GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 38.092
Ja mislim da će udariti prvo na Srbiju, kao najveće razočarenje
Nije isključeno. Odziv na rusku mobilizaciju u Srbiji: 0.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da će udariti prvo na Srbiju, kao najveće razočarenje
Imaju čime rokati, ne znam zašto još nisu ali mislim da uskoro hoće.A čime će to Rusi rokati?
Kinžalima ili Sarmatima?
I važnije pitanje: zašto još nisu?
Zato što nemaju, nema čipovaaaaaaaImaju čime rokati, ne znam zašto još nisu ali mislim da uskoro hoće.
Samo vi to sebi ponavljajte, možda i poverujete.Zato što nemaju, nema čipovaaaaaaa
Jedna jedina matrica od pocetka.
-***********i ginu u velikom broju
-Trebace im 50 godina da se oporave od ovoga
-Ruski budzet se puni nenormalnom brzinom zbog visokih cena energenata
-***********i i dalje ginu u velikom broju zajedno sa vojnicima NATO nacista
-Ukrim i dalje treba 50 godina da se oporave
-Ruski budzet se i dalje puni velikom brzinom
Nastaviti niz
ne nego ukrajina.I Rusija.
Kako nema? Za nisu izvadili iz tetrisa? Tako ide matrica. I iz frizideraZato što nemaju, nema čipovaaaaaaa
Pih Moscow exchange, ja mislio nešto ozbiljno a ne ta palanačka berza. Moskovska berza nije ni u top 20 na svetu.China’s Yuan Overtakes USD for First Time on Moscow Exchange
The CCP’s currency has a surpassed the US dollar in overall trading volume on Moscow’s Exchange while paired with the Russian ruble.
![]()
E ovo je pravi doprinos listi. Dodacu ponesto i od tebeJedna jedina matrica od pocetka.
-***********i ginu u velikom broju
-Trebace im 50 godina da se oporave od ovoga
-Ruski budzet se puni nenormalnom brzinom zbog visokih cena energenata
-***********i i dalje ginu u velikom broju zajedno sa vojnicima NATO nacista
-Ukrim i dalje treba 50 godina da se oporave
-Ruski budzet se i dalje puni velikom brzinom
Nastaviti niz

Realno,Ajde, i ti si postao realniji![]()
I to jer je sankcijama zabranjeno ubacivanje USD u rusijuPih Moscow exchange, ja mislio nešto ozbiljno a ne ta palanačka berza. Moskovska berza nije ni u top 20 na svetu.
Bager belaj sa pendžerom.Turski Dajc
![]()
Sam si dao odgovor, morali su gađati i gađali su, pa opet gađali, pa opet... i tako osam puta, dok ga nisu onesposobili. I to dok su Rusi imali ptičijeg mlijeka na raspolaganju. Zamisli koliko bi im sada trebalo, kada je arsenal utanjio?Uništavano je ono što je moralo biti uništeno, recimo ovaj most je bio glavni put dostave oružja iz NATO Rumunije i NATO Bugarske prema Odesi.
Infrastruktura znači ono što je nama rađeno 1999, dakle svi mostovi, sve elektrane, sve trafostanice, kompletna železnička infrastruktura.
Kada to budu uradili onda ćeš videti šta je logistički problem.
Mogu rokati strateškim bombarderima da preporu kijev... potom avionima poslednje generacije da tuku tačno šta žele... Zašto nisu, odrađuju deo po deo. 4 su već anketirali. Narod koji tamo živi su rusi ogromnom većinom. Sad ide zima teška hladna i gadna. Očekuj previranja u lijevu već su krenuli protesti protiv otpuštanja s posla nemanja posla i zime bez grejanja...A čime će to Rusi rokati?
Kinžalima ili Sarmatima?
I važnije pitanje: zašto još nisu?

Nama su 1999 gađani svi ciljevi, vojni i civilni, bez ustručavanja.Sam si dao odgovor, morali su gađati i gađali su, pa opet gađali, pa opet... i tako osam puta, dok ga nisu onesposobili. I to dok su Rusi imali ptičijeg mlijeka na raspolaganju. Zamisli koliko bi im sada trebalo, kada je arsenal utanjio?
Vama '99. srušeni SVI mostovi, trafo stanice, elektrane? Koliko je tebi godina?
Ajdeeeee...a kad vaši kače onda to nije nekrofoilija....tvoji okače ja okačim provjerene i priznate ruske gubitke od samih rusa...Pokoj im duši.
Nekako mi upada u oči kako su ovi manekeni sjajno nalickani, opremljeni i razdragani, kada poziraju za twitter.
Sa druge strane isto se ne može zaključiti iz dostupnog materijala o stradalim ili zarobljenim ukrajnskim vojnicima. Dva potpuno različita lica ukrajinskih formacija.
Ti si za ovo sedam meseci sa'ranio ne samo kompletan generalštab ruske vojske, već ti ni pozornici po stanicama policije u Jakutsku nisu pretekli.
Dosta ovako neshvatljiva nekrofilija.
Imaš pravo oni miluju ukraince, ne žele ih uznemiravat sa kinđalima i sličnim pizdarijam.Samo vi to sebi ponavljajte, možda i poverujete.
tursko smeceTurski Dajc
![]()

Eto čekamo da to napokon i učine svojim visoko preciznim raketama kojih imaju u izobiljuNama su 1999 gađani svi ciljevi, vojni i civilni, bez ustručavanja.
Rušeni su mostovi u Novom Sadu da bi se navodno sprečilo prebacivanje vojske na Kosovo. Tako i sada Rusi trebaju sravniti celu putnu i železničku mrežu zapadno od Dnjepra, pogasiti struju u celoj Ukrajini isto kao što je NATO nama radio, polupati komplet železnicu itd.
To bi bilo uništavanje infrastrukture, ovo do sada je bila zajebancija i vezivanje svojih ruku.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...ske-valute-to-se-ipak-ne-dogadja/2400663.aspxChina’s Yuan Overtakes USD for First Time on Moscow Exchange
The CCP’s currency has a surpassed the US dollar in overall trading volume on Moscow’s Exchange while paired with the Russian ruble.
![]()