Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priča mi frendica u AT traže popust i u Bäckerei-u jer su oni "jadni" Ukrajinci.

Nije čudo -
Upravo sam upoznao klinku od deset godina, ukrajinsku izbjeglicu iz Krivog Roga.
Kakvi su to laktarosi i mafijasi u nastajanju, mogu tek zamisliti kakvi su njihova velika braca Rusi.
Mala popisala sve sifre u susjednim kucama u kojima je bila i sada krade net, ne bi me iznenadilo da je mater i baba posalju da se drugima prikopca na struju.
Pa di smo mi balinluk, cetnicad i -U-stasija od tih sovjetskih oraka topliji i bolji ljudi, stvarno na svijetu nema ljudi do Jugovica.

Rusky, go home!

:poludeo:
Šta očekuješ, pedigrisana malecka, njeni su se dobro nakrali, čim su tu - deset godina, a tata joj “nije mobilisan”, dakle imali ljudi lovu da potplate da pobegnu.

Možeš da vidiš Ukre koji konju mogu rep da išupaju po plažama sa sponzorušicama svojim i BMW i mercedesima, a u Ukrajini koliko hoćeš starijih od 50 Ukrajinaca među zarobljenima i poginulima. Izborili se ljudi za pravedno društvo, al’ nisu svi.

Da ima reda u Evropi, tatice bi takvima bile pohvatane pa poslane pravac na front, padobranom, u ničiju zemlju, da odaberu gde će, a i da im se naplate mobilisani, a ona bi manje dizala nos, nego bi u školi bila glavna. Znaju da čitaju jer im treba za mobilni, inače…

Iste termine koriste i Ukri kad se povlače..., tako da...bratoubilački rat u toku...
A kao i u Yugi, izazvao ga satanistički Zapad...kojem ti kao korisni idiot služiš...
Mora da si maloletan...što bi još i bilo razumljivo..., ali ako posle 3 decenije ne vidiš gde je ZLO..., onda si teški debos...
Ko gubi ima pravo da se ljuti

Poslednja izmena:
Volodja drma ti se presto, doci ce Ramzan na tvoje mesto. :per:

Сви закључци емотивног текста шефа Чеченије засновани су на нетачним информацијама: Генерал Лапин НИЈЕ КОМЕНТОВАО ОДБРАНОМ Ушћа и није седео позади.

▪За повлачење на харковском правцу окривљује генерал, који није водио одбрану овог сектора, већ је на њега бачен СА МАЛИМ ДЕЛОМ СВОЈЕ ДРУГИЦЕ, као појачање и последњи покушај да се поправи најтежа ситуација на фронт, је крајње погрешно.
▪Александар Лапин никада није седео позади. То могу потврдити сви који су га икада срели. Била Сирија, била Украјина, где ово знају скоро сви борци групе „О“. Ово је вероватно једини командант групе који је у борбеним саставима својих трупа од почетка операције. Дакле, изјава да је Лапин био скривен у Луганску није тачна.
Наравно, потребно је тражити кривце, али за све окривити команданта, чија је зона одговорности био потпуно другачији сектор фронта, јесте да се направи груба грешка, од које на крају неће бити могуће извући праве закључке.

Борци групе "Храбри"
т.ме/РВвоенкор

https://t.me/boris_rozhin/65793

Sve je to isto i trpam pod Sovjete, to je kao traziti nijanse izmedju naroda koji naseljavaju Africki Rog.
Cak mislim da su Rusi gori, zato sto su veci a samim time i bahatiji.
Претпостављам да си имао искуства с руским (и украјинским) туристима... или је то неки општи утисак (из медија, књига...).
Рецимо, Русе и Украјинце које сам ја упознавао су сасвим приземни, типични Европљани, без неки великих страсти према совјетском итд.

Rusi bivaju tamburani i na jugu. Aman Ukrajinci sto ste udarili ko smrt na babu, dajte sirotim Rusima da disu. :per:

Оружане снаге Украјине покренуле су тенковску офанзиву у Херсонској области - Готово одмах, наше резерве су доведене на бојно поље

Према војним дописницима са фронта, 1. тенковски батаљон и 1. пешадијски батаљон Оружаних снага Украјине напредовали су од Нововоронцовке у правцу Хрешеновке и Љубимовке. Брзо су их приметили наши извиђачи са квадрокоптера.

310474_554883858_photo_2022-10-01_21-05-24.jpg

Volodja drma ti se presto, doci ce Ramzan na tvoje mesto. :per:

Сви закључци емотивног текста шефа Чеченије засновани су на нетачним информацијама: Генерал Лапин НИЈЕ КОМЕНТОВАО ОДБРАНОМ Ушћа и није седео позади.

