Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Украјина није бомбардовала Србију.
Украјина није протеривала Србе.
Украјина није признала Косово.

Зашто русофили у Србији толико мрзе Украјину?
Nisu pre 10 godina, jer su smatrali da će Janukovič biti saveznik u uspostavi Ruskog Sveta, koji bi se preko Tomislava Nikolića i SNS borio protiv normalnih ljudi i slao ih u gulage.

Od tada se desila katastrofa, naime Ukrajina je postala oličenje svega što Putin mrzi (Otpor, NATO, normalni ljudi, LGTBQ prajd, NVO, slobodno tržište)

Натпис за Путина на Северу Маракане

Stariji brate, poljubi majku našu i kaži joj, kaži, da smo je dostojni, i da se borimo i da ćemo se boriti, i da je volimo.

ЈАДНО
To nije najjadnije što se može vidjeti i čuti od Srba. Po nekom čudu, podupiru Orbana i Erdogana. Jer se kao protive EU i NATO i koketiraju sa Putinom. Znate zašto koketiraju sa Putinom? Jer taj želi, da napravi ruski svet. To znaći ne više ne manje, nego da tu nije prostora za Ukrajince, Beloruse te Kazkhstance. No, idemo korak dalje. Zašto se to sviđa Orbanu? Verovatno, jer lepi neke karte Mađarske pre Trianona. A zašto se to sviđa Erdoganu? Verovatno svi znate, gde je nekad bila granica otomanskog carstva. A zašto se onda Srbi tako dive Putinu, Orbanu i Erdoganu? E to je za specijalno operaciju istraživanja mentaliteta jedne nacije, jer u slučaju pobede Putinove vizije sveta, Srbije nema!!!!

Не, већ је Украјина држава гдје су два пута стране службе организовале два јака хаотична пуча на улици гјде се власт мења насилно оба пута на штету Русије.
Мајдан ти је директна реакција на потез који је Јанукович повукао после беспризорног ултиматума Путина.
Резултат управо таквих брљотина је зашто данас гледамо ово што гледамо.Украјину у расулу.
Рекли сте више пута (мислим на натофиле) да је последица политике Слободан Милошевића довела до рушења СРЈ и бомбардовања НАТО пакта.
Стави прст на чело сада ако си искрен до краја у овој причи.
Стави прст на то своје шатро објективно чело и сети се да је Милошевић 1991. имао понуду да цела Југославија уђе у ЕУ, да Срби добију аутономију у Хрватској.
И да је то одбио.
И после чинио то што је чинио.
Али чак и ту постоји разлика, Слободан је дошао на власт гласовима слупаних Срба а овај је дошао на власт тека када су Русима забранили да се баве политиком у истој држави уз два пуча на улици.Па ти сада види ко је ту већи легалиста.
Ако је све то баш тако:
- зашто је Путин то дозволио 2014?
- зашто није притекао у помоћ?
- зашто је признао нове власти?

Ukrajince, prosto, nemam nikakvog razloga da mrzim. Ne mrzim nikog. Ruse volim, svim srcem. Prezirem USA i kompletan zapad, zbog njihovog licemernog, dvoličnog i zločinačkog karaktera.
Kako su Ukrajinci zaigrali za njihov tim i to upravo protiv Rusa, nema tu više bilo kakve dileme. Čak i da ne koketiraju sa nacizmom, u kome nema mesta za nas Slovene.
Jedino ostaje ta empatija za brojne Ukrajince, koji sve ovo uopšte nisu želeli i Ruse i dalje smatraju sebi bliskim narodima. Pričamo o desetinama miliona Ukrajinaca.
Е не труди се. Већ си све рекао у другом пасусу.

Tri sela, a već pričaš kao da je Berlin u pitanju.
Kad je pao onoliki komad zemlje i brdo naselja, tad si govorio da su ''duhovne vrednosti'' važnije
Kratko pre ove situacije je bila tirada raznih oda kako Ukr razbija Rus vojsku i kako je zauzela ne znam koliko hiljada km kvadratnih/četvornih...Sada su oni utišali a kreće druga strana sa sličnim tonovima. Mi nismo navijači sa tribina a ovo nije utakmica, neko tamo gine, gubi udove, razaranja su...ružne se stvari dešavaju. Mogu da razumem interesovanje i praćenje jer postoji zabrinutost za svoj integritet i budućnost ne samo porodice već i cele države. Sve to što se dešava ne samo u Ukr gde je finale već u celom svetu i samoj UN utiče na nas.

Стави прст на то своје шатро објективно чело и сети се да је Милошевић 1991. имао понуду да цела Југославија уђе у ЕУ, да Срби добију аутономију у Хрватској.
И да је то одбио.
И после чинио то што је чинио.
Postoji li negde u pisanom obliku njegov odgovor u kome je odbio tu navodnu ponudu?

