Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gadni ti Rusi, zauzmu Energodar pa bombarduju sami sebe u NE,
krenu da se povlace kolone civila, a oni ih bombarduju,
godinama grade i izgrade Severni Tok 1 & 2, a onda ga miniraju...

Ono bas gadni neki ljudi... :D
Ужасни људи, они нису људи, можда најбоље да их отјерамо са огњишта и доселимо Американце. :mrgreen:

Dogodine u Limanu prezident Putin.

483329_59447233_Screenshot%20from%202022-09-30%2009-21-18.png
Rusi se spremaju na veliku protuprotuofenzivu..

Čim rezervisti očiste puške.

Svedočenja lažnih svedoka.
Ja imam informacije od srpskih policajaca koji su bili na Kosovu.
Svašta su mi ispričali kako su palili prazna siptarska sela,kako su krali itd.Kako je uck uz pretnju od običnih siptarskih seljaka pravio teroriste a svako ko se tome usprotivio završio je ubijen.
Kako je po komandi iz Srbije sa terorista skidano svako obeležje i kako su posle ti leševi predstavljena kao obični seljaci.
Afera sa hladnjačom punom leševa u Dunavu,hoćeš da pišem koj je sve učestvovao u organizaciji,kome je pripadala hladnjača....itd.
......
U ratu nema nevinih i obični ljudi stradaju.
Današnja prica o ratu na Kosovu je kreirana od zapadnih medija,agenture i nema veze sa realnom pričom sa terena.
Zanimljivo...hajde napisi ko je izdao komandu da se lesevi uck predstavljaju kao obicni seljaci?
Ko je organizovao hladnjacu? Ko je ucestvovao.
To me sve zanima, bez zezanja.

Nijemci kupili zimsku odjeću i kažu da ih Rusi mogu lizati po dupetu (am Arschlecken).
Sumnjam da će Nemac dugo pristajati da živi kao stanovnik neke zemlje trećeg sveta.
Zapad upravo i nudi dobar život (u materijalnom smislu). To je gotovo jedini razlog zbog koga ljudi iz drugih krajeva tamo odlaze. Samo standard. Sve drugo imaju kod kuće - kulturu, religiju, prijatelje... NOVAC je jedina vrednost Zapada. Ako EU to izgubi - ne ostaje tamo ništa - ni za strance ni za njihove ljude.
Oni moraju kako znaju i umeju održati dobar život. U protivnom - raspad sistema. Jugoslavija se i za mnogo manje raspala.
Videćemo šta će od ovoga biti, ali ne sluti na dobro. Očekujmo uskoro veći povratak dijaspore. :D

Dovoljno je reći podatak da se kuće i dače od dasaka i blata prodaju za par tisuća dolara, a montažne kuće za stotine tisuća dolara.
Daca je vikendica izvan grada a takve iste dascare sam vidjao npr.i po Nemačkoj.
U USA je radna snaga dosta skuplja nego u Rusiji ili na Balkanu.Pretpostavljam da je i zemljište skuplje,dozvole,priključci itd.
Danas montažnu kuću na Balkanu napraviš za 50-100 k evra i ta kuća nije ništa lošijeg kvaliteta nego u USA.

Na ovoj temi su najsmešniji oni koji opravdavaju otimanje Kosova, a osuđuju rat u Ukrajini.
Koliko moraš iskriviti logiku da bi to radio?!
Zato su smešni i neozbiljnih sagovornici.
Kao deca: Volim Ameriku i mrzim Srbiju, pa sve što Amerika uradi je super i opravdano, a mrzim Rusiju i volim Ukrajinu, pa sve što Rusi urade je neopravdano i grozno. :D
Baš ste smešni. :D

Kad Rusi ulaze u Ukrajinu sa totalnim naoružanjem? Danas? Sutra?
Čeka se prihvatanje zahteva 4 oblasti u RF. Zasedanje Dume je 3.10. Saveta Federacije kao gornjeg doma 4. 10. i onda dokument o prihvatanju ide na potpis kod Predsednika RF. Desetak dana, pretpostavljam..

nevjerojatno je kako su ljudi iz Srbije upućeni u stanje u Ukraini...
pa vi sve znate! :)
jel ima kakav Rusija - Srbija exkluzivni link gdje sve pratite u realnom vremenu, ili?
Ima. Vi ste toliko bolesni da mislite da su Rusi Srbi te prema tome njih mrzite PRENESENO kao Srbe. Jadni Rusi ni krivi ni durzni. :mrgreen: You can't make this up!
Ali bolest je bolest, ne rugam se nego eto vise zalim sa ljudske strane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back