana za zlato. Otuda je rublja u 2022 najbolja valuta na svetu po istrazivanju Bloomberga.
Nemaš poverenje ni u švajcarski franak?

Dolar je takva valuta koje ce stalno devalvirati to je njen prirodan proces i sasvim prirodno i ocekivano stanje stvari.... Dakle to sto je sasvim normalno, ocekivano kroz godine i decenije ti uzimas kao neku senzaciju i nadu u tvojoj bolesnoj masti... Ali to nije nista, tebe ce prekriti zelena trava, a USA sistem ce vekovima potom jos postojati... Osvesti se na vreme, pa da svo tvoje visegodisnje bezvredno palamudjenje dobije zrno smisla....Ako hoces, ako neces guslaj dalje....
Inflacija od 10% nije “normalno stranje”.

Nema zbora,samo hajde dokaži ti to @Sizif i @Emilia Marty - a oboje ovde propovedaju liberalizam i demokratiju.

Meni uopšte ne smeta što je Emilija lezbejka i što to javno kaže, baš uopšte - moja najbolja drugarica je lezbejka, šta da radi, tako se rodila, ali zato Emiliji smeta što se usuđujem da javno kažem da u Ukrajini ima pravcatih nacista, mogli bi i u Aušvicu da “rade”. To Drugosrbijancima mnogo smeta, baš čudno.
Зато што је Украјина једно "царство у коме царује другарство, у њему је све лепо, у њему је све нежно, у њему се све радује!" :sad2:

Svoj kapital sam rasporedio na ulaganje u zlato, kriptovalute, hranu i nekretnine.

Nisam lud da vam dajem moc da me kradete i pljackate preko stampanja dolara i evra bez pokrica.

Na moju zalost nisam bio dovoljno hrabar i vredan da ulozim u rublju u martu ove godine.

Ali danas posedovati rublju = kao posedovati zlato jer je rublja vezana za zlato. Otuda je rublja u 2022 najbolja valuta na svetu po istrazivanju Bloomberga.
Blumberg nije objavio takvu budalastinu cak ni u zajebanciji.

Ukrajinci napali sami sebe iz Rusije, preobučeni u rusku vojsku, da bi svet osudio Putina.

Provaljeni su.
U dnjepru su rusi.
Ogromna većina.

Od 2014te traje genocid nad rusima tamo. Jer nisu priznali nasilno nametnuti vlast sa majdana I nazzi huntu koja je srušila nasilnom putem LEGALNU izabranu vlast u UKRAJINI.

Očekivan epilog na kraju.

A to sto vi kruvati, preskačete uzroke i krećete od epiloga okači mačku o rep, ili na ovcaru.

I tamo kmecite, praveći se ludi. Eto došli srbi I pobiše hrvate nevinascad tek tako iz cista mira...

Nije samo srljanje, prosto je ozbiljno utvrđeno i ne može da se Ugledar opkoli ili bar dotera u poluokruženje bez pada Pavlovke.

Pavlovka je tri puta veca od Ugledara i sa uzvisenja oko Ugledara imaju idealan pregled kuda se krecu i gde se nalaze, maltene su im na dlanu.
Ukrima ostaje samo da ih artiljerijom poklopi. Nema ni 3 km rastojanja izmedju ta dva mesta.
Suludo je ici prvo na Pavlovku!

Na moju zalost nisam bio dovoljno hrabar i vredan da ulozim u rublju u martu ove godine.

jedini tvoj kapital je 10 m drva za koje si iskešira 1000 eura da ti se ne bi mooda smrzla ovu zimu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back