gost 336946
Elita
- Poruka
 - 23.437

Oko 10 hiljada komada. Sitnica.Putin odvojio još 200 miliona za sehide. Kolko mu to dodje droncica?
Evo kako izgleda iznutra kad te zvekne Šehid.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oko 10 hiljada komada. Sitnica.Putin odvojio još 200 miliona za sehide. Kolko mu to dodje droncica?
40 000 dronova.Putin odvojio još 200 miliona za sehide. Kolko mu to dodje droncica?
Kosovo je SrbijaMislis da su Turci bili glupi kad su "oprastali sve grijehe" ako se Srbi ostave hajducije i razbojnistva. Premda su mnoge turske glave zavrsile kao trofej u hajduckim rukama, ipak su Turci vidili to malo dalje (ko na brdu ak imalo stoji) bili za primjer i danas kako se to radi.
400 miliona dronova40 000 dronova.
Ja nemam nista protiv Ukrajinaca,imam protiv nacistickog rezima.Ukrajinci nisu ***** , docice vam glave makar i za 10 ili 100 godina ... ovo ce da se pamti.
Pa ne mozes da podelis sinus od ustase kosinusom naciste i dodjes do tog broja400 miliona dronova![]()
Zasto fon?Zamisli u sred grada oni automatima pucaju na dronove...
Žalosti....
Ne sme fon klicko nos da izvadi....
U glavama rusofila je sve to moguce izvestiPa ne mozes da podelis sinus od ustase kosinusom naciste i dodjes do tog broja![]()

Slažem se.
@F. Chief ne kapira te stvari ili se pravi da ne kapira.
Od toga ce samo nekih 500 pogoditi neku zgradu ...40 000 dronova.
Nije,oni nemaju Banderu.U glavama rusofila je sve to moguce izvesti![]()
Regime nije nacisticki ... to cak i rusija vise ne zove nacistima nego nacionalistima lolJa nemam nista protiv Ukrajinaca,imam protiv nacistickog rezima.
Odgledaj Daru iz Jasenovca.
Jasta,onomad oborise amerima dron u zalivu pa pojela maca jezik.Od toga ce samo nekih 500 pogoditi neku zgradu ...
Koja pusangija od sile zvana Rusija ...
Mada Iranci nisu bas pametni danas ... svesno se zrtvuju radi jedne budale u rusiji.
Sledi Iransko prolece ... mada vec je pocela vrela jesen tamo , povod :
Dronovi i terorizam.
Znaci denacionalizacija Ukrajine?Regime nije nacisticki ... to cak i rusija vise ne zove nacistima nego nacionalistima lol
Izvini, šta tačno da uključi?300 000 vojno spremnih muskaraca mogu da izvrse drzavni udar u bilo kojoj zemlji,aj ukljuci mozak
Možeš misliti onda kakav scenario čeka HrvateUkrajinci nisu ***** , docice vam glave makar i za 10 ili 100 godina ... ovo ce da se pamti.
Voleo bi da mi neko objasni kako najjaci vojni savez ikada NATO nema resenje protiv dronova koji potice iz ‚‚teroristicke‚‚ drzave tereceg sveta.Koja ste beda , koristite dronove iz teroristicke drzave Iran.

Putin odvojio još 200 miliona za sehide. Kolko mu to dodje droncica?
	Srbija pod vasim nazadnjacima nije u stanju da resi Kosovo a kamoli Hrvatsku ... ne treba lomiti svoje zube opet.Možeš misliti onda kakav scenario čeka HrvateNe kmeče oni džabe ovde Srbima iako ratuju Rusi sa Ukrajinom...
Rusi gađaju ukro infrastrukturu, elektromrežu, te skladišta goriva i oružja svakodnevno, kako dronivima kamikazama tako i iz avijacije i krstarećim raketama sa brodova u Crnom i Kaspijskom moru. Šteta što to nisu radili ranije, jerbo da jesu ukri bi već poodavno bili slomljeni/poraženi. Ali bolje ikad nego nikad. Od sredine Novembra Rusi će imati kapacitet za ozbiljne kopnene ofanzive, u tom periodu će značajan broj mobilisanih već pristići na front i zauzeti položaje. Do tada ćemo gledati ukropske ofanzive u pokušajima koje će doživljavati fijaska kao ova najnovija u Hersonu, a gledaćemo bome i raketiranje i droniranje ukropistana od strane Rusa.Ne, ja nijesam za bilo sta nuklearno. Onda bi i ja podrzavao Sorosa da sam za to.
Ja sam za to da kad tuces sa 50 000 granata dnevno, onda tih 50 000 granata sljedi 50 000 ili jos bolje 150 000 pjesadije. Mozda jos bolje 500 000.
Inace to je sranje ako nema ko da ide iza artiljarije.
Pitaj gde su im pradedovi sahranjeni.Možeš misliti onda kakav scenario čeka HrvateNe kmeče oni džabe ovde Srbima iako ratuju Rusi sa Ukrajinom...
Bitan je odnos snaga tj.broj stanovnika i potencijali drzave,zato Ukri nemaju nikakve sanse ni za 1000 godina.Ukrajinci nisu ***** , docice vam glave makar i za 10 ili 100 godina ... ovo ce da se pamti.
Pa prvo ste lajali da je Ukrajina NatoVoleo bi da mi neko objasni kako najaci vojni savez ikada NATO nema resenje protiv dronova koji potice iz ‚‚teroristicke‚‚ drzave tereceg sveta.
Iranci to najverovatnije to skalpaju u nekakvim improvizovanim hangarima za platu od tri evra mesecno a zapad i saveznici utukli milijarde u Ukrajinu a dronovi i dalje lete.
![]()
Samo se ti rusonadaj.Bitan je odnos snaga tj.broj stanovnika i potencijali drzave,zato Ukri nemaju nikakve sanse ni za 1000 godina.
NATO spremio recept,Rusija prepisala i sad udara isto.Pa prvo ste lajali da je Ukrajina Nato
A sada vam nije jasno kako raznim UAV pogadjate random zgrade
Treba sto pre ta Ukrajina u Nato pa da se lepo gadja putinova vila.