kotlokrp1
Ističe se
- Poruka
- 2.106
Oprosti,neću navijat za Ukrajinski Krim.Zaboravija sam da kepec ima bombetinuAko imaš ličnu želju za što bržim nuklearnim krajem sveta pa time i tebe samog..., samo navijaj u tom pravcu...
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprosti,neću navijat za Ukrajinski Krim.Zaboravija sam da kepec ima bombetinuAko imaš ličnu želju za što bržim nuklearnim krajem sveta pa time i tebe samog..., samo navijaj u tom pravcu...
...

Ušao i Napoleon...
Ušao i Hitler...
A obojica su bila vitalnija od Bajdena...
Pa?
Šta bi?
...
,i sad su skupe bile,zar ne?Zar nije Dejvid Patrejus već zastrašio vas Ruse pa ste odustali od očajničkog WMD koraka

da jasno se cuje.Na 32 sec se jasno čuje dolet projektila.. Ako ne odgovore na ovo ja nzn sta moze da ih pokrene ..hmm ocito je da su Ukri dobili rakete većeg dometa
Ne može se tako velika zemlja odraditi za mesec dana sem ako sami ne skinu gaće, a iza koga stoje svetski centri moći teško ih skida.Па шта те чуди?Да имају и могу са чим они би ту своју СВО одрадили за месец дана...
Шта мислиш да ће сада бити?
Ништа....
Upravo tako, Rusi su sami postavljali snimke mosta i što ide preko njega. Praktično su crtali metu na njemu.Ti si juče pisao kako stižu neke kompozicije tenkova zar ne
Kad ono, svaki ruski muškarac žena i dete jutros plaču krv a ne suze
Jos uvek prikazijete ovo kao napad Ukrajine na Rusiju?
Nesposobni ste kao onomad u Finskoj.
Tragikomicni su ispali. Neko je napisao Somalija sa nuklearkama a ja sam mislio da preteruje. Ocigledno da je bio u pravu.Upravo tako, Rusi su sami postavljali snimke mosta i što ide preko njega. Praktično su crtali metu na njemu.
Isto kao kada su se Rusi hvalili sa kolonom od 70km prema Kijevu, dali Ukrajincima cilj i koordinate i razbucali Ruše.
Jasno je da Rusi takvim vijestima o slanju oružja i navodne moći svoje vojske žele dizati moral svojem stanovništvu, ali glumac Zelenski je još prije četiri mjeseca zabranio svojim trupama snimanje uživo i praćenje vojske novinarima da ne daju ciljeve Rusima.
Rusi ispali amateri svoje vrste i ovom ratu 21.st.
Nemaju I to što su imali je polupano još na samom pocetku.Kako to da izvedu s obzirom da Ukrajinci imaju ozbiljnu PVO ? Izginuce im stotine i hiljade pilota.
Raketa doletela. to obnjasava i zapaljenje voza iza. Ipak treba to uskladiti. Mislim da nije HIMARS u pitanju. Ovo je bio jedan veci projektil. Mozda Ukrajnci vec poseduju ATACMS?da jasno se cuje.
Cim sam video sliku mosta odmah sam video sliku slicnog viseceg mosta u NS i sve mi je bilo jasno.
Tol'ko Rusa ne pogine ni za nedelju dana....Ukrajinci: Ubili smo 110 Rusa, uništili najmanje šest tenkova i srušili tri drona
Ukrajinska vojska objavila je da su Rusi pretpjeli velike gubitke na jugu. Navodi se da su ukrajinski branitelji uništili Rusima najmanje šest tenkova, osam visoko-kalibarskih haubica i dva zemlja-zrak raketna sustava. Ukrajinci također tvrde da su ubili 110 ruskih vonika i srušili tri drona u Odesi i Mikolajivskoj regiji.
Ceniš da fotografije tako nečega ne bi preplavile medije u propagandne svrhe?Niko od nas ne zna kakav je to camac, patrolni camci mornarice ili luksuzni krstasi imaju radijus veci od 1000 kilometara, moguce da su se docepali jednog takvog.
Da da, to sam zaboravio. Celokupna ukrajinska vojska je unistena jos na pocetku rata... Stvarno neverovatno kako su Rusi izgubili gomilu aviona i helikoptera do sad? Mora da su sami pali.Nemaju I to što su imali je polupano još na samom pocetku.
Mada ne bih me čudilo da Rusi ponovo ne preduzmu nista,pošto je očigledno da neko u Kremlju misli da rat može da se vodi bez civilnih žrtava.
........
Ako si vec uleteo u rat sa susednom državom onda moraš da ideš do kraja.
Tata ti slepcinaNe slepče...
Ovo sve, od 2014., a i pre je napad NATO-a na Rusiju
Kao što Srbiju nisu napali nesposobni Šipci, koji bi sami mogli samo semenke prodavati..., vec NATO
Znam da ti nisi kapacitet da bi to shvatio..., ali čisto da uđe u zapisnik...
...
Znači pada u vodu ruska retorika o nacistima i kolonizatorima na Zapadu.![]()
![]()
Yenta how that damn stupid liar you are?
Meni se čini da je najgore kremljoljupcima sa krste..Zamisli tek kako je onima kod Hersona, sada su praktično u duplom okruzenju. Nema mosta preko Dnjepra, nema mosta preko Crnog mora. Moral nepostojeći.

Gotov je.Tol'ko Rusa ne pogine ni za nedelju dana....
Malo više dolara ipak, ali to ne mijenja činjenicu da su Ukrajinci američki kondom.
Fotografija bi bilo jos vise da su kajakom preveslali Beringov prolaz, kako, tako Rusi su tamo.Ceniš da fotografije tako nečega ne bi preplavile medije u propagandne svrhe?