Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta nije tacno? Ukropi skoro vise da nemaju sopstvenog naoruzanja. Sad ratuju iskljucivo sa NATO doniranom opremom .

Sav NATO je dao sve sto ima za rat u Ukrajini i oruzje i ljudstvo .

To su cinjenice.
Nato pakt im je dao neku sicu,ameri su im dali staru tehniku za koju rusi nemaju niti ce imati odgovor,sad tek dolaze moderne igracke,bolje da ovi ljudi i tehnika ruska nije ni dolazila al vidjeces uskoro sta su prave,moderne americke igracke

Meni niko ziv ne moze da objasni zasto rezidencija Zelenskog nije unistena prvi dan rata.

A jos manje moze da mi objasni zasto vladin distrikt u Kijevu i da danas je netaknut mesto da lici na Drezden posle bombardovanja.

Americko britanska demokratija 1945 . Drezden

Posle toga Nemci postali saveznici sa Amerikancima.

Znaci samo treba koristiti njihovu taktiku i vrlo brzo bi Ukri postali saveznici Rusima.

Vidite na primeru Cecena da je to tacno.

02-13-dresden-bombing-gettyimages-1058619880.jpg

Meni niko ziv ne moze da objasni zasto rezidencija Zelenskog nije unistena prvi dan rata.

A jos manje moze da mi objasni zasto vladin distrikt u Kijevu i da danas je netaknut mesto da lici na Drezden posle bombardovanja.

Možda si slepo verovao da je Rusija vojno moćna, pisao si o Krasuhama i sličnim besmislicama.

Sada se moraš adaptirati na stvarnost: Vi ste 2. vojna sila u Ukrajini

54 na prema 41 je sasvim solidna vecina, ali na stranu ove abstraktne ankete. Mnogo vaznije su ankete za izbore stranaka. Jedine stranke koje se donekle zalazu za ukidanje sankcija su AfD i Linke. Oni zajedno ne mogu sakupiti vise od 18% glasackog tijela. Od pocetka rata dobili su jedno 2% na popularnosti.

Pa i da je odnos 99 prema 1, to nista ne bi promenilo u politici Nemacke.
Nemacka je okupirana zemlja pa samim tim ni nema sopstvenu spoljnu politiku.
Mora gazda da se slusa.

Vučić: "Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji"​

IZVOR: B92 SUBOTA, 1.10.2022.
---

Vučić u Bugarskoj: "Važno za Srbiju"; "Tražio sam pomoć EU" VIDEO/FOTO​

:cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:
Pre nego što sam ovde došao, imao sam dilemu kako će postupati prema meni, ali bila je vrlo pristojna i ljubazna, znate zašto ovo govorim, iako sam se osećao kao ''crna ovca'' u društvu ovih sjajnih prijatelja, ali moram da joj puno zahvalim i nikom ovim ne laskam. Ursula nam je mnogo pomogla kada je reč o izgradnji gasnog interkonektora između Srbije i Bugarske i o planiranju interkonektra između Severne Makedonije i Srbije", rekao je Vučić.

Posle toga Nemci postali saveznici sa Amerikancima.

Znaci samo treba koristiti njihovu taktiku i vrlo brzo bi Ukri postali saveznici Rusima.

Vidite na primeru Cecena da je to tacno.

Па није баш згодно да се рокне зграда председништва у центру Кијева или да се убије председник државе.

Nema veze ta prica. Nagledao sam se gomile snimaka na tom delu ratista , gde se cuje razgovor vojnika na cistom engleskom jeziku sa americkim akcentom.

Zapad je poslao svoje najbolje placenike da ratuju protiv Rusa na tom delu ratista barem.

Rusija na to mora da odgovori povecanjem oruzane sile i u tehnici i u ljudstvu, kao i unistenjem elektro energetskog sistema Ukrajine , koji im omogucava lak i brz transport jedinica sa jednog dela fronta na drugi.

