Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sezona kisa je krenula ,kretanja po tom terenu će biti tesko.. Videćemo
Nema nikakvih indicija da Rusi slepo žrtvuju vojnike. Pokazivali bi to civilizovani Ukri - oni koji im aplaudiraju što brane ljudska prava i demokratiju nisu zapazili koliko Ukri vole da paradiraju mrtvim Rusima. Prestali su kad je kod njih krenula opšta pogibija. Sećate se onog voza - svaki poginuli Rus na severu - oko 400 ljudi je prikazan.

Živite u paralelnoj dimenziji - RF ima oko milion vojnika a samo 170-200 hiljada u Donbasu, imaju oni koga da pošalju, nisu tu rezervisti u pitanju, nešto drugo.

sveti-georgije-ubiva-azdahu570p.jpg

Gde nestadose odjednom hrvatske ustase sa krste sto spamuju do iznemoglosti...Veovatno otisli na brifing sta i kako dalje jel se komplikuje situcacija

Nema nikakvih indicija da Rusi slepo žrtvuju vojnike. Pokazivali bi to civilizovani Ukri - oni koji im aplaudiraju što brane ljudska prava i demokratiju nisu zapazili koliko Ukri vole da paradiraju mrtvim Rusima. Prestali su kad je kod njih krenula opšta pogibija. Sećate se onog voza - svaki poginuli Rus na severu - oko 400 ljudi je prikazan.

Živite u paralelnoj dimenziji - RF ima oko milion vojnika a samo 170-200 hiljada u Donbasu, imaju oni koga da pošalju, nisu tu rezervisti u pitanju, nešto drugo.
rusija nema milion vojnika, ima milion ljudi u oruzanim snagama (koje ukljucuju kuhare i one sta sjede po kancelarijama). Ljudi u borbenim jedinicama ima oko 400k i ako mislis da treba sve poslat u ukrajinu onda sretno

rusija nema milion vojnika, ima milion ljudi u oruzanim snagama (koje ukljucuju kuhare i one sta sjede po kancelarijama). Ljudi u borbenim jedinicama ima oko 400k i ako mislis da treba sve poslat u ukrajinu onda sretno
Rusija ima 145 miliona stanovnika a svi sposobni muskarci sluze vojni rok ,mogu poslat u ukrajinu i 50 miliona ako bude stani pani

28. 9. 22. Украјинска 10. брдско-јуришна бригада је, као и увек, ударила на право место. Непријатељ нема где да се сакрије на Украјинској земљи. Слава Україні!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

400 hiljada od milion? Znam da tamo na TV zrače optimizmom, samo takvo zračenje optimizmom i dovede do novog isijsvsnja optimizma.

Gas u EU ne teče, a Zeleni uspeo da isprovocira totalni rat, iako su situaciju razumni pregovorima malo spustili u Martu. Pošto si u CH kupi ti kod u tabletama, ja sam praktično pored jednog od centara odlučivanja, meni to neće nikako pomoći. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back