Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• 881D5A5A-5706-46C8-879E-3781B6D23DCB.jpeg
    881D5A5A-5706-46C8-879E-3781B6D23DCB.jpeg
    130,1 KB · Pregleda: 33
Ceceni uopste ne vode koze sa sobom da bi ih je6ali kao sto tvrdi Vruci Krompircic vec da bi im davale sveze mleko koje oni vole.

To je primitivan narod, planinski, ali posto idemo ka urusavanju civilizacije oni imaju vece sanse da prezive.
Da. Onaj snimak je klasičan lažnjak, kao vide ga ukrajinski vojnici da siluje divlju kozu i mesto da ga upucavaju smeškaju se.

A tek jel si video snimak sa dva gej vojnika kom jedan puši *****? Onda kao padne bomba, ali padne preko puta, ništa im se ne dogodi i 5 sekundi posle toga padnu u fizički netačan položaj i prave se mrtvim.

NATO does not have enough weapons for Ukraine - Bloomberg

Ukraine’s Allies Can’t Get Arms Fast Enough as Stockpiles Shrink

With defense spending a lower priority for years, it could take time for contractors to make up the gulf between supply and demand

:maramica:
Полако повлаче дупе. Русија ратује у дворишту, а они преко пола света и то не кошта исто плус је теже пружати сваку другу логистику украјинским аматерима.....

Пре ће укри да се побију међусобно око тога да ли се предати или не него што ће било шта друго урадити..... Нису сви украјинци нацистички напаљени и на дрогама.....

Користиле су и швабе дроге па су добиле по носу

Вотка ЈЕ ЈАЧА, спорије ствара завист и више пржи јетру, а мање мозак:per:

Eto i za tebe pitanje,
- ako su oborili 40 krstarećih da li to znači da ruski PVO sistemi ipak rade posao, čak i tako gadno proređeni kakvi su kod Ukrajinaca
- ako nisu oborili ni jednu, da li to znači da ukrajina nema više bilo kakav PVO i da Rusi mogu da rade šta im je volja

Baš me zanima šta ćeš odgovoriti, nekako mi se čini da bi najradije zamenio pitanje
Ne znam čime su ih sve obarali, imaju veliki dijapazon, od britanskih Starstreak preko Igle do Stingera. A da Ukrajina nema PVO Rusi bi letjeli silnim avionima. Ovako se svode na ispaljivanje rakete sa sigurne udaljenosti

Taman je Zeleni mislio da sa drugarim tapne struju na Zapad, i von der Layen bila odusevljena dilom: "ohhhh! mi njima pare, oni nama struju...vidite kako sa Ukrajincima moze lepo da se saradjuje, a ne kao tamo neki"...
Претера га мало - какве паре, само писање у свеску и испорука полуисправне гвожђурије из старих залиха.

Nasumično bombardovanje obe strane je počelo kad je ruska vojska ušla u Ukrajinu 2014. što je činjenica koju ovdašnji putinoljupci redovno preskaču.
Nije počeli tad mnogo pre - čim su izbili sukobi jer je jedan deo zemlja srušio predsednika kojeg je druga geografska oblast odabrala počelo je da se puca - posle spaljivanja živih ljudi u Odesi vojska i policija u Donbasu su odbile poslušnost predsedniku kog su im nametnuli Lavov i Kijev, pucanje je krenulo odmah, a Rusi su intervenisali tek kad je došlo do bitke za Ilovajsk - Donjeck je napadan artiljerijom mnogo pre toga, jer su dolazile kaznene ekspedicije da silom smene šefa policije u Donjecku i komandante jedinica u Donbasu.
Opravdanje za jedne daje drugima odrešene ruke da rade isto.

To što Zeleni laže da su u Zapprožju “napadnuti civili” me znači da Geranijumi nisu napali zgradu koju je zaposela SBU (DB Ukrajine) posle napada na njihovu zaporošku filijalu.

Џо Бајден је у разговору са Зеленским рекао да ће САД обезбедити Украјини модерне системе противваздушне одбране. Украјина најављује да ће гађати гранична подручја Русије у знак одмазде за данашње бомбардовање енергетског система.

Медведев је већ најавио да ће сваки следећи корак Украјине значити много жешћи одговор Русије. Реално, вратиће их у камено доба ако заиста буду остварили претње.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back