This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Govorit će se u Europi uskoro Lažeš kao Ukrajinac
Samo oni s malo većim IQ-om, nije to za svakog, slažem se...Zašto odrasli ljudi piju mlijeko?
Koji još odrasli sisasvac cica?

Armate u Lugansku - a i T-90M, kojeg Rusi “više nemaju” se pojavio u neprijatno velikom broju.![]()
Што ти смета истина, у овом случају половична?Ti si njegov advokat?
Stavlja snimku Armate sa ruskog poligona od prije nekoliko tjedana i tvrdi da je to u Ukrajini.
Do skoro je neko pricao da rusi imaju 10-tak Armata… otkud im sada preko 400 kako sam cuo?Armate u Lugansku - a i T-90M, kojeg Rusi “više nemaju” se pojavio u neprijatno velikom broju.
Чим "проговори" кроз нови налог, одмах га спратим у "обор" тако да не знам шта дешава са хајванчином.Isti on. Jel uspeo da skupi pare za operaciju promene pola? Meni je blokiran svuda tako da sam izgubio info dokle ke stigao? Ko ga jos nije blokirao? Jel koze da ga pita kako ide?
Od nikuda, 400 armati, toliko nemaju T90.Do skoro je neko pricao da rusi imaju 10-tak Armata… otkud im sada preko 400 kako sam cuo?
Prije će biti za one koji zaostaju u razvoju, budući je mlijeko biološka tekućina koju izlučuje mliječna žlijezda ženki sisavaca određeno vrijeme nakon poroda.Samo oni s malo većim IQ-om, nije to za svakog, slažem se...![]()
Ne postoji tako nešto kao polovična istina.Што ти смета истина, у овом случају половична?
Ти си цар.Nema zime
200k kompleta zimske uniforme šalje Estonija, 500k Kanada, a i ukrajinske firme imaju zadatak za 700k kompleta.
Какве Армате, нису ни потребни бољи тенкови од ових које сад користе.Do skoro je neko pricao da rusi imaju 10-tak Armata… otkud im sada preko 400 kako sam cuo?
Ali u Londonu je to bio plan?Не, Бугарска је у оба рата била на страни поражених. И то што имају дар им је од Русије.
Ништа се ту не види, испалио наводно ракету, где је погодак?Ukrajinska avijacija uspješno lovi ruske krstareće rakete i dronove iznad Ukrajine.
Ти пола године поствљаш једне те исте слике и снимкеTi si njegov advokat?
Stavlja snimku Armate sa ruskog poligona od prije nekoliko tjedana i tvrdi da je to u Ukrajini.
Ти си цар.
Русија пропада јер шаље 800 тенкова Т62 у Украјину, а Украјина побеђује јер јој запад шаље вунене рукавице и хулахопке!