kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.353
motokotac protiv shehida
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ga onda držite u teslinom muzeju u BGDPismo falsifikat
Zbog te NATO 1999. danas gledamo ovo. Dobro si primetio, treba NATO zločince rasturiti.
Ali tad si bio protiv Lokatora, a danas nosiš poslužOvnike s lokatorimaZbog te NATO 1999. danas gledamo ovo. Dobro si primetio, treba NATO zločince rasturiti.
"E sad baš ti znaš šta je Putinov cilj"Jos jedan dokaz da je specijalna operacija bez ikakvog plana. Uopste nije prisvajanje teritorija koje su uzeli, jer su se tu slucajno zadesili i ostali prilikom povlacenja.
Prvo su se zaleteli na Kijev i onda povukli. Nakog toga pre mesec dana dodatno povukli i odlucili da je BAS TO CILJ specijalne operacije.
Sada vise nije ni to, vec bombardovanje Kijeva.
Specijalna operacija ne postoji. Cilj je bio zauzeti citavu Ukrajinu i instalirati prorusku vladu, ali posto su videli da od toga nema nista onda je bilo daj sta das.
Link?Uništeno je 80% HIMARS-a, tvrdi proukrajinski izvor
Rusi trebaju pobiti još samo 39.859.372 Ukrajinca i onda će to biti RusijaКад ЕУ обучи укре, има да погађају дронове пластичним пиштољима на воду, а ваздушним пиштољима калибре и искандер.
Све је то у плану подржке акцијама планирања помоћи у износу од 56,875,234.567млрд евра.
ЈавиЛо Индекс и Данас(ке).
nesto si mi rovit i osetljiv ovih danaRusi trebaju pobiti još samo 39.859.372 Ukrajinca i onda će to biti Rusija
"Samo mi smemo da imamo oružje. Treba nam za ubijanje žena i dece."„Dati Rusiji oružje da ratuje u Ukrajini je neprijateljski čin koji nanosi ozbiljan udarac ukrajinsko-iranskim odnosima“, dodaje se u saopštenju.
huskati naciste 2014te , da osam godina ubijaju ruse, potom ih vojno naoruzavati najmodernijim oruzjem, je takodje NEPRIJATELJSKI CIN protiv rusije
sta misle licemerne ukro ckepi...
Линк за цитат?"Samo mi smemo da imamo oružje. Treba nam za ubijanje žena i dece."
- ruski herojski moto
Cilj se iskristalisao vremenom, uništiti EU kapacitete da ima svoj glas"E sad baš ti znaš šta je Putinov cilj"
Rusija i Amerika zajedno vraćaju EU kameno doba.
Pa ovo kad optužujete razne države da nisu trebale naoruđavati Svemoćnog ZelenskogЛинк за цитат?
"Samo mi smemo da imamo oružje. Treba nam za ubijanje žena i dece."
- ruski herojski moto
Niko i ne podržava, jer ne gađaju nasumične civilne mete. Dok sa druge strane imamo:znači rusi rokaju iranskim dronovima nasumične civilne mete u centru kijeva?
ne verujem da neko normalan ovo može pozdraviti
Ставио си знаке навода - постави линк.Pa ovo kad optužujete razne države da nisu trebale naoruđavati Svemoćnog Zelenskog
I sad na osnovu te biste tražiš da podržimo Ramzana Kafirova
Теби и остатку верне екипе са теме цео живот врти се око усташа.Moramo priznati da je milina gledati ove ustasko begovske KMEKanije za tobož ukro vrtićima bolnicama...
Proradila ljudskost? Nemoguće.
Ustase I ljudskost?
Pavelicevi humanisti.