Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fd1_v4SakAAu14-

29. 9. 22. Украјински браниоци отачаства су на прагу веома важне победе, како у војно-стратешком тако и у психолошком смислу. До сада још није било ситуација да су Украјински браниоци опколили руске окупаторе, направили "котао" и тамо их заробили. После велике борбе, данас су Оружане снаге Украјине под своју контролу ставиле руте за повлачење око Лимана које су руси могли да користе:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

ne , nisam upucen
u njen zivot
osim da sam nacuo da je ginekolog po struci i da je iz shvabine skole kao i ovaj nas...peerder
Ona ima 7 djece, njen roditelji su imali 7 isto. Ima 5 braće a sestra joj je umrla kao dijete. Zvala se Benita Eva, indikativno (Mussolini&Braun homage)
Tata naci nostalgični premijer Donje Saske.

To nije odgovor na pitanje
Сумњам али нисам експерт за телефонију тако да не знам.
Многе ствари које су сад нормалне пре пола године биле су незамисливе.
Шта год да буде Русија ће много лакше да се носи с тим од распалог запада.

Inače meni je zaista fantastično kako postoje oni koji borbu za svoj narod i svoju državu protiv okupatora smatraju ultimativnim grijehom.

koji svoj narod _

In a sane world, Germany would leave NATO immediately over the *obvious* US sabotage of Nordstream I-II.

haha, pustio bih ja njega ali nece on mene

Iskreno ne piše se dobro Rusiji. Ovo će da odvede Rusiju u raspad.

snovidjenja

Не треба гледати у ове ружне виле има разних слика што одмарају очи. :gace:

Мобилисана!

mislim da kad se zavrsi ovo cudo od rata Rusi bi trebali da angazuju neku italijansku dizajnersku agenciju da im malo poradi na stilu pa nek kosta sta kosta

Intenzivno (svaki dan) 1,5 godinu s izvornim govornikom ili profesoricom
i to je problem jer da bi se moglo shvatiti sta se desava , mora se imati znanje kao i kako i na koji nacin suptilno to prenositi, preneti osobi.
kao predavac , mogu i preneti sta i kako se radi , timski ali za individualnu terapiju , morao bih da savladam mnoge izraze koje su specificni za Rusko podneblje.
Takodje , morao bih i da vidim sa kojom se metodama i primenjuje k licima koje su doziveli traume a i u ovakvim situacijama i sa fizickim povredama .
a rado bih otisao , materijalno sam obezbedjen, i nista me ne drzi ovde, a odlazak bi i bio samo sa Srpskim pasosem i to iz BGD.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back