kojekude2022
Domaćin
- Poruka
- 3.694
Не још дуго. ЕУ званично има план да им помогнеovi Ukrajinci stvarno gađaju dronove puškama?? au jbt!!!
.Јавило данас преко таблоида Данас.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не још дуго. ЕУ званично има план да им помогнеovi Ukrajinci stvarno gađaju dronove puškama?? au jbt!!!
.Devedesetih je trocevac bio zakon za eliminisanje zohara paša i ustaša....Rusi su iz skladišta na linije izveli stari PVO top 57 mm. Koriste ih kao protivpešadijsko oruđe (kao šta se u ''našim'' ratovima koristila bezvremena Praga)
Oni koji su videli dejstvo Prage znaju znaju da je ubitačno efikasna protiv pešadije.
To je priprema za dalje ..Ne mogu dobiti rat dok pesadija ne krene ..Kakva bre kontra Rusa...
Polivaj iz daljine i grickaj kikiriki.
Udari na energetski čvor i snagu su bili uvod, sada ih sehidi razvaljuje iznutra.
Prešli su na telegrafiju, jer ključni vojni targeti su pogođeni.
Nema potrebe za kontrom, otiče sami
Proradila ljudskost?Moramo priznati da je milina gledati ove ustasko begovske KMEKanije za tobož ukro vrtićima bolnicama...
Proradila ljudskost? Nemoguće.
Ustase I ljudskost?
Pavelicevi humanisti.
Sad ce ti USA ambasador eskobar, kao i nama, da kaže, ZABORAVITE TO!!Proradila ljudskost?
A gde su bili proteklih 8 godina kada je granatiran Dombas i 14000 mrtvih po UN statistici?
"The armed conflict in Eastern Ukraine started in 2014. Between then and early 2022, it had already killed over 14,000 people."

I trocijevac montiran na kamion.Rusi su iz skladišta na linije izveli stari PVO top 57 mm. Koriste ih kao protivpešadijsko oruđe (kao šta se u ''našim'' ratovima koristila bezvremena Praga)
Oni koji su videli dejstvo Prage znaju da je ubitačno efikasna protiv pešadije.
Već sam to pomenuo.I trocijevac montiran na kamion.
Oni su PROTIV SRBA!!!!Najsmešniji u ovom ratu su mi Bošnjaci iz BiH. Ceo muslimanski svet je uz Rusiju, a jedino oni uz NATO, čak hoće i članstvo u toj organizaciji.I onda se čude što ih niko za ozbiljno ne uzima i što sve te muslimanske zemlje radije sa nama nego sa njima sarađuju...
![]()
Muslimanske zemlje su pale u duboku dubiozu. Kriminal i terorizam ih razara. Bosanci i Hercegovci biraju pametnoNajsmešniji u ovom ratu su mi Bošnjaci iz BiH. Ceo muslimanski svet je uz Rusiju, a jedino oni uz NATO, čak hoće i članstvo u toj organizaciji.I onda se čude što ih niko za ozbiljno ne uzima i što sve te muslimanske zemlje radije sa nama nego sa njima sarađuju...
![]()
Shvatam ja to, ali ostali pripadnici muslimanskog sveta neće shvatiti. Za njih će oni biti izdajnici koji idu protiv svojih.Oni su PROTIV SRBA!!!!
Kako amere smatraju svojim zaštitnikom, logika govori da mrze srpskog zaštitnika.
Mržnja prema srbinu.
Meni su jasni skroz.
I sad zamisli ko je tu luzer...Ali izgubili ste jugoslovenski rat, dok je Putin izgubio hladni.
Ta pupčana vrpca u obliku latiničnog slova "L" vas veže u luzerstvu i bratstvu

Ne verujem da ce ih gadjati. Mislim da ce gadjati samo Kijev. Ko zna zasto… valjda su svi dobro i nepovredjeni. Kako si ti? Pocinju novogodisnji popusti. Bice povoljno da se kupi pomocno napajanje za komp kada nestane struje. Akumulatori nisu bas pouzdani tolikoSad kad im izrokaju pogranicne gradove plakace danima![]()
Kako ti to mozes uopste da znas???Агрегати ће покрити све виталне институције.Али нема довољно јаких агрегата да покрију индустрију или комплет град.
О томе се ради, уништавања инфраструктуре да осјети просјећан грађанин Кијева последице сукоба са Русијом.Очекивано.
Tih 14,000 se ne odnosi na vaše teroriste nego sve ukupnoProradila ljudskost?
A gde su bili proteklih 8 godina kada je granatiran Dombas i 14000 mrtvih po UN statistici?
"The armed conflict in Eastern Ukraine started in 2014. Between then and early 2022, it had already killed over 14,000 people."
ovo je praktičnije, radi samo na jednu konjsku snaguNe verujem da ce ih gadjati. Mislim da ce gadjati samo Kijev. Ko zna zasto… valjda su svi dobro i nepovredjeni. Kako si ti? Pocinju novogodisnji popusti. Bice povoljno da se kupi pomocno napajanje za komp kada nestane struje. Akumulatori nisu bas pouzdani toliko
Pa i Saudijci su (bili) u prijateljskim odnosima sa SAD a koliko sam ja razumeo taj vehabistički pokret u Bosni je zapravo ogranak onog Saudijskog.Shvatam ja to, ali ostali pripadnici muslimanskog sveta neće shvatiti. Za njih će oni biti izdajnici koji idu protiv svojih.
Zato mi je i smešno što ne vide kako sami sebe zakopavaju takvim ponašanjem.
Sva sreća pa je prestalo granatiranje Donbasa zahvaljujući PutinuProradila ljudskost?