Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.883
Praćkaši i samostreli protiv pobesnelih zmajeva…A imaš li i snimak obaranja ili da verujemo ovom crtanom filmu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Praćkaši i samostreli protiv pobesnelih zmajeva…A imaš li i snimak obaranja ili da verujemo ovom crtanom filmu?

Nesto slabo Rusi veruju da ce biti samo 300 000. ! Prema onom sto se pise daleko je to vise a poznajuci svoje rukovodstvo bice to na kraju opsta mobilizacija. Nesto kao kad je Staljin slao hiljade na Staljingrad,dosta dobro je to prikazano u Neprijatelj pred vratima sa Dzud Loom,Ed Haris ono sa Vasilij Zajcev . Razlika je sto je u pitanju bila Rusija a ovo Ukrajina.Auuuu, pa nije neka opšta mobilizacija - OMON se penzioniše pre pedesete, artiljerci komplet. Ko je naj_vao u vojsci kao padobranac sad je opet naj_ jer su ga pozvali. RF ima 20 puta više stanovnika od Srbije - 300 000 tamo bi bilo kao 15 000 u zemlji Srbiji.
Nema se istorijsko iskustvo velikih naroda u Srbiji - za nas je svaki rat strana okupacija, oni pamte i pobede…
Što se tiče devojaka, šta misliš da li je neko i sa 20 i sa npr 35 na istom broju?
Mojne batje? Ja mislio da je lik onako trezven, racionalan .Ti si fakat pukao ko kokica![]()
Imam dojam da bi vi kremljoljupci više volili da putin rokne nuklearku nego da Rusija izgubi rat.Ne smeta vam velika pametPoletanje raketa sa ozbiljnim bojevim glavama. Bio bih na udaru mnogo pre tebe, ali šta sa se radi, da ne misliš da se radujem sa nekog bezbednog mesta.
Istorija iz filmova, šta da se radi… Biće to operacija Bagration, uz puno Ilivajskih bitaka, ali nisam ja tukao Zelenog po ušima da odustaje od Minska.Nesto slabo Rusi veruju da ce biti samo 300 000. ! Prema onom sto se pise daleko je to vise a poznajuci svoje rukovodstvo bice to na kraju opsta mobilizacija. Nesto kao kad je Staljin slao hiljade na Staljingrad,dosta dobro je to prikazano u Neprijatelj pred vratima sa Dzud Loom,Ed Haris ono sa Vasilij Zajcev . Razlika je sto je u pitanju bila Rusija a ovo Ukrajina.
Zašto kotlokrpe, zašto da vas pustimo da gospodarite zauvek, imamo i mi pravo na život u slobodi, znaš.Imam dojam da bi vi kremljoljupci više volili da putin rokne nuklearku nego da Rusija izgubi rat.Ne smeta vam velika pamet
Ne mogu se povući vise bez vecih gubitaka .Ovi dole neće da se povlače iz Limana..Čudno ali je tako..Nzn sta čekaju i koga čekaju..Vreme će pokazati..Još par km i ćao. Očekujem još jedno uspješno rusko "pregrupisavanje" u narednih 48h.
Moguće da ih ruska idiotska komanda žrtvuje da bi dobili na vremenu (dok stignu rezervisti).Ne mogu se povući vise bez vecih gubitaka .Ovi dole neće da se povlače iz Limana..Čudno ali je tako..Nzn sta čekaju i koga čekaju..Vreme će pokazati..
Ništ je tebe ne razmem.Bolestan mudzahedin rastes,posteni muslimani bi te kamenjem ubili
To je rizik koji nosi ovaj rat ako je rokne roknut će malu u zapadni deo čisto radi demonstracije ..Svet nikad nije bio blize nuklearno ratu nego sad ..Pa vi gurajte ..Imam dojam da bi vi kremljoljupci više volili da putin rokne nuklearku nego da Rusija izgubi rat.Ne smeta vam velika pamet
Znači ,igramo šah.maznen ti topa i ti izgovoriš ovu povijesnu i sašiješ mi metak u čelo..Zašto kotlokrpe, zašto da vas pustimo da gospodarite zauvek, imamo i mi pravo na život u slobodi, znaš
.Nesto slabo Rusi veruju da ce biti samo 300 000. ! Prema onom sto se pise daleko je to vise a poznajuci svoje rukovodstvo bice to na kraju opsta mobilizacija. Nesto kao kad je Staljin slao hiljade na Staljingrad,dosta dobro je to prikazano u Neprijatelj pred vratima sa Dzud Loom,Ed Haris ono sa Vasilij Zajcev . Razlika je sto je u pitanju bila Rusija a ovo Ukrajina.
Ovo nije šah kotlokrpe, mnogo je ozbiljnije, znaš. Ne gubi se partija, nego sva prava. Zašto bih ti dopustio da me npr uništavaš i gušiš sankcijama i blokadama, ako mogu da te sprečim.Znači ,igramo šah.maznen ti topa i ti izgovoriš ovu povijesnu i sašiješ mi metak u čelo..
"Zašto kotlokrpe, zašto da vas pustimo da gospodarite zauvek, imamo i mi pravo na život u slobodi, znaš"
odavno i je u mom oboru , zatvoreni su i ne dajem im hranu , vodu i ponajmanje i mogucnost i da se javeНабројао сам ти шта им шаљу.
Наравно да им неће лати Ф35, Ф22 или Ф16. Украјинци нису њихови савезници већ топовско месо.
Савезницима се продаје Ф35, Апач, Ф16 итд, а топовском месу се шаље оно шта укри добијају.
Својим коментаром доказујеш колико ти је плитко знање. Авакси већ раде за Укре, не морају да буду у њиховом власништву.
Авакси не носе бомбе.
Страшно је шта све пишеш, мене срамота да читам.
Sezona kisa je krenula ,kretanja po tom terenu će biti tesko.. VidećemoMoguće da ih ruska idiotska komanda žrtvuje da bi dobili na vremenu (dok stignu rezervisti).
A sad jedno lepo ubeđivanje Zelenog istim argumentom koji je Truman iskoristio protiv Hirohita.