Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.855
Nestarianka - Zaporožje.
Tužan video nastradalih pripadnika 65. brigade Ukrovermahta.
Auuuu sta je crknutih NATO ustasa koji smrde i raspadaju se....
Samo rokaj Rusijo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nestarianka - Zaporožje.
Tužan video nastradalih pripadnika 65. brigade Ukrovermahta.
Крстим се и левом и десном када људима ово морам да објашњавам.odosmo svi u PM
Nisam za Vučića. Malo si se zaebao.Tvoj Vucic je ovom desno uveo sankcije
Jel se stidis, i zasto ne
Mi diskutujemo ali nismo jos odlucili da dignemo zid i na njemu bodljikavu zicu prema Rujama i Belorusima, celom duzinom granice i to ce da zatvorimo kavez i dovidjenja nek stoka zivi u rezervatuЗар до сада ниси схватио да два Путинова пара не значе ништа и да су му карте пропале?
Како можете седам месеци касније да и даље причате ту причу како Запад неће ризиковати ово или оно, Запад је прешао сваку руску црвену линију до сада. Путин је пшретио нуклеарним ратом због Џавелина, па због Химарса и шта се десило? Сада су им вероватно рокнули и Северни ток 2.
Путин је блефирао и то се сада види. Тај аргумент више нема тежину. Уосталом, зуар идеја није била да ће се Европа урушити због гаса и укинути санкције, кад оно складишта гаса пуна и немачка која ни не помишља да скине санкције.
Pričekaj, još nisu ušli u Rusiju sa naprednom matematikom.Malo je to dok nije ovoliko, ne priznajem referendum
Орбану само да се укине приступ ЕУ фондовима, помогне мађарска опозиција па ће да се врати на фабричка.Mi diskutujemo ali nismo jos odlucili da dignemo zid i na njemu bodljikavu zicu prema Rujama i Belorusima, celom duzinom granice i to ce da zatvorimo kavez i dovidjenja nek stoka zivi u rezervatu
Takav je sentiment. Poljaci su za, Baltik je za, Orbana ce da sklonimo i Rumuni i Bugari ce morati
Nisam za Vučića. Malo si se zaebao.
Крстим се и левом и десном када људима ово морам да објашњавам.
Прижељкују нуклеарке као да су конфете.
Искрено мислим да људе који пропагирају нуклеарни рат треба закопчати на леђима и затворити у специјалне установе.
Misliš na 4d matematiku?Pričekaj, još nisu ušli u Rusiju sa naprednom matematikom.
Donjecki aerodnom Ukrovermaht drži od 2014. do pre nekoliko nedelja kada su sa aerodroma počišćeni metlom Narodne milicije. Sada se smucaju malo dalje od aerodroma, još zakratko. Ne znaš da je Ukrovermaht bio na donjeckom aerodromu do pre nekoliko nedelja? Pih, s kim ja raspravljam.Znači ukri praktično u gradu.
šta je smešno glupane?
devet meseci kasnije čovek piči hokej sa drugarima Mislis da je 70% Ruskih muskaraca raspolozeno da ide da ratuje a 30% bezi? Pre ce biti da je obrnuto.Колико год неки људи бјежали од рата није тема, не служи сврси приказа реалног стања на терену.
Увјек је један бјежао од рата, а два једва чекала да оду.
Постави си питање зашто поједини медији форсирају ту причу када је она далеко од истине.
Vrtića skupina "Visibabe" matematika.Misliš na 4d matematiku?
Јесу то косови?Kazu moji izvori

šta je smešno glupane?
samo da te podsetim na vest iz januara koju su prenosili zapadni mediji: Putin je smrtno bolestan..devet meseci kasnije čovek piči hokej sa drugarima
![]()
To tvoje mi je nepoznato, znam da su 2014. dugo odolijevali na aerodromu , ali su se tamo na kraju predali kada su ostali bez municije i hrane.Donjecki aerodnom Ukrovermaht drži od 2014. do pre nekoliko nedelja kada su sa aerodroma počišćeni metlom Narodne milicije. Sada se smucaju malo dalje od aerodroma, još zakratko. Ne znaš da je Ukrovermaht bio na donjeckom aerodromu do pre nekoliko nedelja? Pih, s kim ja raspravljam.
Аха, котлићи неки поново.
Vrlo poučno za one koji veruju da će se fašisti povampiriti i pokoriti Rusiju.

Krčkaju se fašisti u kotlićima,ovo je sada vo na ražnju....Аха, котлићи неки поново.![]()

Pa aerodrom je praktično na periferiji Peskija. Pogledaj malo mape. Trebalo bi da znaš koja područja drži Ukrovermaht na periferiji Donjecka pre nego šta počneš da trabunjaš.To tvoje mi je nepoznato, znam da su 2014. dugo odolijevali na aerodromu , ali su se tamo na kraju predali kada su ostali bez municije i hrane.