Ako je srušen dio mosta onda znači da je pogođen nekakvim projektilom i to malo moćnijim. Ne znam kako kamion bomba može srušit dio mosta. Ali dobro kod ruskih lažova je sve moguće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin ce i sada sigurno da potpise neke papirice.daleko je moskva...eksplozija se ne čuje u kremlju....
Deo mosta ,zasto nije ceo??Ako je srušen dio mosta onda znači da je pogođen nekakvim projektilom i to malo moćnijim. Ne znam kako kamion bomba može srušit dio mosta. Ali dobro kod ruskih lažova je sve moguće.
Haha,jes ti pijan,lud ili zaista skroz nepismen?Glup si ako se u ocaju vatas za jedno slovo
Mnogo glup
Ljubota ljubi te majka tako blenatvog
Amerima gori pod nogama.Zaboravljas sta sve ima u Ukrini da se nisani
Mnogo mnogo toga
Disleksija, niš strašno.Haha,jes ti pijan,lud ili zaista skroz nepismen?
Ono sto moze da se desi ruskoj vojski na Krimu je zastrasujuce... Bukvalno ce ostati bez municije, podrske a nece imati gde da se povlace. Jedino da se predaju.Na Krimu počele redukcije namirnica, a kladim se da ruskim vojnicima naređuju stavljanje pušaka na pojedinačnu paljbu jer skladišta lete u zrak, a tko zna kada će doći sljedeća pošiljka municije.
Cestovni most je srušen na dva odvojena dijela, ili je primio dva pogotka ili je most loše kvalitete pa se sam urušio.Deo mosta ,zasto nije ceo??
Nije pobeda ali sam siguran da je Putin blizu ili doziveo srcani udar, znas da se kocoperio petlic na svakom snimku u vezi sa tim mostom. Kercki most i nije vise toliko vazan imaju kopnenu vezu sa Krimom kroz okupirane teritorije u Ukrajini, bacen novac za gradnju mosta/ moze funkcionisati normalno samo u miru, u ratu prevelika meta.Jupiii Ukrainci pobedili
Kraj rata
Nece imaju brodove luke a imaju i kopnenu vezi ali im otežava transport to stoji .Ono sto moze da se desi ruskoj vojski na Krimu je zastrasujuce... Bukvalno ce ostati bez municije, podrske a nece imati gde da se povlace. Jedino da se predaju.
Deo mosta ,zasto nije ceo??
Zamisli tek kako je onima kod Hersona, sada su praktično u duplom okruzenju. Nema mosta preko Dnjepra, nema mosta preko Crnog mora. Moral nepostojeći.Ono sto moze da se desi ruskoj vojski na Krimu je zastrasujuce... Bukvalno ce ostati bez municije, podrske a nece imati gde da se povlace. Jedino da se predaju.
Ti si juče pisao kako stižu neke kompozicije tenkova zar neNa 32 sec se jasno čuje dolet projektila.. Ako ne odgovore na ovo ja nzn sta moze da ih pokrene ..
Ja se kladim na Čečene koji su protiv Rusije.
Ruse to Rusi vec duze vreme i jos ce, ne bi oni manje rusili da most nije ostecen a ti zaboravljas sta se sve moze srusiti u Rusiji, voleo bih da prestane svako rusenje.Zaboravljas sta sve ima u Ukrini da se nisani
Mnogo mnogo toga
Pa nemoj tako, okolnosti diktiraju način borbe protiv neprijatelja.Ti tzv Šamil Basajev Čečeni da išta dalje od klanjati znaju ... valjda bi bili u i borili se u Čečeniji...
Isto kao i tzv "Gruzijska legija"... bi valjda oslobađala Abhaziju i Juznu Osetiju...
Ali...
PRC...
Šaka jada...
...
Član 5 vas ijebe
Naime ugovor o kolektivnoj samoobrani bijela čovjeka..
100% Projektil. Nije kamion!Ti si juče pisao kako stižu neke kompozicije tenkova zar ne
Kad ono, svaki ruski muškarac žena i dete jutros plaču krv a ne suze
"Ne veruj ni u šta, dok to Kremlj ne porekne."100% Projektil. Nije kamion!
Ne bih im bio u kozi... Po meni, ako hoce da se predaju a da nisu pravili zlocine, Ukrajinci treba da ih prihvate kao zarobljenike.Zamisli tek kako je onima kod Hersona, sada su praktično u duplom okruzenju. Nema mosta preko Dnjepra, nema mosta preko Crnog mora. Moral nepostojeći.