nešto se čudno dešava kod sponzora zelenog....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle ruski vojnik nema pojma zašto.ratuje.Otkud ti taj zaključak,..Mislim da neće ići van delova gde žive Rusi ali to mi ne mozemo da znamo ..
O čemu?А што ти русолажеш?
Рекли смо да се пише и изговара: Кијев.Hteli su oni i Kjiv ali su izgaženi kao pretposlednji majmuni
Šalim se, poslednji
Не примећујеш да се око тога све време свађаш сам са собом?Aha, žele demiliratizirati Ukrajinu, a u Ukrajini oružja više nego ikada
Okej, vjerujemo
O čemu briješ mačak?
Највише цивила побио је Темуџин.Kakav stav? Šta hoćeš da izračunamo ko je više pobio civila? Mislim da bi pobednik bio očigledan, a tu ne mislim samo na Ameriku već na dobar deo Zapada.
Dakle ruski vojnik nema pojma zašto.ratuje.
Pa to i govorim, kakva je to motivacija?
Za razliku od njega, svaki ukrajinski heroj zna vrlo precizno zašto ima pušku.
Па... О свему?O čemu?
Шта је горе, један град у мраку или цела држава?Misliš da su ovi u Donbasu sretni što je gotovo 8 godina genocida?
Vojska bez cilja i ideje diže ruke u zrak.Не примећујеш да око тога све време свађаш сам са собом?
- Руси немају циљ.
- Кажу да им је то и то циљ, али ја им не верујем, немају га.
Па зашто онда стално питаш ако све знаш?
Ко покварена плоча већ 7 месеци 24/7.
Budi ozbiljan....Kakav nuklearnu udar . RUSI mogu koristiti nuklearne u dva slučajaAли, то је на територији Русијанске Федерације.
Зар не би требало нуклеарни одговор?
Или се Путин смрзао на појам Дмитро Кулеба?
Pa sretno u likvidaciji 40.miliona UkrajinacaZna, da pobije sve Ukrajince....tako ti kazes.
Значи није им циљ окупација, анексија, итд. Јер ти управо кажеш да немају циљ.Vojska bez cilja i ideje diže ruke u zrak.
Očito
sovjetski savez je stvorio ovaj konfliktA što je pokretač ovog sukoba (a i ostalih), ako ne sam kapitalizam?
2. Šta kažeš da Ukri osvoje Herson (Rusija, dakle), da li im je ugrožena država?Budi ozbiljan....Kakav nuklearnu udar . RUSI mogu koristiti nuklearne u dva slučaja
1 ako ih gadas sa nuklerkama kao odgovor i
2 ako im je opstanak drzave ugrozen ..
Jedino ako mislite da su pogotkom trafo stanice u Belgorodu ugrozili opstanak države ..![]()
Uozbiljite se više sa tim nuklearnim udarima ..Nece se desiti
Орестович ____, па не вади из Билхорода, војна пошта РФ2 ako im je opstanak drzave ugrozen ..
Posudiš mi mozag da se odmorim?Значи није им циљ окупација, анексија, итд. Јер ти управо кажеш да немају циљ.
Па зашто их онда оптужујеш за окупацију кад је по теби нема?
Pa sretno u likvidaciji 40.miliona Ukrajinaca
Hitler je uspio 7x manje Židova, a bio je u to doba vrhunska tehnološka sila za razliku od "ne znam napraviti ABS" Rusije
Wauuuu..strasno
Opet lupetaš?ovo na slici je Severodonjeck, ne zaboravi da su preko njega prvo prosle borbe Ukrajine protiv separatista, da je vec bio razjeban poprilicno, da nisu Ukri postavljali odbranu u njemu nego Rusi, a ovog leta se desio novi period borbi kada su u suprotnom pravcu Rusi napali Ukrajinu i Ukri se branili iz grada na isti nacin kako su se Rusi branili ranije tamo jos 2014e
Значи и ликвидација 40 милиона Украјинаца (нема их ни близу толико у Украјини) им је циљ?Pa sretno u likvidaciji 40.miliona Ukrajinaca
Hitler je uspio 7x manje Židova, a bio je u to doba vrhunska tehnološka sila za razliku od "ne znam napraviti ABS" Rusije
Нема врдања, одговори на питање. Или ћеш опет да бежиш?Posudiš mi mozag da se odmorim?
Pa sretno u likvidaciji 40.miliona Ukrajinaca