Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prespavao si ti mnogo sta, americko rovarenje po Ukrajini, finansiranje i naoruzavanje Ukrajine i naci formacija. Prespavao si i granatiranje civila po Donbasu, i Majdan si prespavao i spaljivanje ljudi u Odesi, ubijanja i hapsenja po Harkovu od strane nacista si takodje prespavao. Sve se to dogadjalo mnogo pre nego sto je ruska vojska krocila na tlo Ukrajine.
Mnogo pre nego što je ruska vojska kročila se dešavalo upravo ovo što sam naveo.
A sada masovna agresija Rusije na celu Ukrajinu. Rusija je jako jako nisko pala. I u istoriji će ostati upamćena po ovom. A da ne spominjem kako je zauvek narušila svoj odnos sa drugim slovenskim narodima i komšijama koji ih ne podnose.

10. 10. 22. Генерални секретар НАТО-а господин Столтенберг поновио је подршку Савеза Украјини! „НАТО ће наставити да подржава храбри Украјински народ у борби против агресије коју спроводи Кремљ све док она буде трајала“, написао је господин Столтенберг, осудивши „страшне неселективне нападе на цивилну инфраструктуру у Украјини“. Министри обрана земаља чланица НАТО-а састаће се у среду у Бриселу и на дневном реду биће само једна тачка - подршка Украјини!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Па није исти враг.
И сам си сто пута рекао да војдка мора бити бројчано приближна да би се уз јачу технику могло победити.
Њих је 150 милиона са мобилизационим капацитетом од 25 милиона.
У 150 милиона има пуно паметних и нрабрих људи.
Дакле, цифра им девело иде у прилог.
Могу ипак да изнедре лакше квалитет од нас.
А друго и још важније, као што сам рекла, њима нико не командује из Вашингтона, као што су нама.
Они јесу велика земља са великим проблемима али су капацитетни у сваком смислу.
Само треба да излече код себе болести комунизма.
И ево им сад прилике.
Ако победе у овом рату, а ја знам да хоће, креће нови успон Руса. Али Руса Руса. А не Руса интернационалиста.
U pravu si na jednu stranu. Ali sta ako inteligentni i sposobni ne dobiju priliku da promijene stvari a mijenjati se mora??? Vec je 7 mjeseci kasno!

Svak se specifican ali nijesmo ni mi bas za baciti osim ako ne dozvolimo mekanim, bojazljivim, glupim i bezidejnim osobama da nas vode u provaliju.

Mnogo pre nego što je ruska vojska kročila se dešavalo upravo ovo što sam naveo.
A sada masovna agresija Rusije na celu Ukrajinu. Rusija je jako jako nisko pala. I u istoriji će ostati upamćena po ovom. A da ne spominjem kako je zauvek narušila svoj odnos sa drugim slovenskim narodima i komšijama koji ih ne podnose.
Даће Бог да Руси потпуно демонтирају украјинску државу и нацију. :ok:

Па није исти враг.
И сам си сто пута рекао да војска мора бити бројчано приближна да би се уз јачу технику могло победити.
Њих је 150 милиона са мобилизационим капацитетом од 25 милиона.
У 150 милиона има пуно паметних и храбрих људи.
Дакле, цифра им дебело иде у прилог.
Могу ипак да изнедре лакше квалитет од нас.
А друго и још важније, као што сам рекла, њима нико не командује из Вашингтона, као што су нама.
Они јесу велика земља са великим проблемима али су капацитетни у сваком смислу.
Само треба да излече код себе болести комунизма.
И ево им сад прилике.
Ако победе у овом рату, а ја знам да хоће, креће нови успон Руса. Али Руса Руса. А не Руса интернационалиста.
Iz tvojih usta u Bozije usi

koja ulaganja? to eu vraca, ako mislis na oruzje, to ce sve eu da placa u narednim decenijama
a ono sto je kupljeno, privatno vlasnistvo ostaje americko
Ma kakva crna EU, nema kod njih nista za dzabaka. Pumpaju ih oruzjem jer misle da mogu nesto promeniti, ali cini mi se da i njima dolazi iz dupeta u glavu da od toga nema nista, pa da onda naplate trostruko, bilo kroz plodno zemljiste ili resurse nebitno. Uglavnom sve sto su dali, nisu dali na lepe oci vec na 'dodjes mi'....

1665419777412.png

U pravu si na jednu stranu. Ali sta ako inteligentni i sposobni ne dobiju priliku da promijene stvari a mijenjati se mora??? Vec je 7 mjeseci kasno!

Svak se specifican ali nijesmo ni mi bas za baciti osim ako ne dozvolimo mekanim, bojazljivim, glupim i bezidejnim osobama da nas vode u provaliju.
Па наравно да ће добити прилику.
Кад брод почне да тоне, пацови беже.
Тако ће бити и у Русији.
Кад се захукта превише и постане опасно заиста, на сцену ће ступити они који ће вадити кестење из ватре.

Таман посла да смо за бацање.
Ево, од Немаца имамо јачи интегритет, доказујемо последњих 8 месеци.
А живели смо у уверењу како су они паметни и дисциплиновани, а ми будале.

propustila si da su rekli da rezim mora da ode, a to znaci da ce oni organizovati i referendume i izbore i sve - vracamo se na period janukovica, vracamo ruski jezik, ukidamo ukrajinski i komplet drzavu ukrajinu - nece postojati

plan da se podeli je bio moguc pre svega ovoga, ali sada nema nazad, nema sporazuma, nema podele, samo bezuslovna kapitulacija i proruski rezim
Nece biti nikakvog pro ruskog rezima.

Jedini koji vole Ruse od slovenskog sveta su Srbi i Belorusi. I to nešto govori. A od neslovenskog niko.
Бугари су бар 60% про-руски оријентисани. а они спадају у Словене. Читава Африка, Латинска Америка, већи део Азије итд. навија за Русију у овом рату. Сви муслимани света су уз Русију или су неутрални, а против ње само Шиптари и босанске потурице.

800 година касније Русија је највећа држава на свету, уз то је нуклеарна и енергетска суперсила која има сателите у космосу. С друге стране Монголи и даље живе у јутрама, немају струју, чувају стоку и крећу се на коњима.

To je još više poražavajuće za Ruse, kakvi čobani su ih yhebali...
Hihihihihiihihihihihihihihihihihihi...

.

Agresorski stav. Sad nešto razmišljam, možda i nije čudno što smo devedesetih okarakterisani kao agresori.
Od koga okarektirisani kao agresori? Jesi ti svestan sta pises? Pa Srbiji su po svaku cenu zeleli da nalepe etiketu agresora ali dzaba sve, cak ni njihov ushrani Hag nije uspeo u tome. Tako da ne iznosi lazi i gluposti.

Бугари су бар 60% про-русји оријентисани и они спадају у Словене. Читава Африка, Латинска Америка, већи део Азије итд. навија за Русију у овом рату. Сви муслимани света су уз Русију или су неутрални, а против ње само Шиптари и босанске потурице.
Какве небулозе... :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back