ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.441
Nisam to rekao.A ti misliš da je obrnuto?
Ameri ubijali civile, a dobri Rusi ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam to rekao.A ti misliš da je obrnuto?
Ameri ubijali civile, a dobri Rusi ne?
Znači ruski vojnik u Ukrajini zna da će jurišati na Lavov?Eh,sad ..Jesu li priznali 4 republike jesu li objavili da se bore za denacifikaciju demilitarizaciju ..Znaju oni za sta ratuju ne brini .. Kad se Deki vracao vise puta na front a nije morao da pomogao tim ljudima onda znaju i Rusi vrlo dobro za sta se bore I protiv koga se bore..Pitanje je samo gde ce biti granica..To ne znaju jos
Pa reci svoj stav.Nisam to rekao.
Jad i beda čitava Ukrajina pod udarima a vi se uhvatili jedne trafo stanice ..Priča se po selu da u Belgorodu vole mrak
It's a kind of magicPrica se da si frtaLJ.
Udaraju agresora na njegovom teritorijuJad i beda čitava Ukrajina pod udarima a vi se uhvatili jedne trafo stanice ..![]()
Otkud ti taj zaključak,..Mislim da neće ići van delova gde žive Rusi ali to mi ne mozemo da znamo ..Znači ruski vojnik u Ukrajini zna da će jurišati na Lavov?
Vidi šta je realnost: Putin bi sutra potpisao da se Ukrajina odriče Krima i Donbasa, a Herson i Zaporižje, pa udarim novi pečat pa više nije Rusija
То ти тврдиш и ти врдаш.Šta si ti sad točno izvrdao?
Tvrdiš da niti jedan ruski okupator u Ukrajini nema pojma zašto ratuje?
Као што рекох, заиста некреативно.Министарство одбране РФ је објаснило значење Z и V слова. Симбол Z означава „победу“ ("за победу") а V означава „снагу у истини“ ("сила в правде") или „задатак ће бити извршен“ ("задача будет выполнена").
https://tolknews.ru/obsestvo/121784...i-z-v-o-i-kakoy-otklik-oni-poluchili-v-rossii
Inteligentan sam izuzetno, to je egzaktno.Eto vidis, niti si duhovit niti inteligentan.
Jbga.
Aли, то је на територији Русијанске Федерације.Jad i beda čitava Ukrajina pod udarima a vi se uhvatili jedne trafo stanice ..![]()
Kakav stav? Šta hoćeš da izračunamo ko je više pobio civila? Mislim da bi pobednik bio očigledan, a tu ne mislim samo na Ameriku već na dobar deo Zapada.Pa reci svoj stav.
Hteli su oni i Kjiv ali su izgaženi kao pretposlednji majmuniOtkud ti taj zaključak,..Mislim da neće ići van delova gde žive Rusi ali to mi ne mozemo da znamo ..
A što je pokretač ovog sukoba (a i ostalih), ako ne sam kapitalizam?Ne brinite se, mnoooooooooooooogo će da vas boli. Ali zato možete da vrištite koliko god želite.
Aha, žele demiliratizirati Ukrajinu, a u Ukrajini oružja više nego ikadaТо ти тврдиш и ти врдаш.
По теби су упали у Украјину а да не знају зашто.
Јако логично.
С друге стране тврдиш да желе да униште Украјину и побију сав украјински народ.
Још логичније.
Прво наведеш конкретан циљ, па онда кажеш да га немају.
А да се одлучиш?
Da ok je to ali sta to dizete u nebesa ..To me podseca na onog nevidljivogUdaraju agresora na njegovom teritoriju![]()
Нема Украјина бесконачан број великих трафостаница које су Руси лупали ових дана.Mislio sam šta kažu ruski mediji, naravno da ne sediš pored Putuna. Mnogi mediji u Srbiji navode da je Putin naredio obustavljanje udara po dubini Ukrajine, to svakako navode i mediji u regionu. Ustaše su u slavodobitnoj ekstazi zbog toga. Pa sam te pitao ima li govora o tome u ruskom javnom mjenju, ti ipak živiš tamo.
Исто се прича од Донбаса до Лавова.Priča se po selu da u Belgorodu vole mrak
Pa samo se sjeti da ti je netko 24.2. rekao "Ukrajinci će rokati po Rusiji".Da ok je to ali sta to dizete u nebesa ..To me podseca na onog nevidljivog
Misliš da su ovi u Donbasu sretni što je gotovo 8 godina genocida?Исто се прича од Донбаса до Лавова.
Шта мислиш коме је горе?
А што ти русолажеш?Ok. To dovoljno govori o profilu ljudi kao ti.