Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.391
Meni se čini da je najgore kremljoljupcima sa krste..![]()
in two weeks they will claim that they've found mass graves full of civilians killed by russians - fully normalized procedure by now
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se čini da je najgore kremljoljupcima sa krste..![]()
Rusenje mosta je vise udarac na Putinov ego i moral Putinofila vec duze vremena imaju kopnenu vezu sa Krimom kroz okupiranu Ukrajinu.Ti mostovi su i Rusima od vitalne važnosti za njihove planove. Krimski most Ukrajini bolje da ne postoji.
Uništili su im Rusi sve organizacije zaključno sa 2021. kad su Kadirovci likvidirali nekog što se loži na Ičkeriju i drka na Dudajeva. Ne mogu da se setim kako se zvaše, ali nije bio sitna boranija.Ti tzv Šamil Basajev Čečeni da išta dalje od klanjati znaju...valjda bi bili u i borili se u Čečeniji.
Haha,namerno ko i Rusi što su pustili da im sruše mostDe pinan sem i stu sad
A te se gep i delje
Cifra od 220+ obrenih aviona je vise nego smešna.Podseca me na 99 i bombardovanje Srbije kada su se isto vrtele tako neke ludakacke cifre.Da da, to sam zaboravio. Celokupna ukrajinska vojska je unistena jos na pocetku rata... Stvarno neverovatno kako su Rusi izgubili gomilu aviona i helikoptera do sad? Mora da su sami pali.
Vazi pobedio si predajem seHaha,namerno ko i Rusi što su pustili da im sruše most
E a gde su oni najsofisticiraniji odbrambeni sistemi S500,S600,S400 da sačuvaju most?
Sećam se kad su rusoguuzoljupci branili Ruse što nisu sačuvali Siriju od Izraelskih vazdušnih napada,tvrdeći da je to pametan potez,jer su te rakete skupe,i sad su skupe bile,zar ne?
Raketa doletela. to obnjasava i zapaljenje voza iza. Ipak treba to uskladiti. Mislim da nije HIMARS u pitanju. Ovo je bio jedan veci projektil. Mozda Ukrajnci vec poseduju ATACMS?
Upravo zbog PVO za koju ti tvrdis da ne postoji. Sam si odgovorio sebiCifra od 220+ obrenih aviona je vise nego smešna.Podseca me na 99 i bombardovanje Srbije kada su se isto vrtele tako neke ludakacke cifre.
Za toliko obojenih aviona moraš da imaš ozbiljan pvo ili veruješ u bajke o duhu Kijeva pa ti onda ta cifra deluje realna.
Tokom ovog rada Rusi su najviše koristili helikopter dok su zbog nekog razloga bombarderi i ostatak avijacije ostali uglavnom na zemlji.
.......

Pa ti stvarno veruješ u to.Fotografija bi bilo jos vise da su kajakom preveslali Beringov prolaz, kako, tako Rusi su tamo.

Pa nije raketa pogodila most!!!
Pogledaj kamere i videćeš da kamion eksplodira.
Sabotaža, teroristički čin.
Nema veze sa vezom da pominješ s300,400 itd.
KmeeeeeekPredsjednik krimskog parlamenta u panici
Pogledajte prilog 1234656
E sad, da je Putin 11.10.1999. prihvatio Mašhadovljev predlog, vrlo verovatno da bi on bio neka vrsta Kadirova danas. Basajeva što se tiče, on je bio izuzetno obrazovan i pametan čovek. Slušao sam ga, ostavio je izuzetan utisak na mene. On je bio uveren da radi dobro. Naposletku, njegovi postupci nisu bili ništa gori nego ruski. Jeljcinova vojska je bila više teroristička u Prvom čečenskom ratu nego Basajevljeva. Naravno, Buđanovsk, Beslan itd nisu opravdani, ali nisu ni Rusi činili ništa posebno manje zločine.Uništili su im Rusi sve organizacije zaključno sa 2021. kad su Kadirovci likvidirali nekog što se loži na Ičkeriju i drka na Dudajeva. Ne mogu da se setim kako se zvaše, ali nije bio sitna boranija.
Problem je islamizam u Čečeniji a ne njena nezavisnost. Jesu Rusi dirali Mašhadova? Nisu. Aslan je bio dobar, normalan čovek. Dudajev isto, ali je bio protiv Rusa. Problem kod Mašhadova je bio u tome što nije kontrolisao Basajeva i slične.
posle udara rakete vidi se ogromno varnicenje, mozda neko specijalno dodatno punjenje rakete, danas svasta kombinuju.
Ovo je delo Amerikanaca jer nesto tako sposobno i smrtonosno mogu samo oni da izvedu.
Naravno da je Moskvi to jasno, ali ne zna kako da odgovori pa iymislja price o teroririzmu. Nije digla dzevu ni kad su im razneli ST2 i ST1 i ovi kontaju da mogu komotno da gadjaju Ruske ciljeve jer nema odgovora.
Da komsiji crkne krava,neide to bas takoSamo je pitanje vremena kad ce i kod Kremlja (ili u Kremlju) nesto puknuti.
Dron, autobomba, podmetnuti eksploziv.
Lista ruskih katastrofalnih propusta je sve duza.
Ukrajinci uz pomoc zapadnih sluzbi uvijek nadju nacin da udare tamo gdje najvise boli.
A Putin, Lavrov, Sojgu i Medvedev slave aneksiju dijelova Ukrajine u odmaralistu sa 6 zvjezdica uz hektolitre vodke i sampanjca.
Ne znas tko je veci idiot od njih.
Samo je pitanje vremena kad ce i kod Kremlja (ili u Kremlju) nesto puknuti.
Ukrajinci uz pomoc zapadnih sluzbi uvijek nadju nacin da udare tamo gdje najvise boli.
A Putin, Lavrov, Sojgu i Medvedev slave aneksiju dijelova Ukrajine u odmaralistu sa 6 zvjezdica uz hektolitre vodke i sampanjca.
Ovaj bas kmechi...Kmeeeeeek![]()

Kmeeeeeeekputin ako ne spali danas administrativne zgrade u kijevu,lvovu nek da ostavku...i što je najvažnije proglasi antiterorističku operaciju onada nek ide u 3PM...ovo je tipični akt američke i britanske vojne službe...
Projektil, nikakva eksplozija.prijatelju, kamion kad eksplodira on napravi krater ili eventualno i rupu na konstrukciji i armaturi. Ovde pak vidimo sekciju mosta koja je pukla kao kad prelomis cokoladu.
Taj radProjektil, nikakva eksplozija.
Ameri traže esklaciju sukoba.
Neće se smiriti dok na London ne padne nuklerarka.
Koliko znam o Rusima sledeci vrhovni gledace da ga sto vise ocrni i prikazati losijim nego sto jeste a sebe smatrati dobricom koji je eto prekinuo njegovu losu politku stetnu za narod, tako je uvek bilo dosada, nikada nastavljanje politike prethodnika.Требају им корените унутрашње промене.
Какав црни мајорчич кгб-а.
Samo je pitanje vremena kad ce i kod Kremlja (ili u Kremlju) nesto puknuti.

Samo rokaj kokaj i SNIMAJJJJ