a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.834
a jes, zaboravio sam da i ameri imaju lasere........seku i pod vodu.pa zar uništenje cevovoda to nije? verovatno su ameri i potopili moskvu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jes, zaboravio sam da i ameri imaju lasere........seku i pod vodu.pa zar uništenje cevovoda to nije? verovatno su ameri i potopili moskvu.
Чобан тера овчице, лакој лане, дири, дири дане, чобан тера овчице лагано.Путин дует овец, для произведсва продуктов питaния.
Njega je droga sludila, skroz na skroz ... Pregaziće ga ruski brzi voz ...Pitaj legalnog i legitimnog predsjednika Ukrajine, heroja Zelenskog.
Idu cure preko sela, moj Da_videЧобан тера овчице, лакој лане, дири, дири дане, чобан тера овчице лагано.![]()
Само једна не може, лакој лане, дири, дири, дане, само једна не може никако.Idu cure preko sela, moj Da_vide
Kakva Slovenija, covek je u Moskvi samo sto krije da su Mira Markovic i on dobili ktedru na Lomonosovu zahvaljujuci mojim vezama u Moskovskom bravarskom udruzennju, nezahvalan.Pa kako da si ti završio u Sloveniji, a ne u DNR Koreji?
Ah, da, slučajno™
Опет бре лажеш за паре.Не видим ни један смислен разлог зашто бих навијао да слупани Бајден изазове апокалипсу свијета.
rusija nece ili ???zna se šta dolazi poslje sankcija...RAT...NATO i RUSIJA će se pofajtati...evropa će gorjeti u plamenu...a bogme i USA
Ili skraćeno SpeziGlupi Hitler, sve bi bilo drugačije da nije počeo rat nego Spezielle militärische Operation
rusija nece ili ???zna se šta dolazi poslje sankcija...RAT...NATO i RUSIJA će se pofajtati...evropa će gorjeti u plamenu...a bogme i USA
Idu cure gologuze, al` neka su - to su muze ...Idu cure

Glupi Hitler, sve bi bilo drugačije da nije počeo rat nego Spezielle militärische Operation
Штази (Stasi)Ili skraćeno Spezi
Fali municije za sve to inače sve to što zarobe ne vredi puno ..152mm nema Nato zemlje ne proizvode kao ni raketa za ruske VBR ..Tako da 90% toga im ne vredi puno ..Ja mislim da će Ukri upasti u veliki problem uskoro sto se tice municije ..
dobronamjerno ili ne, nitko ne isključuje da se rat vodi i informacijski i propagandno, ali što se tiče standarda ljudi koji žive u sklopu ruske federacije pojedine regije i okruzi u sklopu tih pojedinih istočnih republika, je katastrofalno nizak... od moje supruge rođak je spletom okolnosti bio sa jednom "ruskinjom" koja živi negdje uz samu granicu sa Kazahstanom, i on je išao tamo (ludo pa živi) kako bi upoznao njenu obitelj.... čovjek se vratio raspamećen, sa toliko impulzivnih negativnih dojmova upravo o standardu tih tamo ljudi... ti njeni doislovno nisu imali prozore na kući nego pribijene najlonske folije na prozorskim oknima... upravo kad je wc u pitanju koristili su vanjski wc čučavac... to nije bilo tako davno... kad je mečelj vodio željezaru u HrNisam ali nije ni vazno, dobronamerno sam ti rekaoda je ovo propaganda kao i u svakom drugom ratu.
to su se poslije rata rata tako prekrstili. nakon rata je bio deutsch russischer Schwulenverein.Штази (Stasi)
![]()
Не знам шта ћемо с толиким херојима...Samo Rusi je žele uništiti. Ne vjeruješ?
Pitaj legalnog i legitimnog predsjednika Ukrajine, heroja Zelenskog.