Zasto ima Kijev struju? Zasto 5 iskandera Dnevno ne rokaju zgradu predsednistva Zelenskog i vrhovnu radu?

Rusi jednostavno previse maze Ukre.

Niko ne moze da me ubedi da Rusi ne mogu da srokaju ove objekte i obezbede da Kijev nema nikad struje.
Uopće nije tajna da postoje ljudi koji vole rat, nije tajna da u Ukrajini ima 4-5 tisuća ljudi koji dolaze iz svih dijelova svijeta, većina ih je u Ukrajini od 2017-2018 a dosta ih je došlo početkom agresije. 0,00000000000% ih je iz bilo koje NATO vojske.
Ukrajina za sad ima samo bazično zapadno naoružanje koje je na Zapadu odavno zastarilo, a i ono je na kapaljku. Ukrajina nema moderno zrakoplovstvo, nema modernu PZO, nema moderne radare, nema moderne dronove, nema tvornice kojima može nadopunit bilo što. Imaju samo srce i ludu hrabrost.-
Onaj dan kad u Ukrajinu sleti 200-300 F16 Bloc 50/52, kad rasporede 50-60 baterija makar NASAMS-a, kad im vojnici budu dobili plaću od 1000-1500€ rat će biti pošten.
Dan kad ova smijurija od ruske vojske bude ratovala protiv NATO-a bit će dan kad ruski vojnik neće vidjet neprijatelja, samo će osjetit da ga je nešto opalilo.
Postoji NATO, onda jedna velika, velika praznina, onda dolazi kina, pa još jedna velika praznina i onda je tu Rusija.
Danas je očigledno, Putin je uništio rusku vojsku, PR je radio odlično, prodano je puno oružja, jahalo se na slavi SSSR-a ali danas bilo koja budala jasno vidi koliko su velika usta koja su hvalila svu tu silu i kako je cijev mala.
Ukrajina je jedna malena larva i vodi ne fer borbu protiv jastrijeba, za sad jastrijeb krvari a larva se pretvorila u leptira, kako stvari stoje leptir će postati gavran a jastrijeb mi izgleda pokislo.
Misliš li stvarno da bi veliki jebači dozvolili kepecu izživljavanje na narodu? Vidim da vi uopće ne kužite mentalitet zapada, ukrajini se daje točno onoliko da drži Kepeca s velikim K ne poniženog, živog ali ipak prizemljenog, stavi si u glavu, Kepec je ipak samo kepec, umislio si je da je velik ali ne vidi put od plota.
Mislim ako sve ovo ne kužiš nije do tebe, do mene je.

Fun fact oko ovih "cinjenica". Ameri nisu ni dotakli zalihe oruzja za sopstvenu vojsku. A da ne pricamo da nijedan zapadni tenk niti avion, niti protuzracna odbrana nisu u Ukrajini. Rusija da se bori protiv NATO pakta 6 mjeseci, danas ne bi postojala
Koji tenkovi i avioni, 50% Euro fightera nije borbeno upotrebljivo,a tenkova cela evropa ne moze 1000 da nafabirci. Uzmimo za primer juzno krilo NATO,vas slovence crnogorce bugare i grke,koliko zrakomlata i oklopa mozete da uputite u borbena dejstva :per:
Cenim da ce se Rusi usrati u gace kada sa Plesa uzleti para dvadesetjeyinica
Sreca po Ruse pa nemate nosac aviona klasse petar kresimir deplasmana tisucu tona :hahaha:

Poslednja izmena:
Па није баш згодно да се рокне зграда председништва у центру Кијева или да се убије председник државе.
Ne vidim zašto da ne - udara se u ono što se vidi, plus po svemu u vlasništvu novopečenih koji podržavaju Zelenog.

Ako opet zahebava, onda masovni udar - 30-50 taktičkih po jedinicama na položajima, i prodor tenkovima i mehanizovanom pešadijom bez otpora - to je bio ratni plan obe strane za vreme Hladnog Rata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back