Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.166
To bi bilo točno da NATO ustaše nemaju nuklearke.Govori da ste vi NATO ustase prdnuli u cabar.
A imaju.
4.700 + komada ako se ne varam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi bilo točno da NATO ustaše nemaju nuklearke.Govori da ste vi NATO ustase prdnuli u cabar.
E moj Tihi, NATO sa Ukrajinom razvaljuje Ruse i bez nuklearki.Govori da ste vi NATO ustase prdnuli u cabar.
Drkaju Ruse i traže reakciju.nebi me cudilo da je projektil doleteo od neke podmornice (ne Ukrajnske)
Zamisli situaciju u kojoj ja tebi bazukom razvalim kucu, ti meni nakon toga na fasadi nasprejas: "Duvaj ga, Jugoslave!" i ja te odem prijaviti policiji.Vala i ja vam nebi dao ono sto hocete
Vremenom pocnete da gubite zivce postajete nestrpljivi i pravite greske
prvi levo je, ma o čemu se radi, izronio iz vode, evo snimka sekund pre i posle:Mozda je isplivala neka kamikaza podmornica jer se voda snažno zatalasala i onda eksplozija.
U suštini nije ni bitno napada se sjeverni tok,mostovi samo je pitanje vremena kada će unutrašnjost Rusije biti ugrožena.
Nebi voleo da vidim kako posejdon izranjaprvi levo je, ma o čemu se radi, izronio iz vode, evo snimka sekund pre:
Pogledajte prilog 1234722
a evo sekund posle:
Da, naravno, ali Rusi su ispred te zastarele NATO-amerske tehnike 50 godina ... Rusi mogu UK i, naravno, USA da potope za nekoliko sekundi i da niko od nacista ne zna šta ga zadesi ...To bi bilo točno da NATO ustaše nemaju nuklearke.
A imaju.
4.700 + komada ako se ne varam
Sta ce im motiv kada su uveliko izasli iz SVO potapanjem Moskve ili napadom na aerodrom na Krimu kada su im unistili 5-6 suhoja? Da su Kurdi pokusali da uniste most na Bosforu Erdogan bi ih poravnao kao tepsiju,za sam pokusajTo ćemo tek vidjeti.Rusima treba motiv da završe rat a to znači brutalno peglanje Ukrajine, ovakve stvari proizvode ruske fanatike koji će zabiti rusku zastavu na ispeglan Kijev na kraju balade.
Promašio si poantu za 20km, ali to si ti.

Sumnjas jer ne verujes da se ovo može desiti ..Nije im u interesu odložit će početak ofanzive sigurno ..Ja sumljam na samu Rusiju da su ovo izveli kao pokrice za intezivnije bombardovanje vitalnijih ciljeva u Ukrajini.
Most se lako popravi, ali budala nikada neće da ozdravi ....Legalna operacija Ukrajine na svojem međunarodno priznatom teritoriju tj. unutar teritorijalnih voda.
Kako se eksplozija dogodila kod luka koji omogućava prolaz brodovima u blizini Krima, to je bilo u ukrajinskoj polovici morskog prolaza.
Pogledajte prilog 1234721
Mislim da je SARMATIZACIJA sve izvesnija, a onda će zauvek da nestane jedna naci-nacija ....Na Krimu nakon operacije "Bespravna gradnja" slijedi još slađa pod nazivom "Deložacija".
Da je hleba i igara
Ako Rusije neće biti neće biti ni svijeta. To vam je valjda jasno.Tako će na kraju i biti
Da, tako nereagiraju već par meseciDrkaju Ruse i traže reakciju.
Izgleda da ih više boli neragiranje od reakcije.
Zašto bi im trebao false-flag napad? Vec su osam mjeseci u otvorenom ratu.upravo sam to i pisao pre par stranica sa tim da je mislim da su rusi ovo ili iscenirali ili dopustili da se desi kao i ameri 9/11
Popraviti će se, ali do tada su Rusi u Ukrajini ko riba na suhom.Most se lako popravi, ali budala nikada neće da ozdravi ....
Rusopusangija , kako je Putin dozvolio teroristički napad a Krim čuvam kao njegovo dupe?Da je hleba i igara
Pop masinerija radi punom parom
Od imaginarnih stvari se ne zivi