▪За повлачење на харковском правцу окривљује генерал, који није водио одбрану овог сектора, већ је на њега бачен СА МАЛИМ ДЕЛОМ СВОЈЕ ДРУГИЦЕ, као појачање и последњи покушај да се поправи најтежа ситуација на фронт, је крајње погрешно.
▪Александар Лапин никада није седео позади. То могу потврдити сви који су га икада срели. Била Сирија, била Украјина, где ово знају скоро сви борци групе „О“. Ово је вероватно једини командант групе који је у борбеним саставима својих трупа од почетка операције. Дакле, изјава да је Лапин био скривен у Луганску није тачна.
Наравно, потребно је тражити кривце, али за све окривити команданта, чија је зона одговорности био потпуно другачији сектор фронта, јесте да се направи груба грешка, од које на крају неће бити могуће извући праве закључке.

Борци групе "Храбри"
т.ме/РВвоенкор

https://t.me/boris_rozhin/65793
Mstislav nam zna ćirilicu? Mislio sam da se ne uči u CRO?
A to, već ćemo videti šta će se vašim Ukrima i Ukropistanu sve dogoditi.

Претпостављам да си имао искуства с руским (и украјинским) туристима... или је то неки општи утисак (из медија, књига...).
Рецимо, Русе и Украјинце које сам ја упознавао су сасвим приземни, типични Европљани, без неки великих страсти према совјетском итд.
Imao sam na Lopudu situaciju dok sam radio u turizmu da su se dva Rusa napila na plazi i onda je jedan drugog preko celave glave osinuo oprugom od suncobrana.
Kako je krv posikljala, ali se kasnije ispostavilo da je na prvi pogled izgledalo puno gore nego je zapravo bilo.
Iste sekunde se ovaj uspanicario i rasplakao kada se i opleteni rasplakao, domar hotela donio neku krpu da umota glavu i ljudi ga odveli u ambulantu, a za trajanja te cijele gungule ova dvojica rasplakanih se izljubili i pomirili.
Ali dobro, ti ljudi spadaju u one malobrojne, normalne Sovjete.

Znači...od tolikog Limana i epske kao bitke...vi (tj konkretno ti) prikazaste samo:

- Snimak iz marta...i to tadasnje povlačenje Ukra...
- Sad prikazuješ neki random transporter od kako u tekstu kaze "last month..."
- I jedan civilni kombi + lada

Biće da ste slabo šta navatali...sem još jedne Pirove "pobede"...

...

Sve je to isto i trpam pod Sovjete, to je kao traziti nijanse izmedju naroda koji naseljavaju Africki Rog.
Cak mislim da su Rusi gori, zato sto su veci a samim time i bahatiji.
Gospo’n Čvarak, mislio sam da ste vi malčice iznad glupih predrasuda. Klinka i njeni su bahati jer se pošteni u Ukrajini nisu nikad obogatili. Samo malecka verovatno još nije naučila da se pretvara kao mamica i tatica.

Imao sam na Lopudu situaciju dok sam radio u turizmu da su se dva Rusa napila na plazi i onda je jedan drugog preko celave glave osinuo oprukom od suncobrana.
Kako je krv posikljala, ali se kasnije ispostavilo da je na prvi pogled izgledalo puno gore nego je zapravo bilo.
Iste sekunde se uspanicario i rasplakao kada se i opleteni rasplakao, domar hotela donio neku krpu da umota glavu i ljudi ga odveli u ambulantu, a za trajanja te cijele gungule ova dvojica rasplakanih se izljubili i pomirili.
Ali dobro, ti ljudi spadaju u one malobrojne, normalne Sovjete.
Па типично словенски...
Иначе, упознавао сам ја неке Русе (у ЦГ, ХР, СР), али нису Руси заправо... иако већина мисли да јесу.

Gospo’n Čvarak, mislio sam da ste vi malčice iznad glupih predrasuda. Klinka i njeni su bahati jer se pošteni u Ukrajini nisu nikad obogatili. Samo malecka verovatno još nije naučila da se pretvara kao mamica i tatica.
Zelim u svojoj blizini balinluk, cetnicad, -U-stasiju, Janeze i Paprikare, ne zanimaju me ti sovjetski cudaci.

Znači...od tolikog Limana i epske kao bitke...vi (tj konkretno ti) prikazaste samo:

- Snimak iz marta...i to tadasnje povlačenje Ukra...
- Sad prikazuješ neki random transporter od kako u tekstu kaze "last month..."
- I jedan civilni kombi + lada

Biće da ste slabo šta navatali...sem još jedne Pirove "pobede"...

...
Nije neki uspeh - nisu uspeli da unište vojsku koja je branila Liman, niti da joj nanesu neke gubitke, već bi prikazivali ubijene, zvali kući da se cerekaju ili da saopštavaju tužnu vest da im je “Putin ubio sina” i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back