Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.585
Ево значењаI meni je upalo u oci ali morao bih prvo da proverim sta tacno oznacavaju da bih izneo sud
https://forum.krstarica.com/threads...li-50m2-u-beogradu-no-15.956885/post-45698822
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево значењаI meni je upalo u oci ali morao bih prvo da proverim sta tacno oznacavaju da bih izneo sud
Путин: Надам се да НАТО има довољно памети да не покрене глобалну катастрофу
15:37 14.10.2022 (Освежено: 16:59 14.10.2022)
![]()
© Sputnik / Рамиль Ситдиков
Директан сукоб НАТО војске са руском армијом био би опасан корак који би довео до глобалне катастрофе, изјавио је руски председник Владимир Путин.
Он је додао да се нада да лидери Алијансе имају довољно памети да тако нешто не покрену.
Путин се такође осврнуо и на изјаву генералног секретара Алијансе Јенса Столтенберга да би „победа Русије представљала пораз НАТО“ рекавши да је пораз Украјине – ствар концепта, правне технике, да се тај пораз може разумети на различите начине.
„Ево на пример – Крим је постао субјекат Руске Федерације 2014. године. Да ли је то пораз? Треба разумети шта је ту по среди“, рекао је он.
Руски председник је казао и да то што се тренутно дешава у Украјини није пријатна ствар, али да Русија није предузела кораке у будућности би ствари биле само још теже. Самим тим, како је додао, све кораке које је он предузео су исправни и благовремени.
Нема више потребе за интензивним нападима
Путин је казао и да тренутно нема више потребе за извођењем интензивних удара на Украјину, тренутно су на столу други задаци.
Он је казао и да Министарство одбране Русије у првим налетима није погодило све објекте на територији Украјине који су били планирани, те да сада „дорађују посао“.
Преговори са Украјином
Русија је увек говорила да је отворена за преговоре са Украјином, а ако Кијев буде спреман тада ће бити потребни посреднички напори оних који то предлажу, рекао је Путин.
Путин је подсетио да је Кијев донео одлуку према којој се забрањују преговори са Русијом.
„Индија и Кина увек говоре да је потребно да се успостави дијалог, да се све реши мирним путем. Знамо њихов став, то су наши блиски савезници, партнери, ми поштујемо њихов став, али знамо и став Кијева. Они (кијевске власти) су све време говорили да желе преговоре и то су као тражили, а онда су донели званичну одлуку којом се забрањује да се ти преговори воде. О чему ту да причамо?“, прокоментарисао је руски председник.
Он је додао да је Русија захвална председнику УАЕ Мухамеду бин Заједу ел Нахијану за посредничку улогу у решавању хуманитарних питања у Украјини, укључујући размену заробљеника.
Путин је истакао да се и турски лидер Реџеп Тајип Ердоган лично укључивао у рад на размени заробљеника са Украјином.
Мобилизација готова за две недеље
Све мере у оквиру делимичне мобилизације биће завршене у року од две недеље, саопштио је Путин.
По његовим речима, у јединице је већ послато 222.000 људи од планираних 300.000. Није било предлога од Министарства одбране Русије да се повећа број мобилисаних, прецизирао је Путин.
Руски лидер је појаснио да дужина контакт линије прелази хиљаду километара, самим тим није било могуће чувати је само уз помоћ војске са уговорном обавезом, због чега је и било неопходно да се објави делимична мобилизација.
https://sputnikportal.rs/20221014/p...e-pokrene-globalnu-katastrofu-1144577013.html
Kad ja tamo, a ono fake news.Kazu kremljoboti da sve ide po planu
Kad ono
Ne znam koji su bili, ali sa stepenom uništenja 7 od 29 meta štab nije zadovoljan. Po njihovoj proceni 22 mete su odrađene kako treba, za 7 treba da se ponovi.Juče se govorilo da su Rusi uništili ili oštetili oko 30% trafostanica, dakle oko 70% je ostalo netaknuto po tome.
