Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20221011_013226_com.android.chrome_edit_1154054512954113.jpg
goodfellas-wiseguys.gif

Има их разних... Ево ја сад читам како је бивша гласноговорница Зеленског издала књигу. Као њено време са Зеленским и остала патетика почевши од наслова.
Pogledajte prilog 1236394
"My stomach went into spasms and my head filled with fog. After the first shock, adrenaline kicked in. I went online immediately to find out what was happening and saw that Vladimir Putin’s “special operation to denazify Ukraine” had begun at 4:00 a.m."

"I witnessed Zelenskyy grow into the leader the world sees today."

Pogledajte prilog 1236397

"I titled my book The Fight of Our Lives for the lives of my homeland, Ukraine, yes. But I hope the book shows the world that Ukraine’s fight is OUR fight. It is a fight for freedom. For fairness. For equality. For opportunity. For democracy & a voice,"

Смеши јој се нека књижевна наградица на Западу.

Literatura za lobotomirane.

Nagrađuju sami sebe. Pederski se tapšu po leđima
U duetu će da kneće i zapomažu okolo i objavljuju kngige na temu : Kako je izdajničaka EU “otela pobedu” Ukrima. A ona će još i pomoći Zelenoj Klovnici da napiše slikovnicu o borbi hrabrih Ukra sa zlim Rusima, i o izdajničkokj EU koja nije dozvolila odsudni juriš na Moskvu.
Literatura za lobotomirane.
Мислим да има потенцијала за неки холивудски блокбастер. Шон Пен би могао да режира, Анђелина Џоли је матора да је глуми, али може Мила Кунис, и она је из Украјине. Има све елементе за срцепарајућу причу.

"When I was a little girl in Kherson, now under Russian siege, a life like mine was unimaginable. In 2019, at 32 years old, I won a competition over 4K applicants to work as press-secretary to our new president Zelenskyy."
.
"I was 5 when my country became independent. Ukraine had never known freedom under the USSR, girls like me were told to keep quiet & expect little. Families without much, like mine, were unimportant. But Ukraine demanded freedom that is now under violent threat from autocracy."

"That independence we now fight to retain brought opportunity. With Zelenskyy’s support, I took my seat at the table with the most influential & powerful men in Ukraine, many of them confident that my voice was less important than theirs. But over time, their faces would change."

1665445797899.png

Чак је и наслов књиге добар за филм: "Борба наших живота"

OK da kao nesto prokomentarisem sto realnije mogu, na osnovu desavanja danas tj. juce a i u poslednje vrijeme. Rusi pokazase opet da mogu uraditi tj. sjebati sta hoce,kad hoce, dobaciti dokle hoce i to precizno.Pretpostavke sam ipak da je ovo bila samo jednodnevna,obimna i djelotvorna osveta za most i mozda jos ponesto ( npr granatiranje Donbasa,Belgoroda i tako to). Ova akcija je,misljenja sam,dobra vaspitna samarcina i dobrano je uticao na to pritisak javnosti da se nesto uradi. E sad,dakle,na osnovu vidjenog u zadnje vrijeme ne bi me cudilo da ova akcija vec od sutra tj. danas bude proslost u vidu trenutne kazne i nastavi se sa mrcvarenjem.
Da se ne ponavljam mnogo,rezultata dobrih ima za kratko vrijeme nakon ove akcije ali ako se ne nastavi to nece mnogo promijeniti situaciju na samnom terenu.Ja ne znam zaista a i vidim, da slabo ko moze bilo sta konkretno zakljuciti u ovom sukobu gdje toliko cudnih i neobjasnjivih situacija ima.Mozda i jednima i drugima jeste cilj da zbune postene gledaoce
:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back