Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
.... Rusija je stala u odbranu svojih gradjana, nije htjela nista vise ... doduse, trebala je jos prije 8 godinaMožda jer ste napali Ukrajinu, a ne NATO, iz razloga prpe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.... Rusija je stala u odbranu svojih gradjana, nije htjela nista vise ... doduse, trebala je jos prije 8 godinaMožda jer ste napali Ukrajinu, a ne NATO, iz razloga prpe.
Kakve veze ima ova lažna Aneksija sa time? Nikakve..... Rusija je stala u odbranu svojih gradjana, nije htjela nista vise ... doduse, trebala je jos prije 8 godina
Mogle su biti autonomije, nakon hiljade pobijenih i zivih spaljeni civila, mogu biti samo u sastavu matice gdje ce biti sigurni ... katastrofalna politika Ukrajine krojena po mjerama konflitka sa Moskvom u Londonu i Vasingtonu nece nista dobro donijeti ukrajincima, a ako je se ne odreknu na vrijeme, bice samo goreKakve veze ima ova lažna Aneksija sa time? Nikakve.
Biolaboratorije? "HAHA A da, mi zaboravili da smo kištrali o tome."
Putin(Hitler) potpisuje kapitulaciju
Odustaje od osvajanja, denacifikacije i ostalih osvajački pretenzija
Uvidio fašistički gad da se gadno shebo
https://www.index.hr/mobile/vijesti...3184.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
Укри џавелинима уништавају руску Црноморску флоту
Iranci su se pokazali kao najiskreniji ruski prijatelji..za razliku od Kineza i Indijaca koji lesinarski mirno cekaju.Nisu Rusi nikako hteli da im daju Sushke, nudili su im sta god zele, ali Iranci rekose, sve imaju sto im treba, samo im Sushke fale...
Dali su im jos i neka nalazista gasa i nafte pride, ali samo Sushke u zamenu.
Pritisnuti situacijom na frontu, Rusi su popustili jer drugi izbor nisu imali.
Hiljade ubiliUbili vam , Sorosevci, Rusi danas stotine NATO ustasa samo kod Artemovska.
Jos malo pa nestalo![]()
Zapravo je obratno. Ja 2012. krenem pisati svakodnevno protiv Rusije.Što volem što te Putin keca![]()
Nikakva kršenja prava tamo nisu postojala, to su kremaljske izmišljotine, dokaz su međunarodni posmatrači prisutni od 2014.
ova igra ima da skine sa trona black opsУкри џавелинима уништавају руску Црноморску флоту
Beše vi Rusi ste se kleli u majku svakodnevno da nećete napasti?Ma znamo bre,pošteni posmatrači kao npr. Vilijam Voker na Kosovu i Metohiji
da snimis amricku vojnu kolonu u Teksasu to bi bio znak cega ?
Sta ces sa njima?Iranci su se pokazali kao najiskreniji ruski prijatelji..za razliku od Kineza i Indijaca koji lesinarski mirno cekaju.
Jeste nemaju, kao sto nisu imali ni veze na Balkanu ....Nikakva kršenja prava tamo nisu postojala, to su kremaljske izmišljotine, dokaz su međunarodni posmatrači prisutni od 2014.
London i Vašington veze nemaju, nego je konflikt između Rusije i Ukrajine na temu "da li je Ukrajina samostalna nacija ili rob Klutlerčine."
A kaki sam ja to Rus??Beše vi Rusi ste se kleli u majku svakodnevno da nećete napasti?
Stvar je prosta, Rusija je napala Ukrajinu.Jeste nemaju, kao sto nisu imali ni veze na Balkanu ....
Nego kazes, Vasington i London su cisto onako mekog srca pa pumpaju milijardu milajrdi u Ukrajinu, samo zato sto je njena demokratija ugrozena, sve sa teritorijalnim integritetom ?
Sta oni rade tamo, brane se od Rusije, dok se Rusi ne brane na svom bukvalno, pragu?![]()
Valjda vidiš na svakom koraku da Rusija laže.kakvi su prepošteni evropski posmatrači imali smo prilike da vidimo u exYU
Želiš reći da bi pucao na ruskog okupatora kada bi poželio okupirati Srbiju?A kaki sam ja to Rus??
Nisam,slobode mi...ali kakvi su prepošteni evropski posmatrači imali smo prilike da vidimo u exYU
Stvar je prosta, prostim ljudima ...Stvar je prosta, Rusija je napala Ukrajinu.
Da nije, ne bi sada 100,000 rusa bilo pravnosnažno poslato u Jahannam uz pomoć našeg hardvera iz Pentagona
Ubili vam , Sorosevci, Rusi danas stotine NATO ustasa samo kod Artemovska.
Jos malo pa nestalo![]()
Mislim da je bio u pitanju onaj,vojni satelit ..Pa sta da rade s njima?
Napravili su barter sa Iranom, vi nama Shahide, mi vama SU-35... Znas li ti koliko dronova moras da napravis da bi otplatio jedan SU-35?
Valjda vidiš na svakom koraku da Rusija laže.
Evo, juče su pustili sliku iz filma o nacistima, i tvrdili da je to sa školske priredbe Zelenskog i njegove supruge