Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis da su Turci bili glupi kad su "oprastali sve grijehe" ako se Srbi ostave hajducije i razbojnistva. Premda su mnoge turske glave zavrsile kao trofej u hajduckim rukama, ipak su Turci vidili to malo dalje (ko na brdu ak imalo stoji) bili za primjer i danas kako se to radi.
Kosovo je Srbija
Krim , Donjeck , Lugasnk etc je Ukrajina

Slažem se.
@F. Chief ne kapira te stvari ili se pravi da ne kapira.

Već sad se doslovno milijarde upumpavaju u Ukrajinu, a kad rat završi Ukrajina će biti idealno mjesto za investicije bilo koje prirode, od rudarstva, energetike, poljoprivrede, pa do građevine i infrastrukture, ono, doslovno ogromno gradilište, idealno za poslovanje, ogromno tržište koje će postati brana za ruski utjecaj prema zapadu, točno kako je to bilo i s poslijeratnom Njemačkom...

Koja ste beda , koristite dronove iz teroristicke drzave Iran.
Voleo bi da mi neko objasni kako najjaci vojni savez ikada NATO nema resenje protiv dronova koji potice iz ‚‚teroristicke‚‚ drzave tereceg sveta.
Iranci to najverovatnije to skalpaju u nekakvim improvizovanim hangarima za platu od tri evra mesecno a zapad i saveznici utukli milijarde u Ukrajinu a dronovi i dalje lete.

:think:

Putin odvojio još 200 miliona za sehide. Kolko mu to dodje droncica?
kim jong un korea GIF

Ne, ja nijesam za bilo sta nuklearno. Onda bi i ja podrzavao Sorosa da sam za to.
Ja sam za to da kad tuces sa 50 000 granata dnevno, onda tih 50 000 granata sljedi 50 000 ili jos bolje 150 000 pjesadije. Mozda jos bolje 500 000.
Inace to je sranje ako nema ko da ide iza artiljarije.
Rusi gađaju ukro infrastrukturu, elektromrežu, te skladišta goriva i oružja svakodnevno, kako dronivima kamikazama tako i iz avijacije i krstarećim raketama sa brodova u Crnom i Kaspijskom moru. Šteta što to nisu radili ranije, jerbo da jesu ukri bi već poodavno bili slomljeni/poraženi. Ali bolje ikad nego nikad. Od sredine Novembra Rusi će imati kapacitet za ozbiljne kopnene ofanzive, u tom periodu će značajan broj mobilisanih već pristići na front i zauzeti položaje. Do tada ćemo gledati ukropske ofanzive u pokušajima koje će doživljavati fijaska kao ova najnovija u Hersonu, a gledaćemo bome i raketiranje i droniranje ukropistana od strane Rusa.

Voleo bi da mi neko objasni kako najaci vojni savez ikada NATO nema resenje protiv dronova koji potice iz ‚‚teroristicke‚‚ drzave tereceg sveta.
Iranci to najverovatnije to skalpaju u nekakvim improvizovanim hangarima za platu od tri evra mesecno a zapad i saveznici utukli milijarde u Ukrajinu a dronovi i dalje lete.

:think:
Pa prvo ste lajali da je Ukrajina Nato

A sada vam nije jasno kako raznim UAV pogadjate random zgrade

Treba sto pre ta Ukrajina u Nato pa da se lepo gadja putinova vila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back