комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes meni samo treba alan ford da me uci o rusiji
fulao si, stari
Gejc je umroA bil gejts je dobrotvor a ne zlikovac.
Voli da vakciniše ljudeDa, jeste dobrotvor.
Kako god. Ja ne bih išla toliko daleko.propustila si da su rekli da rezim mora da ode, a to znaci da ce oni organizovati i referednume i izbore i sve - vracamo se na period janukovica, vracamo ruski jezik, ukdidamo ukrajonski i komplet drzavu ukrajinu - nece postojati
plan da se podeli je bio moguc pre svega ovoga, ali sada nema nazad, nema sporazuma, nema podele, samo bezuslovna kapitulacija i proruski rezim
Русија је до сада лансирала 184 ракете на око 14 градова
#Ukraine. #Kyiv #Zaporizhzhia #Mykolaiv #Lviv #Rivne #Dnipro #KryvyiRih #Odessa #Khmelnytskyi #Zhytomyr #Vinnytsia #Kharkiv
Falim te bože, vreme je i da im pošalju tenkove.
Сада навијати за Путина је као навијати за Осаму Бин Ладена пре 20 година.МА ХАЈ'ТЕ МОЛИМ ВАС КОМШИЈА !!!!!?????![]()
Ziv je Gejts of hel umro nije! Upozorio je prije par mjeseci "da nam pravo zlo tek sljedi!"Gejc je umro

Невероватно колико има сличности између НАТО гресије на СРЈ и руске агресије на Украјину.

Ово ће их "гријати" у данима који долазе. Твитер, фејсбук и остала виртуелна њасра не смију трпити! Слава Сорошу!

800 година касније Русија је највећа држава на свету, уз то је нуклеарна и енергетска суперсила која има сателите у космосу. С друге стране Монголи и даље живе у јутрама, немају струју, чувају стоку и крећу се на коњима.Ko je pičkica, Rusi ili Hrvati...?
Vidi kako su se stisli pred mongolcima, ruske kujice...
Hehe, i to su ti idoli... hehe... dakle i sam si mala kujica...hehe...
Prespavao si ti mnogo sta, americko rovarenje po Ukrajini, finansiranje i naoruzavanje Ukrajine i naci formacija. Prespavao si i granatiranje civila po Donbasu, i Majdan si prespavao i spaljivanje ljudi u Odesi, ubijanja i hapsenja po Harkovu od strane nacista si takodje prespavao. Sve se to dogadjalo mnogo pre nego sto je ruska vojska krocila na tlo Ukrajine.Niste ni vi zucnuli kada je Rusija deset godina rovarila po Ukrajini i gurala nezavisnost, uključujući i zauzimanje državnih objekata na teritoriji Ukrajine..
Па није исти враг.Samo su veci a ostalo isti vrag. Mislim da oni imaju daleko vece probleme nego mi sto smo ih imali. Kod nas je samo trebalo dovesti par dobri ljudi. Kod njih mnogo toga fali, sto bi rekli i srijeda i krajevi. Bar tako izgleda iz daleka, nazalost.
Posljedice rukog poraza ne idu u prilog nikome u svijetu.
Druga su vremena danas. Nijesam siguran da je bas tako lako pobjediti ako protivnik te doceka na volej za svaku tvoju gresku.
Znas kako.To ti neće nikada priznati dve suprotstavljene grupe na Krsti
Svako od njih će tvrditi da je jedno pravedna akcija a drugo zločin i obrnuto.
ЕТA SABOTAGE ТОВАРИШ КОМШИЈА !Сада навијати за Путина је као навијати за Осаму Бин Ладена пре 20 година.

Neka ostave jedan kvadratni metar na Poljskoj granici, da vraca dugove.Pa kaj će im cijela Ukrajina?
Uzet će ono kaj je njihovo i kaj vrijedi, Donbas, obalu i dio do Dnjepra.
Ostatak nek se zove kako hoće i nek uđu u EU, prije će ju dokrajčit.

koja ulaganja? to eu vraca, ako mislis na oruzje, to ce sve eu da placa u narednim decenijama, nece sigurno ukra beda, ili ruskaKako god. Ja ne bih išla toliko daleko.
Nek Galicija egzisitra jer na koncu netko mora Amerima vraćat ulaganja.