Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo što vi napadate sopstvenu donedavnu SSR republiku
koju su tvoji amerikanci odmetnuli i naoruzali da osam godina ubijaju ruse po donbasu

mozes ti da volis koga hoces u ovom sukobu, znam i poentu (jer mrzis srbe)

ne mozes da zaobidjes poentu, 2014te usa je srusila LEGALNO IZABRANU VLAST U KIJEVU, nasilnim putem , pomocu celavih nacista naoruzanih na ulici...
potom su one gradjane koj isu odbili da priznaju novoformiranu NASILNU VLAST U KIJEVU, pocel ida spaljivaju i genocidisu...

sad su dobili odgovor na te napade.

tak oda mi nikoga ne napadamo. vec uzvracamo.

koju su tvoji amerikanci odmetnuli i naoruzali da osam godina ubijaju ruse po donbasu

mozes ti da volis koga hoces u ovom sukobu, znam i poentu (jer mrzis srbe)

ne mozes da zaobidjes poentu, 2014te usa je srusila LEGALNO IZABRANU VLAST U KIJEVU, nasilnim putem , pomocu celavih nacista naoruzanih na ulici...
potom su one gradjane koj isu odbili da priznaju novoformiranu NASILNU VLAST U KIJEVU, pocel ida spaljivaju i genocidisu...

sad su dobili odgovor na te napade.

tak oda mi nikoga ne napadamo. vec uzvracamo.
Imao si hiper demokratske izbore za Zelenskog

On uopšte nije sistem, za razliku od putina koji se jedini pita u Agresorskom Entitetu

Kakvo rokanje nacista od ranog jutra ljudi moji!! A mentalaci sa ovim puskama sto pokusavaju da obore Gerane ima da naprave vecu stenu nego sami dronovi. Kakve budaletine, kao hrvati da su ih pravili!

photo_2022-10-17_07-44-39.jpg

JULIJA Mendel, bivša glasnogovornica ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, objavila je video nastao jutros u Kijevu.

Na njemu se, kako piše, vidi da ukrajinski policajci u dron pucaju pištoljem.

"Video prikazuje kako ukrajinska policija dron gađa iz pištolja. Nekako je nadrealno. Ujutro je bilo pet napada ruskim bespilotnim letjelicama (iranske proizvodnje). Oštećene su energetska infrastruktura te stambene kuće", napisala je.

Na snimci se vidi policijski automobil. Jedan od policajaca ima i pušku. Na kraju snimke se u daljini vidi eksplozija.
.. jbt pa gde je ta pvo.. ???
To je PVO. Nova generacija “opali i zaboravi” :per::hahaha:

Znači, da sumiramo, Rusi, navodno druga vojna sila svijeta, roka jeftinim iranskim dronovima ukrajinske trafostanice, i to je sad razlog putkofilske extaze? :hahaha::hahaha::hahaha:

Koliko ste jadni to postaje tragikomično :roll:
Није важно чије производње су дронови, важно је да су ефикасни. А то што су јефтини је још један плус.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back