Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2022-10-08-10-04-54-209-edit_com.facebook.katana.jpg

E a gde su oni najsofisticiraniji odbrambeni sistemi S500,S600,S400 da sačuvaju most?
Sećam se kad su rusoguuzoljupci branili Ruse što nisu sačuvali Siriju od Izraelskih vazdušnih napada,tvrdeći da je to pametan potez,jer su te rakete skupe :) ,i sad su skupe bile,zar ne?

Па шта те чуди?Да имају и могу са чим они би ту своју СВО одрадили за месец дана...

Шта мислиш да ће сада бити?

Ништа....
Ne može se tako velika zemlja odraditi za mesec dana sem ako sami ne skinu gaće, a iza koga stoje svetski centri moći teško ih skida.
Smatram da su imali i imaju čime ali imaju jako čudnu strategiju koja im u ovom trenutku ne ide na ruku. Premalo trupa i nada da će artiljerija odraditi posao na liniji fronta a oni sami preći preko tih mostova u slučaju da ih Ukri ne poruše pri povlačenju kao što većinu jesu.

Ti si juče pisao kako stižu neke kompozicije tenkova zar ne

Kad ono, svaki ruski muškarac žena i dete jutros plaču krv a ne suze

Upravo tako, Rusi su sami postavljali snimke mosta i što ide preko njega. Praktično su crtali metu na njemu.
Isto kao kada su se Rusi hvalili sa kolonom od 70km prema Kijevu, dali Ukrajincima cilj i koordinate i razbucali Ruše.
Jasno je da Rusi takvim vijestima o slanju oružja i navodne moći svoje vojske žele dizati moral svojem stanovništvu, ali glumac Zelenski je još prije četiri mjeseca zabranio svojim trupama snimanje uživo i praćenje vojske novinarima da ne daju ciljeve Rusima.
Rusi ispali amateri svoje vrste i ovom ratu 21.st.

🤣🤣🤣

Jos uvek prikazijete ovo kao napad Ukrajine na Rusiju? 🤣🤣🤣

Nesposobni ste kao onomad u Finskoj.

Ne slepče...
Ovo sve, od 2014., a i pre je napad NATO-a na Rusiju
Kao što Srbiju nisu napali nesposobni Šipci, koji bi sami mogli samo semenke prodavati..., vec NATO

Znam da ti nisi kapacitet da bi to shvatio..., ali čisto da uđe u zapisnik...

...

Upravo tako, Rusi su sami postavljali snimke mosta i što ide preko njega. Praktično su crtali metu na njemu.
Isto kao kada su se Rusi hvalili sa kolonom od 70km prema Kijevu, dali Ukrajincima cilj i koordinate i razbucali Ruše.
Jasno je da Rusi takvim vijestima o slanju oružja i navodne moći svoje vojske žele dizati moral svojem stanovništvu, ali glumac Zelenski je još prije četiri mjeseca zabranio svojim trupama snimanje uživo i praćenje vojske novinarima da ne daju ciljeve Rusima.
Rusi ispali amateri svoje vrste i ovom ratu 21.st.
Tragikomicni su ispali. Neko je napisao Somalija sa nuklearkama a ja sam mislio da preteruje. Ocigledno da je bio u pravu.

Kako to da izvedu s obzirom da Ukrajinci imaju ozbiljnu PVO ? Izginuce im stotine i hiljade pilota.
Nemaju I to što su imali je polupano još na samom pocetku.
Mada ne bih me čudilo da Rusi ponovo ne preduzmu nista,pošto je očigledno da neko u Kremlju misli da rat može da se vodi bez civilnih žrtava.
........
Ako si vec uleteo u rat sa susednom državom onda moraš da ideš do kraja.

Ukrajinci: Ubili smo 110 Rusa, uništili najmanje šest tenkova i srušili tri drona
Ukrajinska vojska objavila je da su Rusi pretpjeli velike gubitke na jugu. Navodi se da su ukrajinski branitelji uništili Rusima najmanje šest tenkova, osam visoko-kalibarskih haubica i dva zemlja-zrak raketna sustava. Ukrajinci također tvrde da su ubili 110 ruskih vonika i srušili tri drona u Odesi i Mikolajivskoj regiji.
Tol'ko Rusa ne pogine ni za nedelju dana....

Nemaju I to što su imali je polupano još na samom pocetku.
Mada ne bih me čudilo da Rusi ponovo ne preduzmu nista,pošto je očigledno da neko u Kremlju misli da rat može da se vodi bez civilnih žrtava.
........
Ako si vec uleteo u rat sa susednom državom onda moraš da ideš do kraja.
Da da, to sam zaboravio. Celokupna ukrajinska vojska je unistena jos na pocetku rata... Stvarno neverovatno kako su Rusi izgubili gomilu aviona i helikoptera do sad? Mora da su sami pali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back