Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nešto se čudno dešava kod sponzora zelenog....

1665772885823.png

Aha, žele demiliratizirati Ukrajinu, a u Ukrajini oružja više nego ikada :hahaha:
Okej, vjerujemo
Не примећујеш да се око тога све време свађаш сам са собом?
- Руси немају циљ.
- Кажу да им је то и то циљ, али ја им не верујем, немају га.

Па зашто онда стално питаш ако све знаш?
Ко покварена плоча већ 7 месеци 24/7.

Не примећујеш да око тога све време свађаш сам са собом?
- Руси немају циљ.
- Кажу да им је то и то циљ, али ја им не верујем, немају га.

Па зашто онда стално питаш ако све знаш?
Ко покварена плоча већ 7 месеци 24/7.
Vojska bez cilja i ideje diže ruke u zrak.
Očito

Aли, то је на територији Русијанске Федерације.
Зар не би требало нуклеарни одговор?
Или се Путин смрзао на појам Дмитро Кулеба?
Budi ozbiljan....Kakav nuklearnu udar . RUSI mogu koristiti nuklearne u dva slučaja
1 ako ih gadas sa nuklerkama kao odgovor
2 ako im je opstanak drzave ugrozen ..

Jedino ako mislite da je pogotkom trafo stanice u Belgorodu ugrozen opstanak države .. :)

Uozbiljite se više sa tim nuklearnim udarima ..Nece se desiti

Budi ozbiljan....Kakav nuklearnu udar . RUSI mogu koristiti nuklearne u dva slučaja
1 ako ih gadas sa nuklerkama kao odgovor i
2 ako im je opstanak drzave ugrozen ..

Jedino ako mislite da su pogotkom trafo stanice u Belgorodu ugrozili opstanak države .. :)

Uozbiljite se više sa tim nuklearnim udarima ..Nece se desiti
2. Šta kažeš da Ukri osvoje Herson (Rusija, dakle), da li im je ugrožena država?

ovo na slici je Severodonjeck, ne zaboravi da su preko njega prvo prosle borbe Ukrajine protiv separatista, da je vec bio razjeban poprilicno, da nisu Ukri postavljali odbranu u njemu nego Rusi, a ovog leta se desio novi period borbi kada su u suprotnom pravcu Rusi napali Ukrajinu i Ukri se branili iz grada na isti nacin kako su se Rusi branili ranije tamo jos 2014e
Opet lupetaš?
Poistovećuješ TO sa regularnom vojskom?
Gde bi to TO trebalo da se brani?
U Kijevu?
Bože budaletina...

Pa sretno u likvidaciji 40.miliona Ukrajinaca
Hitler je uspio 7x manje Židova, a bio je u to doba vrhunska tehnološka sila za razliku od "ne znam napraviti ABS" Rusije
Значи и ликвидација 40 милиона Украјинаца (нема их ни близу толико у Украјини) им је циљ?
Значи ипак имају циљ?
Јеси коначно одлучио имају ли или немају циљ?

❗🇷🇺Губернатор Белгородске области Гладков:

Након гранатирања Белгорода, запалила се трафостаница снаге 110 кВ. Изашао на место. Овде су и начелник Главне регионалне управе Министарства за ванредне ситуације Сергеј Потапов, мој заменик Константин Полежајев, министар за стамбена и јавна предузећа Алексеј Ботвијев, први заменик градоначелника Белгорода Валентин Демидов и све оперативне службе. Потрудићемо се да што пре отклонимо последице. Приближно време пребацивања на резервни извор је до 4 сата. Снабдевање водом је нормално, пумпе су прешле на друге далеководе.

🇷🇺"А сада сам у невољи! Гледао сам занимљив филм. Нема струје. Не сећам се како се филм сада зове.

Овако Белгородци реагују на тренутну ситуацију. Већ навикли на то.🤦🏼‍♀😁

🇷🇺Губернатор Белгородске области:

Пожар је угашен. Почело је поновно повезивање.

🇷🇺Становници Белгорода извештавају о делимичном повратку светлости.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back