S
Sapienti sat
Gost
Nigde pravog odgovora...
Hajde da probam ponovo. Treća sreća.
Čime Amerika ucenjuje EU?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije film, to su Ukri.To je iz filma koji je sniman u Ukrajini, redatelj Rus. Ima link malo natrag.
Hajde da se slozimo da je film ciji se ambijent Ukrajincima svidio.Nije film, to su Ukri.
Putin je otvorio vrata raspadu ruske imperije, to bi mogao biti mogući rezultat ovog sukoba, jer Rusi neće da žive iza željezne zavjese koju im nameće vladajuća kasta. A multipolarni svet je završio sa WW1 i WW2, kao je završio bipolarni raspadom SSSR.Odgovor se sam nametnuo, prekid isporuke jeftinih energenata Evropi, razbijanje unipolarnog sveta i jačanje istoka kao globalnog igrača...
To će biti posledice ovog sukoba.
Kao ovajKad ga uhvate Rusi vikace "nemojte braco ja sam kuvar", yebo mater svoju smrdljivu.
Ne razumem ljude koji pricaju o vojsci , ratovanju i ubijanju a da nisu u zivotu drzali pravo oruzje ili iz njega pucali. Pa , ideo sam bolesne scene u kojima coveku mina otkida nogu , krv na sve strane , parcici mesa, ono kao iskidano , visi ne mozes da vidis ni sta je. Ne znas kako da pomognes coveku. On jauce neko vreme dok ne upadne u sok, nije svestan da mu fali deo tela, krv ne siklja kao na folmovima odmah , to dolazi kasnije, ali mu previjes butinu , opasacem i zoves pomoc sto pre. Ovo sam video u mirnim uslovima nakon rata. To su uzasne stvari. I onda ti neko kao objasnjava. Druze sta bre objasnjavas. Jel si realan? Razumes me sta hocu da kazem. Pa ja sada sta treba da pricam nekom fudbaleru kako se igra fudbal, nisam sutnuo loptu posteno u zivotu….cccc… pun forum pedofasistickih sledbenika…ovo se zove brutalno urnisanje suparnika argumentima![]()
Naravoučenje: Srbi pamet u glavukrene ratni krkljanac na Balkanu....
- Slovenci svoju privredu sa mirnodobske ukazom preorjentisu na ratnu
- Hrvati se odma stave na pogresnu stranu
- Bosanci se pitaju dje je ba zapelo
- Makednonci menjaju prezimena
- Crnogorci pobegnu u planine
- Srbi se dovate pusaka i mitaljeza i ginu ko snoplje
zavrsi se krkljanac na Balkanu
- Slovenci vracaju privredu sa ratne na mirnodobsku
- Hrvati menjaju stranu
- Bosanci se pitaju dje je ba zapelo
- Makedonci vracaju prezimena
- Crnogorci se vracaju sa planina i jedni drugima dele odlikovanja
- Srbi se pitaju sto nam je ovo sve trebalo
Jesi uračunao višu cenu energenata u krajnji proizvod? I cenu đubriva, ako ga bude, u cenu hrane?Pazi sad, Rusija, 1/100 svetske privrede se kači sa zapadom, koji je više od 2/3 svetske privrede. Ko ti je rekao, da Evropa nema energente? Nema jeftine, ali ih ima, a šok izbacivanja ruskih energenata je već skoro anuliran. EU je konkurentna zbog visokokvalitetnih i visokotehnoloških proizvoda, a ne zbog jeftine energije, jer za razliku od cene rada, cena energije je samo 8% cene nekog proizvoda. A EU ima najskuplju radnu snagu na svetu.
Nigde pravog odgovora...
I na zapadu proizvodnja naoruzanja tece kao i do sada, s tom razlikom da ce je zbog Ukrajine povecati.
Sve to nije besplatno, ali vjerujes li zaista da netko obicne ljude na zapadu pita zele li kao poreski obveznici placati to?
Placati ce htjeli to ili ne.
Ako im zafali novaca (u sto sumnjam) iz vojnog budzeta preusmjerit ce novcana sredstva iz drugih resursa jednom zakonskom uredbom i to je to.
Ili jos jednostavnije, odstampat ce novca koliko im bude trebalo. Upast ce u nove dugove koje ionako nikad nece platiti. Naci ce nacin.
U principu mu dođe tako.Možeš Salix Albu istaslačit.Tebi to dođe na isto.
Političkim pritiskom.Nigde pravog odgovora...
Onda imaju skrivene planove koji su u totalnoj suprotnosti od retorike i postupaka.Nemci ne salju nista ofanzivno da se ne zamere Rusima.Znaju veoma dobro da ovaj rat mora jednom stati, da ce morati ponovo pregovarati za uvoz energenata i sirovina iz Rusije
Naravno da imaju, Grčka im pomagala u kupnji oružja...a sta,oni imaju toliko tenkova ?
Sada za Ruse, sutra za Ukrajinu.A za koga ti navijaš?
Ukrajinci su se trebali zadrzati na udarima po ruskim polozajima a ne ubijati civile u Donbasu, nisu smjeli ubiti Duginovu ili gadjati nuklearnu elektranu.
Ruska agresija nije opravdanje za terorizam.
Ispadas jos vece zlo od agresora.
Isto tako stradaju i ruske pijanice.Ne volim da postavljam slike ubijenih vojnika ali ovo je ono o čemu sam pisao još ranije, ukrajinski vojnici su lake mete dronovima koji ih na otvorenom ubijaju tako lako da jadnici nemaju izlaza niti se gdje mogu sakriti:
Pogledajte prilog 1238069
Sve ove žrtve idu na dušu nacističkom režimu u Ukrajini, biće im suđeno prije ili posle. Što prije ih zarobe sve manje će ljudi na obje strane stradati.
Nijemci vole filozofirat oko gusjeničara tako su i u WW2.Cudi me da im Njemci ne salju oklopnih vozila, tenkova nemaju puno (za drzavu velicine Njemacke) ali raznih oklopnjaka imaju dosta.
pa koliko imaju,daj podatakNaravno da imaju, Grčka im pomagala u kupnji oružja...