Postoji li uopšte bilo kakav trag takve ponude?

Ti da stvarno živiš među Srbima, tačno bi znao koliko je to što si napisao glupost. Znao bi da se neki Srbi, na žalost, ***** u kafani, dok im deca žive na Zapadu. Baš kao što bi bio svestan da najveći broj onih koji rusuju na ovom forumu, i snuju propast Zapada i novi svetski poredak, to rade živeći na tom istom Zapadu... :lol:

Što će reći, iz perpektive mene, Srbina koji živi u Srbiji, ti skoro ništa ne znaš o Srbima, a o Srbiji još manje.

Tajko da gledajući vas, koji niste Srbi, koji dolazite ovde da nam solite pamet, sa vašim ubeđenjima i slikama o nama koje su vas još roditelji i dede i babe naučili, i ove Srbe što mi sa Zapada rusuju, i imaju savete za mene u Srbiji...isto ste zlo.

Zaključak: Svo zlo za mene u Srbiji, čak i kada je istočno, dolazi sa Zapada...:hahaha:
2/3 je baš takvih, kako sam napisao. To je dovoljno, da vam brod ide u smeru, u kojem ide. To što 1/3 nije takvih, kako sam napisao ne znaći baš puno, jer su većinom u fazonu "baš me briga". Na žalost, kao nacija ste posrnuli, sad samo zavisi koliko duboko će da padnete pre nego se nešto preokrene (da se razumemo, tu nije važno ne pridruživanje ne EU ne NATO, nego odnos do samog života i uređenja sopstvene zemlje).

Моје мишљење је да земља мора да се брани када је нападнута.

Ви замерате Украјинцима што се бране.

Тражите да признају губитак територије на исти начин на који се од Србије тражи да се одрекне Косова и Метохије. Ако се ми не одричемо окупираног Косова и Метохије, одакле нам право да тражимо од Укра да се одрекну од окупираних територија.

Иначе, не знам шта мислиш под "tvoje pro-NATO stavove".
Niko ovde nije trazio ukrima da predaju nista. Ovaj rat je izmedju Rusije i NATO. , ukri su iznajmili teren za borbu 2 ekipe. Ovde ljudi navijaju za prekid rata.

Skroz je simptomaticno za ljubitelje amerike kako je njihov nacin jedini ispravan, zbog toga je svijet gdje je danas, pred raspadom. Svijet se polarizuje i to je odlicno jer drugacije ocigledno ne moze, a vi budite dosledni pa optuzite ameriku za desetine napada na suverene drzave u zadnjih nekoliko decenija, sve ostalo je tesko licemerstvo i dokazuje kakvi ste ljudi, odnosno neljudi. I da mi Srbi vidimo svoju sansu u ovim desavanjima jer nam je pun klinac svega onoga sto nam se desava.

Тако је, објашњено већ увелико, ***********и воде неког несрећног цивила на погубљење, вероватно оптуженог за колаборацију са Русима или нешто слично. Ужасан ратни злочин, али нешто сумњам да је то била поента твог поста.
U ruskim uniformama u proljeće kada ukrajinske vojske nema ni blizu? Ma bravo.

Skroz je simptomaticno za ljubitelje amerike kako je njihov nacin jedini ispravan, zbog toga je svijet gdje je danas, pred raspadom. Svijet se polarizuje i to je odlicno jer drugacije ocigledno ne moze, a vi budite dosledni pa optuzite ameriku za desetine napada na suverene drzave u zadnjih nekoliko decenija, sve ostalo je tesko licemerstvo i dokazuje kakvi ste ljudi, odnosno neljudi. I da mi Srbi vidimo svoju sansu u ovim desavanjima jer nam je pun klinac svega onoga sto nam se desava.
Amerika je poslednju značajnu invaziju imala 2003.

Od tada ste vi Rusi brutalno nasrnuli na žene i decu više država

Svima je jasno.. ili će Rusija pobediti i uzeti ove 4 oblasti, denacifikovati Kijev.. ili će biti nerešeno ( nuklearni rat i svi odosmo u p m. ) Svinjevski se nada ovom drugom scenariju..pre neki dan je pozvao zapad da udare na Rusiju

Овако ствари стоје још увјек по питању санкција.
1920px-Crimea_Platform_World_Map.png
Ruski saveznici za izbrojati na šaku i pol.

Ја не лажем.
До сад би ме неко ухватио у лажи.
Но...
Kratko sam na ovom forumu, već sam te uhvatio u dve. Prva bi bila tvoja izjava da je po Sanstefanskom mirovnom sporazumu, Niš trebao da bude deo Bugarske.
Ovo je već druga.
Ne tako davno, izjavio si da Rusija nije ispoštovala obaveze preuzete sporazumom iz Minska?
Možemo li se složiti da si ti lažov?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back