Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obrnuto.

Eu ima visak radnika posto se mnogi biznisi zatvaraju zbog sankcija.
U EU ne znaci da ako se negde nesto zatvori i oslobodi radna snaga, da je ta radna snaga upotrebljiva na trzistu rada...
Tamo su radnici veoma usko obrazovani i podgotovljeni, nisu polivalentni univerzalisti kao radnici po bivsim socijalistickim zemljama.
Tu radni snagu moras prvo da preobucis za nesto drugo kroz institute WIFI, BIFI i sta ti ja znam...

U EU ne znaci da ako se negde nesto zatvori i oslobodi radna snaga, da je ta radna snaga upotrebljiva na trzistu rada...
Tamo su radnici veoma usko obrazovani i podgotovljeni, nisu polivalentni univerzalisti kao radnici po bivsim socijalistickim zemljama.
Tu radni snagu moras prvo da preobucis za nesto grugo kroz institute WIFI, BIFI i sta ti ja znam...

to upravo govori da ima visak radnika a ne kao sto tvrdis da su u manjku!

Онај ко осуђује ову задњу размјену Руса и Украјинаца подсјетио бих вас да је Израел је 2011 године размјенио заробљеног израелског војника Gilada Shalita за 1027 арапа укључујући преко 200 крвавих убица и организатора масовних терорситичких напада осуђених на доживотну казну. :think:

prelistao uz kaficu krajne objektivnu Rusku štampiu.. i danas je na ratištu zatišje.. ono što me pomalo brine je da se sve piše o nuklearnom ratu..
Različiti penzionisani idioti sa generalskim epoletama ne treba da nas plaše pričama o da će NATO napasti Кrim. Hiperzvuk garantovano može mnogo brže da stigne do ciljeva u Evropi i Sjedinjenim Državama“, napisao je Medvedev u svojoj objavi.

Опет сте се примили на прву...:roll:
Finska granična služba potvrdila je da su videozapisi Rusa koji bježe od vojnog roka bili lažni. Stanje na granici je normalno.
Sve je to bila zapadna/ukrajinska dezinformacijska operacija.
Pa to sam ja tvrdio cim sam video te slikice i izvore odakle su potekli.
Koja budal ide na granicni prelaz a nema normalan pasos? Tamo je sad upravo obrnu - tisina....

Da. Guzve su bile samo na granicnom prelazu izmedju Rusije i Gruzije "Verhniy Lars" ( Верхний Ларс ) i trajao je prelaz od 24 - 28 sati....
Ali opet kako objasniti moronima da to nisu Rusi nego Gruzini koji imaju dvojno drzavljanstvo u Rusiji. Njima se ne ide u rat nesto.
Iskreno, ja da sam "moskovski mamin pederko" i hocu da pobegnem od mobilizacije ja bih probao srecu u Mongoliji. Ali i tamo mi javljaju da je tisina na granicnom prelazu "Kahta" ( Buryatiya ).

Pa i ono Gruzina sto je bezalo, bezalo sad je i tamo mirno.
Jbt. koji moron moras da budes da kacas neke slikice u doba WEB kamera i svetog Huaveija? :hahaha:

1663912213453.png

КПП Верхний Ларс sada:
https://kray-zemli.com/24-verhnij-lars.html

prvo si rekao da EU ima manjak radnika.

Onda sam ti ja rekao da je upravo obrnuto jer zbog zatvaranja biznisa imaju visak radnika.

Onda si ti to potvrdio i rekao da ja serem.

:hahaha:

zaboga ljudi razmislite pre nego krenete da kljucate po tastaturi
Koji ti biznis konkretno vodis u EU i koliko zaposljavas radnika kad tako sve znas i tako si pametan?
Prvo se upoznaj malo sa materijom, pogledaj malo AMS statistike, izuci malo sta donosi "Mitarbeiter-werben-Mitarbeiter-Program" pa se javi.

prelistao uz kaficu krajne objektivnu Rusku štampiu.. i danas je na ratištu zatišje.. ono što me pomalo brine je da se sve piše o nuklearnom ratu..
Različiti penzionisani idioti sa generalskim epoletama ne treba da nas plaše pričama o da će NATO napasti Кrim. Hiperzvuk garantovano može mnogo brže da stigne do ciljeva u Evropi i Sjedinjenim Državama“, napisao je Medvedev u svojoj objavi.

prvo si rekao da EU ima manjak radnika.

Onda sam ti ja rekao da je upravo obrnuto jer zbog zatvaranja biznisa imaju visak radnika.

Onda si ti to potvrdio i rekao da ja serem.

:hahaha:

zaboga ljudi razmislite pre nego krenete da kljucate po tastaturi
Ogroman manjak radnika, satnice zidara, vodoistalera itd prelaze preko 100 eura zato je i bitno da se ekonomija malo uspori, sto je najgore sad otvaraju nove fabrike koje su trebale da idu u Kinu, ko je imalo pametan može se obogatiti u EU

23. 9. 22. Путин је проглашавањем делимичне мобилизације практично признао пораз своје "Специјалне војне операције". То представља почетак краја за РФ! Рат у Украјини је ове недеље узео нови курс. Након што је руска флота поражена у Црном мору, Украјинско ратно ваздухопловство и Међународна армија ескалирале су своје операције у источној Украјини. Вишеструки руски напади су одбијени. Аеродром у Доњецку, који је била окупирала руска војска, уништен је Украјинским ракетама. Према извештајима, Украјинско ваздухопловство је лансирало најмање три пројектила ка аеродрому Краматорск у Доњечкој области.
Према подацима Украјинског министарства одбране, РФ је до сада изгубила најмање 20.000 људи, око 3.000 оклопних возила и око 500 авиона у Украјини. Међутим, чини се да РФ узвраћа на уништење Москве и бомбардовање других градова на истоку Украјине.
Док је стратешки бомбардер Б52 из ваздушних снага Сједињених Држава летео рутом преко Пољске и дуж границе између РФ и Белорусије, на самиту у Шангају Путин је држао свој говор. Осврћући се на рат у Украјини, Путин је тада рекао: „Ми желимо да зауставимо сукоб, али Украјина жели да се бори против наших мировних напора. Док је говорио на самиту у Шангају у Самарканду, у Узбекистану, Владимир Путин је дао нервозне примедбе у вези са сукобом у Украјини. Путин је рекао: „Ми желимо да зауставимо рат, али Украјина жели да се ангажује упркос нашим мировним напорима“. Наравно, јер ће Украјина уз помоћ САД и ЕУ да ослободи сваки педаљ свог отачаства. Слава Україні!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

zajedno vojska francuske,britanije,njemačke nema toliko vojske koliko je sada podigla rusija i to ne sa kolca i konopca već ljude sa specijalnostima...da sutra zapuca te evropske snege nemaju dovoljno rezerve da se upute na front za 24 sata jer nemaju obučene ljude pošto su ukinuli obavezni vojni rok...
Пре пар месеци НАТО је најавио слање 300.000 војника ради ојачања источних "граница" пакта, што је чист еуфемизам за могући рат против Русије! Одзив је био такав да су, на једвите јаде, скупили између 50-60.000! Дакле, попуна људства испод 20%

Додуше, јасно је било дефинисано ко колико војске треба да обезбеди, јер да није тако та би се квота зачас испунила, будући да постоји земља која би сама без проблема регрутовала и пола милиона "бојовника"!
Да није тих глупих ограничења сад би се Руси бранили у Владивостоку!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back