Adios Amigos
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
Pa i Herson im visi o koncu...
Naravno.
A sad su jos izgubili i vezu preko mosta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i Herson im visi o koncu...
Član 5 vas ijebe
Naime ugovor o kolektivnoj samoobrani bijela čovjeka...

Pa zar vec u Izjumu i Krasnom Limanu nisu u RusijiJos malo uci ce u Rusiju![]()
Ma ciju se ali iz nekog razloga se ne bacaju sve karte na stodaleko je moskva...eksplozija se ne čuje u kremlju....
Sigurno već ima infiltriranih sabotera i u Putinovom stanu.daleko je moskva...eksplozija se ne čuje u kremlju....
Secam se ja tebe,ti si ona pametna i sisata??Sigurno već ima infiltriranih sabotera i u Putinovom stanu.
Strah ispunjava ruski narod od pete do glave
A FSB i druge službe? Navodno Ukrajinci usred Rusije slažu kamion bombu od nekoliko tona, nabavljaju materijal, prođu sve mjere sigurnosti mosta i detoniraju bombu.šojgu mora dati ostavku..
Jos malo uci ce u Rusiju![]()

šta je bilo bilo je...da vidimo izjavu pjutina o ovom terorističkom činu...
A FSB i druge službe? Navodno Ukrajinci usred Rusije slažu kamion bombu od nekoliko tona, nabavljaju materijal, prođu sve mjere sigurnosti mosta i detoniraju bombu.
Rusija je trula iznutra.
Ode Putinovo zivotno delo u ku rac, bas je dugo trajalo.
Ja se kladim na Čečene koji su protiv Rusije.Ne rade to krezavi naci Ukropi vec Mosad...
...
Jupiii Ukrainci pobediliOde Putinovo zivotno delo u ku rac, bas je dugo trajalo.

Prvo je Krim na redu![]()

Gde ces vise, u ratnim uslovima i na nisanu Ukrajinaca popravka ce da trajee dugo.Jedna strana mosta nemaju ukri muda za vise
Nekome je u interesu da ovo eskalira u nesto vise
i meni se cini da je ipak projektil pogodio most.Meni se cini da je pogodak projektilom u pitanju.
Putlerovom logikom, sva Ukrajinska osvajanja zadnjih dana - od Limana pa do Hersonske oblasti - su u stvari osvajanja dijelova Rusije.Jos malo uci ce u Rusiju![]()
Zaboravljas sta sve ima u Ukrini da se nisaniGde ces vise, u ratnim uslovima i na nisanu Ukrajinaca popravka ce da trajee dugo.
Polako.Jupiii Ukrainci pobedili
Kraj rata
Da sutra ukrti posalju bombasa samoubicu sa kamionom punim eksploziva odmah ispod zidina kremlja,vas par bi to tumacilo kao ukrajinsku provokaciju a izostanak reakcije kao mudar sahovski potezPredvidiv potez Rusije,ne radi se to tako nije slatko,osveta se sluzi hladna
Da, pravoslavac na pravoslavca neide bas takoDa sutra ukrti posalju bombasa samoubicu sa kamionom punim eksploziva odmah ispod zidina kremlja,vas par bi to tumacilo kao ukrajinsku provokaciju a izostanak reakcije kao mudar sahovski potez
Zar nije Dejvid Patrejus već zastrašio vas Ruse pa ste odustali od očajničkog WMD korakaAko imaš ličnu želju za što bržim nuklearnim krajem sveta pa time i tebe samog..., samo navijaj u tom pravcu...
...