ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.837
Nemamo mi šta trpeti.
- Imamo dovoljno struje, a i nakupovali smo od Bugarske. Sa Ukrajinom nemamo veze - ona snabdeva EU.
- Gasovod koji prolazi kroz Tursku nadgleda Erdogan. Nije on budala da dopusti da mu se desi nešto slično Severnom toku. A to nije ni cilj ove "operacije". Cilj je iseći EU, a prvenstveno Nemačku, a ne Tursku ili zemlje Balkana
- Turska nije uvela sankcije Rusiji, nije ni Mađarska, nismo ni mi, nije ni Bugarska delimično - i to sve prolazi - znači da postoji razlog za to što smo izuzeti
- pokušaj Hrvatske da uzme pravdu u svoje ruke i da nam zabrani uvoz ruske nafte proći će neslavno. Za mesec dana će im doći Amerikanac ili Nemac i narediti da nam puste rusku naftu. Živi bili, pa videli. Nadam se da će tada konačno shvatiti koliko su NEBITNI i prestati da se ponašaju kao dosadni komarac
Samo opušteno.![]()
Da li si ti svestan svoje nesvesti ili nisi
- šta smo nakupovali, struja se kupuje na dnevnom nivou i mi smo u konstantnom minusu 20- 30% dnevno, zaslugom AV koji je postavio retarda na čelo EPS-a i napunio ga partijskim botovima koji bateriju u lampi ne umeju da zamene a kamoli da voze elektroenergetski sistem
- ako nema viška struje u Evropi neće biti ni za nas odnosno prve će da nas otkaće za uvoz.
- pad ukrajinskog energetskog sistema će dodatno ukanaliti evropski a posledično i nas
- izgleda da nisi čuo da je Turski tok već nanišanjen
https://www.politika.rs/sr/clanak/5...dgovor-Ukrajina-pokusala-da-minira-Turski-tok
- o nafti neću ni govoriti, sve je već rečeno
I da dodam, šta vama u Srbiji nije jasno u činjenici da su grupe za isključivanje već napravljene i da teorije nema da ne bude ozbiljnih restrikcija.
Sve petama u pedu ako bude samo 4 sata dnevno, jer kako stoje stvari biće 8 ko dobar dan