Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гасовод Сјеверни ток 2 омогућава Русији да шаље гас у западну Европу без плаћања транзитних такси ка Украјини и Пољској.
Русија је то управо завршила за вријеме масовног противљења Украјине, Пољске и САД.
Сада покушавају да вас убједе да је Русија та која га је разнела.И ко је овдје луд онда и под медијском обманом?
Neki kažu da biste morali da plaćate penale jer niste ispoštovali ugovor.

Ovako kad raznesete sopstvenu cijev, možete reći da je vis major (viša sila)

То што се овде гаји глупост, злоба и лаж није оправдање за додавање још бесмислица, лажи и манипулација.
Оправдање ти је у оној:"Куд сви Турци ....
Посао трола је лов на душе и срца оштећених, озлојеђених, несрећних и неинформисаних.
Трол распамећује, а не упамећује!
Kako vi amerofilski trolovi uvek pokusajem vredjanja drugih savrseno opisete sami sebe...

Знам Марси да си ти југоносталгичар и да си волио искрено ту државу али нећемо сада отварати те теме на овој.
Превише имам извора и података који би те изнервирали и потврдили тезу да је Србија више изгубила него добила уласком у ту заједницу младих нација.
niti me mozes ti ili bilo ko da me iznervira u vezi moje bivse zemlje.
s obzirom da sam ja i ziveo u toj zemlji i aktivno radio na dobrobit svih i da sam vase idiotizme takozvanih osvescenih ..raskrinkavao.
i ukazivao sta ce nam se desiti i nazalost i se desilo .
i sada ste tamo gde ste i zasluzili da budete.
sluge.
Moja opaska i je , ako vec i nesto stavis , da i to i podrzis sa dokazom , nako empirijski.
a zasto to i kazem , jer se u manipulaciji i psiholoskim nacinima a to i je ovako
neko i je rekao , ...........se i dobija i reakcija, najcesce i negativna.
a to i je tako i lepo u nasoj literaturi rada sa ljudskom populaciji i objasnjeno.
PSIHOLOGIJA MASE.....

sve ide prema planu...
Putin će potpisati "ugovore o pristupanju novih teritorija Rusiji" i sutra održati "opsežan govor", kažu u Kremlju.
Dmitrij Peskov: "Sutra u 15 sati bit će potpisani sporazumi o ulasku novih teritorija u sastav Rusije. Bit će potpisani sa sva 4 teritorija u kojima su održani referendumi. Putin će sutra održati "glomazan govor"
Putin the Great LOVE HAS THREE ELEMENTS. UNDERSTANDING, PATIENCE AND TRUST.
1664447301353.png

То што се овде гаји глупост, злоба и лаж није оправдање за додавање још бесмислица, лажи и манипулација.
Оправдање ти је у оној:"Куд сви Турци ....
Посао трола је лов на душе и срца оштећених, озлојеђених, несрећних и неинформисаних.
Трол распамећује (по комесарском задатку), а не упамећује!
Испаде ја нагори "злоћо" на теми по теби. :lol:
Добро и шта ћеш онда написати ако Руси стварно крену на Одесу?
Није то троловање већ моје субјективне претпоставке.Бум видјел.
EmptyDaringBadger-size_restricted.gif

sve ide prema planu...
Putin će potpisati "ugovore o pristupanju novih teritorija Rusiji" i sutra održati "opsežan govor", kažu u Kremlju.
Dmitrij Peskov: "Sutra u 15 sati bit će potpisani sporazumi o ulasku novih teritorija u sastav Rusije. Bit će potpisani sa sva 4 teritorija u kojima su održani referendumi. Putin će sutra održati "glomazan govor"
Putin the Great LOVE HAS THREE ELEMENTS. UNDERSTANDING, PATIENCE AND TRUST.
Pogledajte prilog 1229437
Vaša nova nada... koja će pasti u vodu koliko sutra

Slučaj Severni tok 2 mene baš brine. Ne zato što će to imati gadne posledice po Nemačku i Evropu, već zato što otkriva jedno opasno stanje svesti u Evropi. Zapadni mediji uglavnom optužuju Rusiju za sabotažu, a mnogi ljudi to nekritički gutaju i ne vide nikakvu nelogičnost.

Гасовод Сјеверни ток 2 омогућава Русији да шаље гас у западну Европу без плаћања транзитних такси ка Украјини и Пољској.
Русија је то управо завршила за вријеме масовног противљења Украјине, Пољске и САД.
Сада покушавају да вас убједе да је Русија та која га је разнела.И ко је овдје луд онда и под медијском обманом?
Прилично јасна намера Путина да направи раздор између Амера и неких чланица ЕУ.
Гас су и тако намеравали затворити.

РУСИЈА, СРБИЈА И ОДБРАНА ЗАВЕТНЕ ЗЕМЉЕ: Сналажење у свету који нестаје​

Живећи годинама у свету у коме доминира једнострана глобалистичка пропаганда, којој је, као некада марксистима, главна мета суверена држава, људи као да су заборавили да је вођење самосталне спољне политике важан атрибут суверености. Ако једној држави курс спољне политике одређује нека друга држава или међународна организација, онда више не можемо говорити о стварно независној, односно сувереној држави. Бриселске бирократе, које притом немају никакав демократски легитимитет, траже од владе једне независне државе, која притом није члан ЕУ, да се одрекне права на вођење самосталне спољне политике за обећање чланства у ЕУ. Дакле, ствар је Србије с ким ће потписивати споразуме и какав ће бити садржај тих споразума. Што се грађана Србије тиче, већина их је против чланства Србије у ЕУ, а чак 80% грађана се противи увођењу било каквих санкција Русији. Грађани Србије у огромној већини се залажу да Србија има најближе могуће односе са Руском Федерацијом. Самим тим и овакав протоколарни споразум, који су потписали министри Селаковић и Лавров, наилази на подршку огромне већине грађана Србије.

Ko shvatio shvatio.......

Europa sada priznaje da će doći do nestanka mobilnih mreža. Da ovo stavimo u kontekst, 500 tisuća tornjeva u Europi ima rezervne baterije koje će trajati 30 minuta.
Njemačka: Parlament odbio zahtjev za povećanje isporuke oružja Ukrajini.

CDU je izgubio svoj prijedlog trenutnog povećanja vojne potpore, u kvantitetu i kvaliteti, sa 179 za i protiv 476 glasova.

Pričekajmo sljedeće lupetanje Zelenskog o tome

Nije stvar u tome da li diskutujemsa njima, mogu uvek to, ali kad vidim da neko nema nikakvu želju da diskutuje ili da se nadmudruje forama nego spadne na autistično spamovanje teme najglupljom propagandom onda je to kraj.
To su plaćeni botovi. To nisu ljudi. Čak je moguće i da isti profil koristi više ljudi kako ko dođe u kancelariju. Njih treba banati kao bot spam ili na Ignore. Ako ih niko ne citira - niko ih ne vidi. Onda će ih poslodavci naribati pa će preći na drugu platformu.
Komično je da misle da pomažu Ukrajini u ratu tim spamom! Umesto da su se uhvatili puške, pa na front!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back