Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.303
evo ga opet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda je pomešao Zelenskog i Putina. Zaboravio je koga su oni postavili na vlast.Joe Biden Says Vladimir Putin Can Stay in Power if He Leaves Ukraine
https://www.newsweek.com/joe-biden-...=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1665579750
![]()

Pričaš napamet, ti pišeš ko da izučavaš teologiju 20 godina dok ne razumeš da je Stari Zavet ispunjen i ne razumeš da je sveto predanje sastavni deo Evanđelja, u kome se predanju prihvata ikonopoštovanje.Idolopoklonstvo. Vjerojatno najveći grijeh koji čovjek može napravit po starom zavjetu.
Pišanje po Isusovom učenju i po cijelom Evanđelju.
Ne mogu razumit da tzv Kršćani rade ovakve gluposti.
Демократија, слободно тржиште, Имлек страна мултинационална компанија -> гробар српског стсточарства.
Ma dobro što uvozite mlijeko, trgovina je slobodna ali 10kn 1,25€ pa u Hrvatskoj je najskuplje mlijeko jeftinije od toga.
Ovo je jedno od najkvalitetnijih mlijeka i cijena je 0,90€
Салфорд одавно није власник Имлека. Отишло се корак више ка врху пирамиде.Kod nas je sad dugotrajno mleko u proseku negde oko 1.2-1.3 evra. Sveža su jeftinija, oko evra.
Nestašicu je svesno i namerno prouzrokovao Salford koji drži Imlek koristeći svoj monopolski položaj i plaćajući bezobrazno malo otkupnu cenu mleka domaćim proizvođačima.
To je skandalozan propust države.

Салфорд одавно није власник Имлека. Отишло се корак више ка врху пирамиде.
У доба дивље приватизације илити демократије након отпорашке револуције, већински пакет Имлека је продат фирми чији су власници Срби.Imlek su strancima prodali srbi.
Zašto stalno lažeš bez srama?Armate u Lugansku - a i T-90M, kojeg Rusi “više nemaju” se pojavio u neprijatno velikom broju.
Ne bih rekao. Ja kupujem samonu Maxi trgovinama i ovo nisam video. A moja kravica ima u izobilju.navodno Maxi trgovina
Da, pogrešio sam, sad je neki investicioni fond.
Сереш?Pogledajte prilog 1233075
SVET U ŠOKU! VOJSKA SRBIJE MOŽE DA KONTROLIŠE VREME: Tajno oružje biće prikazano tokom Putinovog boravka u našoj zemlji!
U celoj evropi. U maksiju nisam video ovo. Mozda ima u LidluTi tokovi ekonomije ni meni nisu najjasniji,mleko iz Srbije se prodaje u Becu a ja u NS kupujem mleko iz Poljske.
PoteraloСереш?
To je škola CNN-a i Kristian Amanpur, sastavni deo svakog njihovog izveštavanja iz ratnih uslova.Украјински глумци праве селфије док глуме рањенике:
Narušavanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta države, članice UN, je kršenje međunarodnog prava i ima nesagledive posljedice" dodala je Turković.
Buletino isto to da primeniš na kosovu!
Stalno sa bakirom napominje kako su oni za priznanje kosova a
ovamo prdi o un...
Muslimanski licemeri
Толико су усиљено и еуфорично скакали и скандирали, да је било нацртано да им се обије о главу....
Zergulio:
Минимална температура у становима зими биће смањена на 16 степени (с) Украјински премијер Шмигаљ.
Па постоји начин рада загревања – лонац на глави и „Ко не скаче тај је Москаљ“.
...
Stočni fond je definitivno urušen pod DOS vlašću a započet pod Miloševićem, ovi su samo nasledili to stanje (što ih ne opravdava od toga što nisu zaštitili domaće proizvođače potrebnim subvencijama, tj što nisu stimulisali poljoprivredna gazdinstva da se bave uzgojem stoke).propast stocnog fonda je znak da nema pomoci drzave stocarima
da nema zastite domaceg seljaka, da nema subvencija etc
ali srpski seljak glasa za Vucica, tako da mu tako i treba biti