Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čini ti se. Verovatno sudiš na uzorku ovih oštećenih Hrvata na Krstarici. Nedavno dešavanja oko Ukrajine, uznemirala su mnoge osetljive dušice, čija je pripadnost hrvatskom nacionalnom identitu definisana isključivo količinom mržnje prema Srbima. Kako su u strahu velike oči, te kako oni u Rusima vide zapravo Srbe i poistovećuju sebe sa Ukrajincima, oni su u potpunosti u filmu "Domovinskog rata". Rata kojim se tri godine branila Hrvatska, agresijom na susednu BiH.

Suštinski imam utisak, da broj Hrvata koji se znaju kritički osvrnuti prema hrvatskom narodu i državi, nije ništa manji od onog kod Srba. S tim što treba razlikovati autošoviniste kao jednu isključivo srpsku posebnost. To su nam Jugosloveni ostavili u nasleđe. Toga kod njih čini mi se da nema.
Uglavnom, kako nastupanje sa platforme hrvatske nacionalne mitomanije, nije baš zahvalan posao i nije nešto što neće često biti izloženo podsmesima i poruzi; zrnojedi vrlo često, makar virtuelno žele i sami biti Srbi, nešto iz znatiželje, nešto kao vid podrške ovim našim autošovinistima, tako da je ponekad izgleda da ovih potonjih ima u značajnom broju.
Nema. Samo su jako glasni i okupirani mediji u Srbiji im već duže vremena daju nesrazmerno veliki prostor.
I nama i Rusima nacrtana je meta na čelu od strane kolektivnog zapada ili svjetske vlade koja stoji iza svega ovoga! Nama je ta meta trenutno skinuta jer smo okupirani, sli nas i dalje ne vole i isto misle o nama! To u praksi znači kad su Rusi i Srbi u pitanju svaka pljuvačina je dozvoljena,zato se ne trebamo čuditi ovolikoj količini mržnje upućene na naše narode i ne čudim se Mujama i Krvatima, najviše me iritiraju ovi domaći smradovi koji zbog sendviča ili nekih drugih opipljivih šuškavih razloga pljuju po svom narodu!

E pa ja sam ta žrtva na silu pokatoličen bivši Srbin ali sam se vratio svojim korijenima srbstva
Kako te nije sram pisati da lažem, da nisi popravoslavljen Hrvat možda?
Pikac brat, da te pitam nešto.
Što ti kao Srbin iz Hrvatske, imaš potrebu da Srbima iz Srbije, ukazuješ gde greše, šta mogu promeniti i gde mogu napredovati?
Srbi iz Hrvatske, jedne ksenofobične sredine, gde je najveća nesreća biti pripadnik srpske nacionalne manjine, mahom koriste priliku da makar na internetu otvore dušu i svojim zlostavljačima kažu sve ono što ih tišti i što im je na duši?
Što brate ti udari na nas?
Mi smo prema svojim nacionalnim manjinama uvek bili izuzetno prijatni i tolerantni. Hrvat u Beogradu živi slobodno kao i svaki drugi građanin Srbije, bez da ima osećaj građana drugog reda. Nacionalne manjine su naše pravo bogatstvo.
Sandžak je recimo jedan čaroban kutak Srbije. Kompletna Vojvodina još lepši.
Što ne radiš na menjanju Hrvatske?

За 27 година, колико је прошло од рата, још нисам срео хрвата, муслимана или шиптара да су једно ружно слово рекли о свом народу. Са друге стране, срео сам безброј “Срба” који мрзе све што је српско. Одлично ми пролазимо какви смо!

Ono, kad živiš u nekom svom šovinističkom univerzumu, pa Srbe koji neće da se sramote, ponavljajući vaše bezočne laži, nazivaš "Srbima".
Ironija je, da ste upravo ti i takvi kao ti - "Srbi"

Opet priglupi rusofiličari. Još čekam trenutak kad ćeš se ti barem izlanuti sa istinom.
Screenshot_20220929-092103_Chrome.jpg

Nisu svi, ali je problem što oni koji ne penušaju kao ovaj ne smeju da pisnu od HDZ.
HDZ-u je i Milanivić izdajnik, a ovaj je neuporedivo ekstremniji od Plenkovića, mada Plenki i nije neki ekstremista.
HDZ nema ideologije.
To je kriminalna organizacija koju zanima samo pljačka.
Nešto kao Ameri.
Drpi i pokradi, ako nema ništa vrijedno, onda daj i staro željezo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back