- Poruka
- 66.339
Meni je samo bitno da znam da će najzad Ukrajinci prestati da uništavaju svoju zemlju namerno.to je iz Marta meseca,unistili hoholji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je samo bitno da znam da će najzad Ukrajinci prestati da uništavaju svoju zemlju namerno.to je iz Marta meseca,unistili hoholji
Korporacije su ljudi, prijatelju.to i jeste zamišljeno kao olakšica u razmeni roba ali ostalo se na tome da u tim transakcijama robe imaju korist samo korporacije,
a građani samo srećni jer ne moraju da vade pasoš kad prelaze 'granicu'
što znači, jalova rabota....turizam je nešto kao zelena energija, samo labava ispomoć privredi bez konkretnog značaja za nju
Samo još jedan u nizu rđavih znakova za mongole koji stavljaju tepih na zid
Korporacije su ljudi, prijatelju.
Pa to je vasa rusomajmunska mantraAjde cuti budalo, na svakoj temi uglavis gustere i ravnu zemlju. Providan si.
Ма либо ме туки за ваша наци уверења али зато здушно навијам даPa primetili smo da Lažete & Mažete
Nekih 100% vaših fotografija su dokazani falsifikati
Seti se podmetačine "Evo, Džon Mekejn igra tabliće s Al-Baghdadijem iz hilafeta."
Ako budeš nazivao nedužne žene i decu "nacistima," nemoj da se čudiš što ti se Rusija smanjujeМа либо ме туки за ваша наци уверења али зато здушно навијам да
вас више не буде. Изгорећете у сопственој ватри као и прошли пут.
Hrvatsko ministarstvo odbrane je u posedu crne kutije tog drona.Koliko sam ja pratio Madjari su ga jasno videli ali nisu znali da je dron mislili su da je to neidetifikovan nenaoruzan avion.
Znaci opet rokanje po Belgorodu
Bilo je tokom Hladnog rata daleko vecih incidenata i konfrontacija. Ovo u Ukrajini je pickindim.putinofili se usrali kad je ona raketa pala u poljsku
Tražili ste gledajte.
Sti russcic ili prorusscic....bemti pamet kad se poistovjecujes sa russcicimaТи си нешто побркао, па ми једва чекамо да почну падати
нуклеарке, ми смо против постојања оваквог лицемерног
света двоструких аршина, болесних вредности, содомогоморских
парада. Ако Путин скоро не потопи ГБ мораћемо извршити пуч
и довести неког одлучнијег и мање сентименталног према
палом људском роду.
Zeleni će morati - i to, i još mnogo toga, inače struje i gasa (pardon, Ukri kažu “has”) neće biti do kraja istorije.Ne lupetaj, to su Rusi doneli banere. Mogu i mesec da stave tu, niko ne priznaje.
Neje u mogucnost da se javi...ili kopa rov asovcicem ili je na mjesalici..Znaci opet rokanje po Belgorodu
De je onaj krestavac zeiks13

Да...да....да....."усрали се" !putinofili se usrali kad je ona raketa pala u poljsku
......Веле...."Са'ће нас Пољаци да униште пошто Украјинци и цео НАТО већ не може" !putinofili se usrali kad je ona raketa pala u poljsku
Polipsavaćete čekajući, vi od živciranja, Ukri od zamrzavanja.Ne možeeeee nam niko ništaaaaa tralala, Girkin osuđen na doživotnu i to od nizozemskih nacista, jer svi znamo da su Holandezi nacoši