Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па наравно да ће добити прилику.
Кад брод почне да тоне, пацови беже.
Тако ће бити и у Русији.
Кад се захукта превише и постане опасно заиста, на сцену ће ступити они који ће вадити кестење из ватре.

Таман посла да смо за бацање.
Ево, од Немаца имамо јачи интегритет, доказујемо последњих 8 месеци.
А живели смо у уверењу како су они паметни и дисциплиновани, а ми будале.

nemci imaju BMW al nemaju municiju

Тако ће бити и у Русији.
Кад се захукта превише и постане опасно заиста, на сцену ће ступити они који ће вадити кестење из ватре.

Nemci su daleko od discipline koju ovde ljudi zamisljaju. Oni koji su ziveli tamo i videli odredjene stvari o postenju u poslovanju znaju o cemu govorim i koliko se mulja kao i kod svakog drugog. Nekada jeste bilo sve bajnonali vremena su se promenila i profit nema moral

Neka ostave jedan kvadratni metar na Poljskoj granici, da vraca dugove.
svo oruzje koje eu nije imala, ona se zaduzila kod amera, a ne ukrajina koja ni ne postoji sada
pa nismo ameri mi sisali vesla - odakle i koja ukrajina da vraca ako je sada ruska??
eu ce da vraca dug, eu se zaduzila

Falim te bože, vreme je i da im pošalju tenkove.
kazem ja, neka prvo evakuisu ambasade sve, svapsku narocito, pored konzulata svih
a te tenkice ce koristiti rusi za kalibrisanje, mozda i pre nego udju u ukrajinu koja ne postoji

Бугари су бар 60% про-русји оријентисани и они спадају у Словене. Читава Африка, Латинска Америка, већи део Азије итд. навија за Русију у овом рату. Сви муслимани света су уз Русију или су неутрални, а против ње само Шиптари и босанске потурице.
Bugari - ne više, nekada su bili proruski orijentisani. Većina smatra da je Rusija odgovorna
Afrika, Latinska Amerika, veći deo Azije - nije tačno da navijaju za Rusiju

Mnogo pre nego što je ruska vojska kročila se dešavalo upravo ovo što sam naveo.
A sada masovna agresija Rusije na celu Ukrajinu. Rusija je jako jako nisko pala. I u istoriji će ostati upamćena po ovom. A da ne spominjem kako je zauvek narušila svoj odnos sa drugim slovenskim narodima i komšijama koji ih ne podnose.
glupost za 200 god ova istorijska epizoda će biti zapamčena kao danas krimski rat u 19st...

Представник Гаспрома: Већ 6. новембра 2015. НАТО бомба је пронађена у подводним гасоводима Северног тока 1. Шведске војне власти су потом деактивирале ту бомбу. Касније је НАТО саопштио да је тај експлозив изгубљен током вежбе.

FeuAB9DXwAIWfZy
FeuAB9CWIAchCoH

-Бомба коју НАТО назива 'нестала'

Dok jadna Rusija nije radila ništa na tome da otcepi te delove i naruši ukrajinsku nezavisnost. Nije ni čudo što u Odesi Ruse ne mogu da smisle.
Не балави. Да САД није изазвала крвави пуч 2014 овога не би било.
Свако светско срање је из кухиње САД-а.

Тако ће бити и у Русији.

Jednu stvar koju sam naucio u zivotu u lutanjima po svijetu je da treba gledati sebe i uvijek uciti od drugih.

Porediti se sa drugima uglavnom nije najpozitivnija stvar. Nego vise, pogleda ove rade dobro e i ja cu tako! Ili, pogledaj ove druge, rade naopako, e tako se ne radi!

једини агресори у Србији су педофили попут вас
Zamisli koliko je to ispran mozak kada moze da napise da smo mi koji smo branili svoju drzavu okarakterisani kao 'agresori', i to od istih onih koji su izvrsili agresiju na nasu zemlju pogazivsi medjunarodno pravo. Hebote kako je krenulo ispasce jos da smo mi bombardovali Pariz, Berlin, Njujork, Rim itd, a ne obrnuto. Razumem da NVO sendvicari zive u nekom svom svetu, ali ovakvi da su ziveli u vreme drugog svetskog rata pa oni bi bili najbolji saradnici nacistima.

Nemci su daleko od discipline koju ovde ljudi zamisljaju. Oni koji su ziveli tamo i videli odredjene stvari o postenju u poslovanju znaju o cemu govorim i koliko se mulja kao i kod svakog drugog. Nekada jeste bilo sve bajnonali vremena su se promenila i profit nema moral
Знам одлично.
Немци и Аустријанци и поштење у пословању. :lol:
За врат мораш да их хваташ да измире обавезе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back