Погођена је једна трафо станица и западном делу града који се зове "Харковска гора". Део града који је прикопчан на исту остао је без ел.енергије.Zx16 se javio pre 22min....ako nema struje nema ni interneta...Nista ja vama ne verujem ko zna od čega je taj trafo
Ovako je intimna atmosfera..
Хроника | |||
НАТО: Oд 17. до 30. октобра одржаћемо војне вежбе нуклеарног обуздавања „Постојано подне“. У њима ће учествовати 14 земаља и до 60 војних авиона | | | |
петак, 14. октобар 2022. |
НАТО ће од 17. до 30. октобра одржати планиране војне вежбе нуклеарног обуздавања под називом „Steadfast Noon“. У њима ће учествовати 14 земаља и до 60 војних авиона, саопштила је Алијанса. |
Хроника | |||
Алексеј Милер, шеф „Гаспрома“: Крак „Северног тока“ стотинама километара је испуњен морском водом. Ово су терористички акти без преседана. Немогуће је проценити време поправке | | | |
петак, 14. октобар 2022. |
Цев "Северног тока" је стотинама километара, посебно према Русији, испуњена је морском водом, рекао је шеф "Гаспрома" Алексеј Милер у интервјуу за Први канал. |
I KOKAJObjavljena snimka: "Ovo je ostalo od vojne baze u Belgorodu nakon ukrajinskog napada"
Ruski dužnosnici jučer su objavili da su ukrajinske snage granatirale skladište streljiva u ruskoj regiji Belgorod, koja graniči s Ukrajinom nedaleko od Harkiva.
Regionalni guverner Vjačeslav Gladkov i drugi ruski dužnosnici rekli su da je u granatiranju uništeno skladište streljiva te je pogođena stambena zgrada, a nekoliko okolnih sela je nestalo bez struje. Ruska strana objavila je da u napadima nitko nije ranjen ni ozlijeđen.
Bjeloruska televizija Nexta danas je pak objavila snimku za koju navodi da prikazuje ostatke baze ruske Nacionalne garde u Belgorodu nakon ukrajinskog napada.
--
Ukrajina se ne boji fasistickoruskih pretnji.
Samo rokaj.
Reuters: Putin ublažava ton
Reuters piše kako se čini da današnje izjave ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji je najavio kraj mobilizacije i odustajanje od masovnih raketnih napada na Ukrajinu, ukazuju na ublažavanje tona.
"Mi nismo postavili zadaću da uništimo Ukrajinu. Ne, naravno da ne", rekao je Putin, dodavši kako sada "nema potrebe za masovnim napadima" jer je većina željenih ciljeva pogođena.
Rat u Ukrajini traje već gotovo osam mjeseci, a ukrajinske snage već tjednima napreduju na istoku i jugu zemlje te Rusima nanose značajne poraze.
Nego Ruje pocele masovno kamikaze dronove da koriste .. Zaoktret ..
Большое спасибоПробаћемо нешто друго....
Чекај, јел имаш ВПН? Ако имаш, постави Русију?
Пробај и ово: http://rustv.cc/
Ne smeju sve da polupaju, nastaće problem na nuklearkama. Ogromni su priblemi i kad polupaš 10% trafoa, kamoli 30%Juče se govorilo da su Rusi uništili ili oštetili oko 30% trafostanica, dakle oko 70% je ostalo netaknuto po tome.
Nisi ti za svašta čuo meni se čini, recimo za zagorce partizane, sad ću ti ja pokazati dvojicu
Pogledajte prilog 1238584
![]()
Jos samo kad bi mi dao ruski sajt gde mogu online da gledam SportKlub i Arenu, super bi bilo...Пробаћемо нешто друго....
Чекај, јел имаш ВПН? Ако имаш, постави Русију?
Пробај и ово: http://rustv.cc/
Пробаћу...Jos samo kad bi mi dao ruski sajt gde mogu online da gledam SportKlub i Arenu, super bi bilo...![]()
Zamisli Putin je 24.2. zapretio da će baciti atomsku bombu na svakog ko uopšte pošalje oružje Ukrajini.
Ovako je intimna atmosfera..
Jesi uključio komp_i_juter na akumulator od Fiće?Пробаћу...