Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ruska podmornica viđena kod Francuske?Zamisli Putin je 24.2. zapretio da će baciti atomsku bombu na svakog ko uopšte pošalje oružje Ukrajini.
A sad mu bombarduju samu Rusiju, a on ništa![]()
Dobro, pa tako i tu fantazije o NATO ustašamapogledajte na neki hrvatski portal i komentare
svaki komenta im glasi : bežte ćetnici, traktori, brmm brmm..hahahha...ebemo vam mrtve srpske majke i sestre...traktori...brrrrmm brmm
Rusoglupost.infoA ruska podmornica viđena kod Francuske?
Sad možeš da rešse kako je viđena samo jedna umesto 2+![]()
Као да ти је драго "због ћерке" ! Зашто не кажеш да је ОН могао бити убијен али је НАЖАЛОСТ убијена ћерка. Хах.....Хрват остаје Хрват !Pa dobio je i vatru i krv
Za svoju cerku
Još kad bi se rat dobivao tako da netko vidi tvoju podmornicu...A ruska podmornica viđena kod Francuske?
Sad možeš da rešse kako je viđena samo jedna umesto 2+![]()
Nebitan fašistički luzerКао да ти је драго "због ћерке" ! Зашто не кажеш да је ОН могао бити убијен али је НАЖАЛОСТ убијена ћерка. Хах.....Хрват остаје Хрват !
objavili svi portali osim Informera i Srbija danas, čak i Raša tdej
Ja mislim da su njima Rusi prepustili nesto puno vaznije od SU-35...Jermeniju, Tadzikistan, a nije iskljuceno i neku Osetiju, IngusetijuPa sta da rade s njima?
Napravili su barter sa Iranom, vi nama Shahide, mi vama SU-35... Znas li ti koliko dronova moras da napravis da bi otplatio jedan SU-35?
Možda jer ste napali Ukrajinu, a ne NATO, iz razloga prpe.Do kad ce NATO da se krije iza jadne Ukrajine u o ovom ratu, hoce li do kraja konflikta skupiti muda i pokazati se u svojim bojama, ili ce docekati taj kraj u ukrajinskima skutima ?
... vjerovatno ce biti u skutima, msm sta ocekivati kad niko ni od ovih prozapadnih na forumu nema obraza mjesto Ukrajina, govoriti NATO. Mada i to je jasno, jer ako bi govirili NATO, sto realno i jeste, onda bi pozicija Rusije u ovom konfliktu bila izuzetna, jer se bori protiv 50 drzava, ovako, Rusija nije nikakva sila, ne moze ni Ukrajinu da rijesi.
Samo nije mi jasno, sto prorusi isto govore Ukrajina u ovom konfliktu, daj se korigujte, nema smisla![]()
Као да ти је драго "због ћерке" ! Зашто не кажеш да је ОН могао бити убијен али је НАЖАЛОСТ убијена ћерка. Хах.....Хрват остаје Хрват !
E a ima i ona od Stulica kaze:
"Oni dolaaaaze.... kurvini sinovi"
Dobro, pa tako i tu fantazije o NATO ustašama
Добро је.
Сачуваће бар Ростов.
За Билхород ће бити чупаво.
Колега Зикс16 гласаће за соједињеније са Харкивском областију.
Realnije Džegi info, vol 100. Na tvom nivou, da bi razumelo.Rusoglupost.info
Niko vas ne bi ni pomenuo da mesecima ne zagađujete temu nacizmom, trolujete, lažete, bavite se lažnom propagandom, nekromanišete.... i onemogućavate normalno praćenje.Dobro, pa tako i tu fantazije o NATO ustašama
ma kakvi protesti...svi su spremni da poginu za banderu...nego kad će biti čistka među ukrima u rusiji...kad će početi potpisivati izjavu o lojalnosti rusiji...Према доступним информацијама, у Кијеву распад система. Рафови маркета празни, страх и незадовољство сваким даном већи и већ почели протести на којима народ тражи оставку Зеленског.
Nisu Rusi nikako hteli da im daju Sushke, nudili su im sta god zele, ali Iranci rekose, sve imaju sto im treba, samo im Sushke fale...Ja mislim da su njima Rusi prepustili nesto puno vaznije od SU-35...Jermeniju, Tadzikistan, a nije iskljuceno i neku Osetiju, Ingusetiju
Mogao si da potražiš Optužnicu protiv neuvaženog Asanža, i pročitaš za šta ga društvo teretiBilo je i civilnih žrtava, kao u svakom ratu to niko ne spori. Ali po nekima ovde, Amerikanci su dobri momci i nisu ubijali civile, već zli Rusi. Kao u Američkim B filmovima. Zato sada žele Asanža, zato što je lagao o njihovim ratnim zločinima?
Znako kako dobijaju ratove tvoji vlasnici. Uvere se da žrtva nema naoružanje da odgovori, pa udare po civilima.Još kad bi se rat dobivao tako da netko vidi tvoju podmornicu...