blue beam
Aktivan član
- Poruka
- 1.193
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško je reći na skoro crno bijeloj snimci. Ipak ovaj snimak se svako malo stavlja mjesecima ili ja imam jaki deja vu svaki put.alo blento, pogledaj stabla visokog drveca i sve oko njega,crno ,garez,izgorelo
mimimimi
Ima puno Irskih idiota poput ovoga.
Znači Amerika ipak ne propada.Sve to dok se Ameri prave veoma "zabrinutim" za novonastalu situaciju.
Znamo mi te krokodilske suze. Nista se Amerima nece dogoditi izuzev da svoje strateske rezerve nafte koje su kupovali po 30 - 40 $ sad utope glupim EUropejerima po $ 100 - 120 a o gasu iz skriljca da ne govorimo. Konacno i to postade americki izvozni produkt kad je TTF1 € 175 - 190, a sve tako gorke suze liju...![]()
U naftnom sektoru i u namenskom sektoru sigurno ne.Znači Amerika ipak ne propada.
Teško, samo u IT sektoru imaju najavljene investicije u desecima milijardi dolara, seli se proizvodnja čipova u Ameriku, otvaraju nove tvornice u auto proizvodnji,sada se ne mogu obraniti od investicija u njihove obveznice itd. Ne bojim se ja za njih.U naftnom sektoru i u namenskom sektoru sigurno ne.
Sve ostalo je blaga katastrofa, daleko od uspesne ekonomije i drzave.
Sad cipove mogu da pocnu i na Mesecu da proizvode. SMIC je proizveo 7nm iako pod US embargom, bez "litografije" iz Holandeza. Da mogu svojim kolonijama u EU da poskidaju gace, bice to dovoljno da se oporave i odloze totalni krah sledecih 5 - 6 godina.Teško, samo u IT sektoru imaju najavljene investicije u desecima milijardi dolara, seli se proizvodnja čipova u Ameriku, otvaraju nove tvornice u auto proizvodnji,sada se ne mogu obraniti od investicija u njihove obveznice itd. Ne bojim se ja za njih.
U isto vrijeme njihovi veliki konkurenti sami sebi pucaju u noge, a stvorene neravnoteže u njima ih razaraju.

Znači Amerika ipak ne propada.
Još samo da rešimo jednu sitnicu. Kako znaš da je taj koji je to napisao, Hrvat? Pazi nemoj samo tako to otkriti, ta sposobmost vredi brdo para.io sam nekad i čitao sam index...i prestao sam
samo zbog jednog komentara od jednog hrvata
ovo nikad nisam NIKAD pročitao NIKAD u nikakvom razgovoru
elem...
počeo rat u ukrajini, počeli komentari od ruske i ukrajinske strane,
na index dolazi naš srba i kaže:
Ne priznajem rat, ne volim silu, ali vodio sam ćerku u Rusiju i tamo su joj hirurzi spasili vid
---------------------------------
onda neki hrvat to citira i kaže: Nadam se da ti će kčer dobiti rak !
dva put je to ponovio
Još samo da rešimo jednu sitnicu. Kako znaš da je taj koji je to napisao, Hrvat? Pazi nemoj samo tako to otkriti, ta sposobmost vredi brdo para.
Pokaži mi teoretičara zavjere koji će rećiZato sto to nije teorija zavere.
![]()

Dakle pocima polako al ce bit skicanja i kmecanja po Moskvi
Dok Ukri pokazuju zilione tenkova u kabriolet izvedbi, siroti ruski okupator se hvali uništenin džipomBritanski Mastif i Husky STV koje je donirao Džonson,
![]()
![]()

Čak se i ja sjećam rokanja tenkova po ruskom parlamentu. Jedini logični završetak je ruska katarza u Moskvi.Dakle pocima polako al ce bit skicanja i kmecanja po Moskvi![]()