Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1665419174862.png

Njemačka: Šaljemo naš PVO sistem Ukrajini

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

propustila si da su rekli da rezim mora da ode, a to znaci da ce oni organizovati i referednume i izbore i sve - vracamo se na period janukovica, vracamo ruski jezik, ukdidamo ukrajonski i komplet drzavu ukrajinu - nece postojati

plan da se podeli je bio moguc pre svega ovoga, ali sada nema nazad, nema sporazuma, nema podele, samo bezuslovna kapitulacija i proruski rezim
Kako god. Ja ne bih išla toliko daleko.
Nek Galicija egzisitra jer na koncu netko mora Amerima vraćat ulaganja.

Русија је до сада лансирала 184 ракете на око 14 градова

#Ukraine. #Kyiv #Zaporizhzhia #Mykolaiv #Lviv #Rivne #Dnipro #KryvyiRih #Odessa #Khmelnytskyi #Zhytomyr #Vinnytsia #Kharkiv

hm, bas nesto razmisljam...

184 rakete vratile su Ukrajinu u vreme pre pronalaska struje. A 184 rakete bi stale u dve-tri Del Boy-ove garaze. Pri tom na snimku se vidi da to ni nisu hipersonicne rakete.

E sad, zamislimo kolike vojne magacine i magacine ima Rusija. Sad verujem sta im znaci ono - nismo jos ni poceli.

Ko je pičkica, Rusi ili Hrvati...?
Vidi kako su se stisli pred mongolcima, ruske kujice...
Hehe, i to su ti idoli... hehe... dakle i sam si mala kujica...hehe...

800 година касније Русија је највећа држава на свету, уз то је нуклеарна и енергетска суперсила која има сателите у космосу. С друге стране Монголи и даље живе у јутрама, немају струју, чувају стоку и крећу се на коњима.

Niste ni vi zucnuli kada je Rusija deset godina rovarila po Ukrajini i gurala nezavisnost, uključujući i zauzimanje državnih objekata na teritoriji Ukrajine..
Prespavao si ti mnogo sta, americko rovarenje po Ukrajini, finansiranje i naoruzavanje Ukrajine i naci formacija. Prespavao si i granatiranje civila po Donbasu, i Majdan si prespavao i spaljivanje ljudi u Odesi, ubijanja i hapsenja po Harkovu od strane nacista si takodje prespavao. Sve se to dogadjalo mnogo pre nego sto je ruska vojska krocila na tlo Ukrajine.

Samo su veci a ostalo isti vrag. Mislim da oni imaju daleko vece probleme nego mi sto smo ih imali. Kod nas je samo trebalo dovesti par dobri ljudi. Kod njih mnogo toga fali, sto bi rekli i srijeda i krajevi. Bar tako izgleda iz daleka, nazalost.
Posljedice rukog poraza ne idu u prilog nikome u svijetu.

Druga su vremena danas. Nijesam siguran da je bas tako lako pobjediti ako protivnik te doceka na volej za svaku tvoju gresku.
Па није исти враг.
И сам си сто пута рекао да војска мора бити бројчано приближна да би се уз јачу технику могло победити.
Њих је 150 милиона са мобилизационим капацитетом од 25 милиона.
У 150 милиона има пуно паметних и храбрих људи.
Дакле, цифра им дебело иде у прилог.
Могу ипак да изнедре лакше квалитет од нас.
А друго и још важније, као што сам рекла, њима нико не командује из Вашингтона, као што су нама.
Они јесу велика земља са великим проблемима али су капацитетни у сваком смислу.
Само треба да излече код себе болести комунизма.
И ево им сад прилике.
Ако победе у овом рату, а ја знам да хоће, креће нови успон Руса. Али Руса Руса. А не Руса интернационалиста.

Kako god. Ja ne bih išla toliko daleko.
Nek Galicija egzisitra jer na koncu netko mora Amerima vraćat ulaganja.
koja ulaganja? to eu vraca, ako mislis na oruzje, to ce sve eu da placa u narednim decenijama, nece sigurno ukra beda, ili ruska
a ono sto je kupljeno, privatno vlasnistvo ostaje americko, zemlja koju su kupili, niko im je nece oduzimati, osim ako nije oteta prvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back