Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do kad ce NATO da se krije iza jadne Ukrajine u o ovom ratu, hoce li do kraja konflikta skupiti muda i pokazati se u svojim bojama, ili ce docekati taj kraj u ukrajinskima skutima ?

... vjerovatno ce biti u skutima, msm sta ocekivati kad niko ni od ovih prozapadnih na forumu nema obraza mjesto Ukrajina, govoriti NATO. Mada i to je jasno, jer ako bi govirili NATO, sto realno i jeste, onda bi pozicija Rusije u ovom konfliktu bila izuzetna, jer se bori protiv 50 drzava, ovako, Rusija nije nikakva sila, ne moze ni Ukrajinu da rijesi. :D

Samo nije mi jasno, sto prorusi isto govore Ukrajina u ovom konfliktu, daj se korigujte, nema smisla :D

Do kad ce NATO da se krije iza jadne Ukrajine u o ovom ratu, hoce li do kraja konflikta skupiti muda i pokazati se u svojim bojama, ili ce docekati taj kraj u ukrajinskima skutima ?

... vjerovatno ce biti u skutima, msm sta ocekivati kad niko ni od ovih prozapadnih na forumu nema obraza mjesto Ukrajina, govoriti NATO. Mada i to je jasno, jer ako bi govirili NATO, sto realno i jeste, onda bi pozicija Rusije u ovom konfliktu bila izuzetna, jer se bori protiv 50 drzava, ovako, Rusija nije nikakva sila, ne moze ni Ukrajinu da rijesi. :D

Samo nije mi jasno, sto prorusi isto govore Ukrajina u ovom konfliktu, daj se korigujte, nema smisla :D
Možda jer ste napali Ukrajinu, a ne NATO, iz razloga prpe.

E a ima i ona od Stulica kaze:

"Oni dolaaaaze.... kurvini sinovi"

Da to su ovi tvoji

Kurvini sinovi

warcriminals.jpg

Према доступним информацијама, у Кијеву распад система. Рафови маркета празни, страх и незадовољство сваким даном већи и већ почели протести на којима народ тражи оставку Зеленског.
ma kakvi protesti...svi su spremni da poginu za banderu...nego kad će biti čistka među ukrima u rusiji...kad će početi potpisivati izjavu o lojalnosti rusiji...

Ja mislim da su njima Rusi prepustili nesto puno vaznije od SU-35...Jermeniju, Tadzikistan, a nije iskljuceno i neku Osetiju, Ingusetiju
Nisu Rusi nikako hteli da im daju Sushke, nudili su im sta god zele, ali Iranci rekose, sve imaju sto im treba, samo im Sushke fale...
Dali su im jos i neka nalazista gasa i nafte pride, ali samo Sushke u zamenu.
Pritisnuti situacijom na frontu, Rusi su popustili jer drugi izbor nisu imali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back