Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu je već bio napisao većinu svojeg opusa i po tome je zapamćen.
E, pa ko je to tako zacementirao da je bas ostao zapamcen tada i u tom periodu, jer uvek ima korekcija u stavovima i pogledima i zato se gleda nečije celokupno delo i pisanije i onda se donosi konacan zaključak.

Pa, opet i u tom periodu valjda i tu može da se izdvoji bitno od nebitnog, pa razni konteksti koje treba uklopiti, pa koje delo je bitnije od kojeg i koje odslikava njegove sustinske stavove, i jos sto raznih stvari koje treba uzeti u obzir.

ma kakvi, ja sam se zenuo sto sam mislio da ti imas pameti

shvati da kada preti da ne blefira on vec ima u vidu da je ukrajina porazena do nogu i da neko treci uskace, ciju prestonicu onda on sa pravom gadja
Kramatorsk, Slavjansk i još dalje su zauzeli pobunjenici, spominjala se famozna Novorusija do Dnjepra tj. pola Ukrajine. Sve su to oružjem i zločinima zauzeli. A eto ti pametan ja se kopčam na leđima.

Čekam odgovor Rusa....

Still Waiting Office Tv GIF by The Office

Ako se Rusi povuku onda su još gori vojnici od Amera. Višestruko gori bi bio njihov poraz u UKR od američkog poraza u AFG
Sto se tice ovog rata,kada je Rusija usla u Ukrajinu mislim da je za to znalo jako malo ljudi , Sad povezujem to sa proslom godinom negde na leto kada sam procitao da SBER banka prodaje sve svoje filijale u regionu pa i u Srbiji, Nisu imali ni jednu investiciju u Evropu ili na Balkan posle onih sa neuspelim gasovodima . Odavno je to isplanirano ,znaci znali su za moguce sankcije. Talozili su i zlato ,novac . Ukalkulisali su dosta stvari. Medjutim uvek ima i nepredvidjenih situacija .negde ce da izbiju , Jedna je da su im Ukrajinci vojno odgovorili uz podrsku celog Zapada .Rusija ciljano nema nikakvu opoziciju i treba da prodje vreme dok se ne uspostavi i pronadje nacin da taj bude prihvatljiv za ruski narod.

Sta nije tacno? Ukropi skoro vise da nemaju sopstvenog naoruzanja. Sad ratuju iskljucivo sa NATO doniranom opremom .

Sav NATO je dao sve sto ima za rat u Ukrajini i oruzje i ljudstvo .

To su cinjenice.
Bas sve? Ostali bez i jednog F16 aviona?

Ovdje je samo u toku demilitarizacija jedne zemlje, a to je Rusija. Sasvim je ocito da da su mjere stednje kod Rusa vec davno pocele, sa obzirom da skoro vise i ne reaguju na ovo kar..nje od strane Ukra. Kad su izgubili Izum barem su nesto stidljvo poceli granatirat, ali danas nista.

Vjerovatno im treba ono malo preciznih raketa sto je ostalo, za odbranu "starih" granica.

A Land-Lease tek danas poceo.

E, pa ko je to tako zacementirao da je bas ostao zapamcen tada i u tom periodu, jer uvek ima korekcija u stavovima i pogledima i zato se gleda nečije celokupno delo i pisanije i onda se donosi konacan zaključak.

Pa, opet i u tom periodu valjda i tu može da se izdvoji bitno od nebitnog, pa razni konteksti koje treba uklopiti, pa koje delo je bitnije od kojeg i koje odslikava njegove sustinske stavove, i jos sto raznih stvari koje treba uzeti u obzir.
Zavisi što se od njega citira iz kojeg perioda.

Nema veze ta prica. Nagledao sam se gomile snimaka na tom delu ratista , gde se cuje razgovor vojnika na cistom engleskom jeziku sa americkim akcentom.

Zapad je poslao svoje najbolje placenike da ratuju protiv Rusa na tom delu ratista barem.

