ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.806
Dosao u selo jedan decko iz Rusije, 33 godine, pobegao od rata, kupio neku stracaru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ту сам непажњом упао у песнички мод.Vidi, ovde si 2x napisao iste dve reci, kao da si copy/paste radio....
Nije dobro![]()
Naravno, nemam problem kad ljudi rokaju kokaju NATO zločince. Mada nisam za opciju rata, osim kad NATO ne ispoštuje ni jedan dogovor, izvrši agresiju na Ukrajinu i preotme vlast, granatira ruske civile 8 godina i slično.Kazem samo rokaj kokaj sto bi Tihoglu rekao
EU Srbiju vrati u srednji vijek za 5 minuta. Sankcijama, povlačenjem kapitala i stopiranjem financiranja kapitalnih projekata. Da želi. A ne želi.Čim ćete na Srbe kad ste sve poslali Zelenku?
Nije otišao u Nemačku ili Švajcarsku?Dosao u selo jedan decko iz Rusije, 33 godine, pobegao od rata, kupio neku stracaru.
Ти си нешто побркао, па ми једва чекамо да почну падатиputinofili se usrali kad je ona raketa pala u poljsku
Pa već su nam to radili punih deset godina, pa se mi pod sankcijama još i podgojili.EU Srbiju vrati u srednji vijek za 5 minuta. Sankcijama, povlačenjem kapitala i stopiranjem financiranja kapitalnih projekata. Da želi. A ne želi.
Rus je to. Ja bih ipak spavao sa jednim otvorenim okom. Ako te pita, sve piješ, samo čaj nećeš.Dosao u selo jedan decko iz Rusije, 33 godine, pobegao od rata, kupio neku stracaru.
Ne umes ti bolje
A da bi dosao do mog nivoa nedostaje ti jedna ili mozda dve biblioteke![]()
Pa već su nam to radili punih deset godina, pa se mi pod sankcijama još i podgojili.
Na kraju su i vojno udarili na nas, pa nam opet ništa nisu mogli. Sjebali smo im čitav koncept "nevidljivih" aviona, prodajom ostataka Kini i Rusiji.
Nepobedivi smo. Ne mogu nam ništa. Mogu samo da na mrze, oni što nas ne vole.

Nece da gine zbog idiota.Dosao u selo jedan decko iz Rusije, 33 godine, pobegao od rata, kupio neku stracaru.
Ja u 4 reci napisem vise nego ti u 4 recenice. To se zove jezgrovitost, deckoТу сам непажњом упао у песнички мод.
Мало Достојевски, мало Јесењин али битно је да се чита
квалитетна литература. Не знаш ти како је то, ти ниси никад
написао текст дужи дужи дужи дужи од три реда реда реда.

Хитлер је тада био канцелар Немачке и нормално је било виђати светске
Dobra stvar u tom slucaju bi bila sto bismo konacno pocistili go.vna sa vlasti jednom zauvek. Sam narod bi to uradio.EU Srbiju vrati u srednji vijek za 5 minuta. Sankcijama, povlačenjem kapitala i stopiranjem financiranja kapitalnih projekata. Da želi. A ne želi.
Sve je to lepo nego vi ste napali Ukrajinu tenkovima.Само да вас подсјетим да није све почело у фебруару 2022 године.Запад је отворено подржао на улици пуч мањине.
Данас имамо грађански рат у Украјини, имамо велике силе које своје коње за трку и даље форсирају.
Неко то назива најнај злочин свих времена Руса против Украјине до сада невиђен.
Међутим ми објективни и мало интелигентнији знамо да је то обични булшит и видимо само још један у низу сукоб гдје се велике силе надмудрују са народом који је склон манипулацијама попут Украјине.ЕУ и запад су занемарили другу Украјину, брутално занемарили.
![]()
Јел може цитат једног таквог твог уписа, па да га анализирамо.Ja u 4 reci napisem vise nego ti u 4 recenice. To se zove jezgrovitost, decko![]()
ne jedi dlakeA da naučiš engleski, pa onda nešto komentiraš?
Daleko biloKolega ja se nadam da samo gutate slova i nista drugo![]()

Kad je glup dzabe se trudis.
I aj ti sad objasni ovom čovjeku da 70% trgovinske razmjene Srbija radi sa EU.
Al eto, oni su nepobjedivi.![]()
Potrazices to sam.Јел може цитат једног таквог твог уписа, па да га анализирамо.
Ја још нисам налетео на ишта паметно што си ти написао а камо
ли језгровито.
Jbg, kad nas vole.EU Srbiju vrati u srednji vijek za 5 minuta. Sankcijama, povlačenjem kapitala i stopiranjem financiranja kapitalnih projekata. Da želi. A ne želi.
Zapravo to nije smijesno. Madjari napadnu na Hrvate? Srbi krivi!Uvek je Susjed kriv.![]()
Mislis da se Rusi u rovovima nece grejati?
Daleko bilo
Za to je zaduzena vasa bliska rodjaka![]()