Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaš li koliko traje obuka za te sisteme ili su i posade iznajmljene?
Посаде су америчке и немачке, регуларни НАТО војници.
Осим кад их спржи Ураган или Шахед, онда су "украјински" губици, јер ето НАТО не учествује у сукобу.

Бухаха

Кавез ми је пун. Мораћу да га проширим с дотле мало да се смејем новој серији "Мућке" али без браће Тротер. Овде су у главној улози кроасани и њихова историја.
То што они могу да смисле, тешко да ико нормалан може.
Највећи бисер је што и они знају да је све лаж али, јбг, кад се нема ништа друго, дај бар лажи.
Нису ни себе убедили али држе се свог идеолошког гуруа, Гебелса. Више пута поновљена лаж биће истина.
I ja sam ih ranije gurao u kavez, ali vremenom, s obzirom da stalno menjaju nalog, to mi je dosadilo. Sad vidim da imam i neku duhovnu korist od njihovih postova. Cesce se krstim.

Muzičari

FezLoyJWIAE9cUO
Е, али зато Укри узимају Херсон, најкасније до рУјна

Jeste, lapsus mentis ... :hahaha:
Muka je što ne postoji bilo kakav dokaz da je taj Ivan Paližna stvarno učestvovao u Kosovskom boju. Jugoslovenska istoriografija pretpostavila da jeste zarad bratstva i jedinstva. Lik je bio Tvrtkov vazal, pa kad je već Tvrtko poslao odred svojih snaga, zašto među njima ne bi bio i njegovo ban, vranski prior Ivan Paližna.
Sad te budalaštine ove papagaji vrte kao navijeni. Skroz nebitan lik.
Veći problem je što o Boju na Kosovu postoji jako malo istorijskih izvora savremenika, pa tako i o dosta značajnijim istorijskim i kultnim ličnostima znamo jako malo.
Gde god je usko, mračno, gde istorijske okolnosti nisu do kraja rasvetljene, budi siguran da će ovi domobrani pronaći i ugurati Hrvate.
Boje se oni inače svetlosti.

Najobožavaniji književnik naših dragih kolega forumaša je bio teški nacist. Jao brukice! :rumenko:
Опет бестидничке лажи на рачун изузетних људи?
Има још једна његова о вашој 'хуманости', уметнички
чак и боља али мање певљива па је непознатија.

Хорда
Mi nismo poznali vas po zastavama,
Ni vaše heroje „od lavova ljuće”
Sve na kolenima vukli ste se k nama
Noseć mač ubice i luč palikuće.

Bez buktinja ide ta vojska što ćuti,
Požar sela svetli za marševe gorde…
Vaše gromke himne ne čuše nam puti:
Nemo ubijaju decu stare horde.

Polomiste više kolevki, o srama!
Nego herojima otvoriste raka,
Podaviste više njih u posteljama,
Nego što ste u krv srušili junaka.

Uzeli ste oči freskama sa svoda,
Glave kipovima heroja iz bajke;
Spržili ste seme u strahu od ploda,
I reč ubijali ubijajuć majke!

Presiti se zemlja od krvavog vala,
Ali vam pobeda ne osvetli lice;
Jer lovor ne niče s bunjišta i kala,
On je za heroje, a ne za ubice!

Ja opet mislim da nikakve veće ofanzive Rusa neće biti. Rezerve će im stabilizovati front, onemogućiti ove kamikaze da koriste svoju brojnost i sa džihadmobilima pronalaze nebranjen prostor i ulaze u rusku pozadinu.

Nastaviće da melju ukrajinsku vojsku, s tim što su sada sa "terorističkom akcijom na mostu" dobili ausvajs da paralelno dezintegrišu i ukrajinsku infrastrukturu.

Pa nema tog lepka i dolara koji to može na duži rok zalepiti.

Videćemo šta je jače.

Američki uticaj i želja da se Ukrajinci bore do poslednjeg Ukrajinca ili nezadovoljstvo stanovništva Ukrajine prouzrokovano udarima po infrastrukturnim objektima.
Превише су снага навукли само за дефанзиву али видјећемо.

Draža nije bio odlikovan zato što je bio antifašist, već zato što je spasio američke pilote i bio antikomunist. Tako su Ameri sponzorirali brojne druge diktatore i krvnike širom svijeta, a osobito u Latinskoj Americi, Saudijskoj Arabiji i Afganistanu.
Чудо не одликоваше и Павелића?
Разумљиво је што пишеш будалаштине јер
намаш шта друго. Додуше паметни људи се
у таквом случају повуку и настоје створити
нешто што би их издигло из блата у ком се налазе.
Ви не, напротив стварате нове количине муља, које
ће вас на крају скроз потопити.

Ja opet mislim da nikakve veće ofanzive Rusa neće biti. Rezerve će im stabilizovati front, onemogućiti ove kamikaze da koriste svoju brojnost i sa džihadmobilima pronalaze nebranjen prostor i ulaze u rusku pozadinu.

Nastaviće da melju ukrajinsku vojsku, s tim što su sada sa "terorističkom akcijom na mostu" dobili ausvajs da paralelno dezintegrišu i ukrajinsku infrastrukturu.

Pa nema tog lepka i dolara koji to može na duži rok zalepiti.

Videćemo šta je jače.

Američki uticaj i želja da se Ukrajinci bore do poslednjeg Ukrajinca ili nezadovoljstvo stanovništva Ukrajine prouzrokovano udarima po infrastrukturnim objektima.
За стабилизицију фронта не треба им 300.000 људи! С обзиром да сам својим очима видео делић технике који се ваља руским пругама, ни слова не може бити о стабилизацији фронта!
На све то треба додати новопостављеног генерала Суровикина (Суровог), који је први радни дан обележио тоталним разваљивањем Украјине, не може бити ни речи о стабилизацији фронта него о крају Укрјине!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back