Rusija na to mora da odgovori povecanjem oruzane sile i u tehnici i u ljudstvu, kao i unistenjem elektro energetskog sistema Ukrajine , koji im omogucava lak i brz transport jedinica sa jednog dela fronta na drugi.

Zasto ima Kijev struju? Zasto 5 iskandera Dnevno ne rokaju zgradu predsednistva Zelenskog i vrhovnu radu?

Rusi jednostavno previse maze Ukre.

Niko ne moze da me ubedi da Rusi ne mogu da srokaju ove objekte i obezbede da Kijev nema nikad struje.
Ako mogu rusi onda mogu i ukrajinci da srokaju sve pogranicne gradove u rusiji!
Batina ima dva kraja.

Pa upravo si potvrdio sto sam govorio, da je solidna vecina za sankcije Rusima. Agafja ovdje vec mjesecima trubi da su Njemci striktno protiv sankcija ali da su ih Amerikanci primorali da ih uvedu, jer su oni lafo vazali i ne mogu nikako drugacije nego sto Biden kaze.

Koja solidna vecina? 51-49?
:D
Umfrage je napravljen dok je jos postojao Severni Tok 1 & 2...
Pitaj ih ponovo kad stigne godisnji obracun za gas i struju.
Kad krenu masovna otpustanja, ima da pevaju "Kaljinku" u horu...

Kramatorsk, Slavjansk i još dalje su zauzeli pobunjenici, spominjala se famozna Novorusija do Dnjepra tj. pola Ukrajine. Sve su to oružjem i zločinima zauzeli. A eto ti pametan ja se kopčam na leđima.
tako mozes da tvrds da su srbi zauzeli hrvatsku krajinu i pola bosne, a oni tamo ziveli vekovima
shvati tamo zive rusi, to su rusi koje ti nazivas pobunjenicima, zauzimali su sela i mesta gde pretezno zive rusi, koje su ukre terorisale, granatirale itd

Sta nije tacno? Ukropi skoro vise da nemaju sopstvenog naoruzanja. Sad ratuju iskljucivo sa NATO doniranom opremom .

Sav NATO je dao sve sto ima za rat u Ukrajini i oruzje i ljudstvo .

To su cinjenice.
Fun fact oko ovih "cinjenica". Ameri nisu ni dotakli zalihe oruzja za sopstvenu vojsku. A da ne pricamo da nijedan zapadni tenk niti avion, niti protuzracna odbrana nisu u Ukrajini. Rusija da se bori protiv NATO pakta 6 mjeseci, danas ne bi postojala

Koja solidna vecina? 51-49?
:D
Umfrage je napravljen dok je jos postjao Severni Tok 1 & 2...
Pitaj ih ponovo kad stigne godisnji obracun za gas i struju.
Kad krenu masovna otpustanja, ima da pevaju "Kaljinku" u horu...
54 na prema 41 je sasvim solidna vecina, ali na stranu ove abstraktne ankete. Mnogo vaznije su ankete za izbore stranaka. Jedine stranke koje se donekle zalazu za ukidanje sankcija su AfD i Linke. Oni zajedno ne mogu sakupiti vise od 18% glasackog tijela. Od pocetka rata dobili su jedno 2% na popularnosti.

Fun fact oko ovih "cinjenica". Ameri nisu ni dotakli zalihe oruzja za sopstvenu vojsku. A da ne pricamo da nijedan zapadni tenk niti avion, niti protuzracna odbrana nisu u Ukrajini. Rusija da se bori protiv NATO pakta 6 mjeseci, danas ne bi postojala
pa to je plan, ne da se pobedi u ukrajini, vec samo dovoljno oslabi da je nato potom sazvace i ispljune
ako ukra meso ne bude dovoljno, moze i poljske kobaje da se ukljuce, a nato ce da priceka dok se svo meso ne potrosi, nije lud da ulece na pocetku u masinu za mlevenje mesa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back