Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.674
Končar trlja ruke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Končar trlja ruke.
Давно банкротироKončar trlja ruke.
Objasnjeno.Nešto se Francuska stisnula po zimi.![]()
Nije moj, svakome ko ima mozga je jasno da nisu mogli granatiratri podrucje gdje su im vojnici.To je tvoj zaključak.
Da, da stanodavci mogu grijati ispod propisane najniže temperature, koja je zasigurno više od -30 kod Rusa u rovu.
Nije, odlično mu ide.Давно банкротиро
uvijek ta tama, ne zovem je, al' dodje sama
Da je Francuska Gvajana zimi veća od matice?Objasnjeno.
A kako su zauzeli Rusi to područje..Nije moj, svakome ko ima mozga je jasno da nisu mogli granatiratri podrucje gdje su im vojnici.
Retardu, vec sam objasnio da se odnosilo na procent stanovnistva. Trebam svakoj budali posebno crtati?Da je Francuska Gvajana zimi veća od matice?
E vidis, te zrtve su bile tu posle naspustanja ruske vojske, što znači da bi ih Rusi sklonili da su ih oni pri zauzimanju pobili.A kako su zauzeli Rusi to područje..
Dobar dan, dobar dan eto mi malo navratili..
Руски грађани немају ограничења, јефтин гас тече у изобиљу.Da, da stanodavci mogu grijati ispod propisane najniže temperature, koja je zasigurno više od -30 kod Rusa u rovu.
Rusija dobila 66 milijuna stanovnika u onih 18% Ukrajine?Retardu, vec sam objasnio da se odnosilo na procent stanovnistva. Trebam svakoj buidali posebno crtati?
Окинава као и остатак тзв хрватске индустријеNije, odlično mu ide.
60% Rusa ionako nema centralno.Руски грађани немају ограничења, јефтин гас тече у изобиљу.
Модерна јака ЕУ смрзнуте гузице
Бухаха
Čak ne znaš ni nešto duhovito napisati.Rusija dobila 66 milijuna stanovnika u onih 18% Ukrajine?
Delimicno tacno, dogovor je postignut o placanju 10% vlastitim valutama pre mesec, dva, ne znam ko je vise zatezao ali verujem da je to Kina, ne veruje stabilnosti rublje u ratnim uslovima.
Русија и Кина прелазе на плаћање снабдевања енергентима у националним валутама – потпредседник Владе Новак
Prije tri godine masa Srba došla u Zagreb gledati An225 koji je prevozio ogroman Končarev transformatora drugi kraj svijeta.Окинава као и остатак тзв хрватске индустрије