Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
28. 9. 22. На овом снимку се види како Украјински браниоци отачаства користе заробљени руски тенк како би такође одвукли још једну руску артиљеријску топ-хаубицу. Може се видети како војници возе тенк Т80У да вуку хаубицу МСТА-Б из састава војске Руске Федерације.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Treba reklamirati ovu zarobljenu rusku haubicu jer je oštećena..

Rusi skroz pukli. Da smo mi imali makar dio onoga sto oni imaju i sa svim se3ronjama s nase strane rat bi bio gotov za 1 mjesec.
A belosvetski ped eri bi mogli da se slikaju. Ne bi imali kad lagati.:lol:

Odje propagandisti kazu, da Ukrajinci imaju velike zrtve! Tacno. Ali i guraju dalje, a Rusi ni tamo ni amo. Otkad su im onoga djenerala grupe Z zarobili i isutirali ga pukli su skroz.

Kak su Srbi sad rastegnuti na 10 strana. Ako priznaju referendum, priznali su Kosovo i otvorili put referendumu u Vojvodini jednog dana. Ako ne priznaju referendum, mogu zaboravit na Dodikovu prćiju. Htjeli bi u EU jer su u k* gospodarski, a htjeli bi biti dobri i sa Rusijom i sa Kinom. Show na najjače. Da je neki normalan čovjek na vlasti, bilo bi mi ga žao, ali nek se Vučić koprca. Puno je toga u 20 godina izgovorio pa nek sad uživa u svojim plodovima.
ukratko- do sreću daleko do Boga visoko..

🇭🇷
! Мистериозни дронови уочени изнад касарне у Книну, једна од верзија ко стоји иза њих – страна држава

? Дронови непознатог порекла уочени су изнад касарне у Книну, а хрватско министарство одбране покренуло је истрагу. Хрватски премијер рекао је да се „може спекулисати да ли је у питању страна држава или кријумчари мигрантима“.

🔊
Појаву мистериозних дронова коментарисао је и хрватски премијер Андреј Пленковић: „Видећемо. Откриће се. Можемо спекулисати је ли то деловање неке стране државе, јесу ли то кријумчари мигрантима, јесу ли то неки људи који се зезају и пуштају дронове. Кад се открије, онда ћемо вам рећи“

🗣
Франко Видовић, председник саборског Одбора за одбрану каже да се, с обзиром на подручје снимања, „очито ради о дроновима које шаље неко ко не жели добро ни Хрватској ни грађанима Хрватске“.

Znaci...
Droniranje Hrvatske se nastavlja...

...

За 27 година, колико је прошло од рата, још нисам срео хрвата, муслимана или шиптара да су једно ружно слово рекли о свом народу. Са друге стране, срео сам безброј “Срба” који мрзе све што је српско. Одлично ми пролазимо какви смо!

Словачки премијер Едуард Хегер рекао је да су растући трошкови електричне енергије довели економију те земље у опасност од "колапса".
Fdy8Y8CWAAAt_J5

За 27 година, колико је прошло од рата, још нисам срео хрвата, муслимана или шиптара да су једно ружно слово рекли о свом народу. Са друге стране, срео сам безброј “Срба” који мрзе све што је српско. Одлично ми пролазимо какви смо!

To je posledica suberzivnog delovanja zapada,raznih nvo i gebels medija koj preumljavaju ljude i plasiraju im antisrpsku propagandu
Naprmer ko je odrastao dvehiljaditih gledajuci b92 taj ne moze biti normalan
Dakle ne znaci da su ustase i muslimani bolji ljudi nego Srbi ... ovo znaci da su Srbi na udaru

To je posledica suberzivnog delovanja zapada,raznih nvo i gebels medija koj preumljavaju ljude i plasiraju im antisrpsku propagandu
Naprmer ko je odrastao dvehiljaditih gledajuci b92 taj ne moze biti normalan
Dakle ne znaci da su ustase i muslimani bolji ljudi nego Srbi ... ovo znaci da su Srbi na udaru
Ne, onaj koga je rts trovao tokom devedesetih ne moze da bude normalan.
A i danas ga taj rts truje, kao i pink, dezinformer i slicne lazne patriote. Oni promovisu gubitnicku politiku milosevica i seselja i danas a gomila krezubih idiota i dalje pisa od srece kad ih gleda / cita. E to je dijagnoza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back