Amuletum
Poznat
- Poruka
- 9.796
А Твитер и Телеграм као и све остало на овој теми.Izvor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А Твитер и Телеграм као и све остало на овој теми.Izvor?
To su samo metode zastrašivanja građana u cilju sprečavanja novih sličnih okupljanja.verovatno se nije desilo, ali nadam se da će biti odrađeno

Zar je to razlog za strahovanje?Da, Ukrajina je svakako gnojište za sve ljubitelje Putina, tako i Čečena. Zato strahujem da ce mladi neiskusni Kadirovci jos lakse gnojiti tudju (ukrajinsku) zemlju.
Molim univerzum da sledeće godine ima milion jake borbeno spremne ruske vojske na granicama Finske, Estonije, Letonije, Litvanije, Poljske, Slovačke, Mađarske, Moldavije i RumunijePutinovo naredjenje o mobilizaciji je vojna tajna u smislu toga koliko je naredio da se mobilise ljudi.
A Sojgu je rekao posle 300,000 !
To znaci da je Sojgu postupajuci po naredbi vrhovnog komandanta a u svojstvu ministra odbrane i u skladu sa svojim ovlascenjima odabrao da u PRVOM kontingentu ide 300000. Dakle Putin je sigurno naredio najmanje 300000 a mozda je naredio i 3 miliona.
Mi to ne znamo!
У праву си, Русија је ауторитарна земља, није тоталитарна.Meni će uvek biti čudan ovaj fenomen protestovanja u Rusiji protiv "totalitarnog režima"
Ajde recite mi, da je režim totalitaran, jel mislite da bi imali muda da se suprotstavljaju?
Koliko ima protesta u Severnoj Koreji?
Baš je lijepo dimio, ruski dimni poziv u pomoć sa sve koordinatama pada.Ево и доказа да су Укри оборили 5 комада одједном, јасно се виде дупли ротори КА52
Све документовано

prolazi sve normalno i po proceduri koliko vidim. Ovi u Dagestanu su poznate sisice koje beže od vojne odgovornosti.
citao si preko tnjiteraToliko je napustio Rusiju u prvih 12 sati i nema naznaka da se smanjuje, naprotiv.
0.1% od 145 miliona je 145k. Ostaju za rat glupi i kljakavi.

Ignoriši budalu koja spava u kavezu, nema poente.Где су изгубили? Чему качање таквих будалаштина?
tako i treba, pa da zgaze Ukre kao mrave i da izađe 3 miliona Rusa na granicu sa PoljskomBokte, zovu sa Sahalina i Habarovska.
Ljudi sta je ovo? Ja mislim da Putin mobilise 3 miliona ljudi.
To je drugo. Sad za majčicu Rusiju idemo svi. Samo još da obavimo tetku.Vi najbolje znate kako je to sa uručivanjem mobilizacijskih poziva. Uspjeh mobilizacije u Srbiji 1991. 7%.
Ej, tek svaki 14. se javio ili je nađen od vojne policije.
Jesti ćemo govna. Navikli smo.Bice gladi u EU. Masovno se gase fabrike vestackih djubriva zbog previsokih cena gasa
![]()
![]()
![]()
🛢
Europe's fertilizer production shutdowns as an outcome of high natural gas prices
Pogledajte prilog 1226041
Nadajmo se, četiri mjeseci obuke , čekanja zimske uniforme i možda Putin odapne.Polako, nece oni tek tako na front, kao sto je Zelenski slao svoje gradjane....