Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odosmo svi u PM
Крстим се и левом и десном када људима ово морам да објашњавам.

Прижељкују нуклеарке као да су конфете.

Искрено мислим да људе који пропагирају нуклеарни рат треба закопчати на леђима и затворити у специјалне установе.

Зар до сада ниси схватио да два Путинова пара не значе ништа и да су му карте пропале?

Како можете седам месеци касније да и даље причате ту причу како Запад неће ризиковати ово или оно, Запад је прешао сваку руску црвену линију до сада. Путин је пшретио нуклеарним ратом због Џавелина, па због Химарса и шта се десило? Сада су им вероватно рокнули и Северни ток 2.

Путин је блефирао и то се сада види. Тај аргумент више нема тежину. Уосталом, зуар идеја није била да ће се Европа урушити због гаса и укинути санкције, кад оно складишта гаса пуна и немачка која ни не помишља да скине санкције.
Mi diskutujemo ali nismo jos odlucili da dignemo zid i na njemu bodljikavu zicu prema Rujama i Belorusima, celom duzinom granice i to ce da zatvorimo kavez i dovidjenja nek stoka zivi u rezervatu

Takav je sentiment. Poljaci su za, Baltik je za, Orbana ce da sklonimo i Rumuni i Bugari ce morati

Mi diskutujemo ali nismo jos odlucili da dignemo zid i na njemu bodljikavu zicu prema Rujama i Belorusima, celom duzinom granice i to ce da zatvorimo kavez i dovidjenja nek stoka zivi u rezervatu

Takav je sentiment. Poljaci su za, Baltik je za, Orbana ce da sklonimo i Rumuni i Bugari ce morati
Орбану само да се укине приступ ЕУ фондовима, помогне мађарска опозиција па ће да се врати на фабричка.

Крстим се и левом и десном када људима ово морам да објашњавам.

Прижељкују нуклеарке као да су конфете.

Искрено мислим да људе који пропагирају нуклеарни рат треба закопчати на леђима и затворити у специјалне установе.

Kazu moji izvori da ce Rusija aktivirati EMP iznad Ukrajine cime ce prestati svaki savremen i normalan zivot tamo

Naprcace vam se Rusi majke NATOvske niste svesni sta vas ceka i sta sve imaju u arsenalu

Колико год неки људи бјежали од рата није тема, не служи сврси приказа реалног стања на терену.
Увјек је један бјежао од рата, а два једва чекала да оду.
Постави си питање зашто поједини медији форсирају ту причу када је она далеко од истине.
Mislis da je 70% Ruskih muskaraca raspolozeno da ide da ratuje a 30% bezi? Pre ce biti da je obrnuto.

šta je smešno glupane?
samo da te podsetim na vest iz januara koju su prenosili zapadni mediji: Putin je smrtno bolestan.. :) devet meseci kasnije čovek piči hokej sa drugarima :D
thirsty-oh-my-god.gif

Donjecki aerodnom Ukrovermaht drži od 2014. do pre nekoliko nedelja kada su sa aerodroma počišćeni metlom Narodne milicije. Sada se smucaju malo dalje od aerodroma, još zakratko. Ne znaš da je Ukrovermaht bio na donjeckom aerodromu do pre nekoliko nedelja? Pih, s kim ja raspravljam.
To tvoje mi je nepoznato, znam da su 2014. dugo odolijevali na aerodromu , ali su se tamo na kraju predali kada su ostali bez municije i hrane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back